TANARCRESTIN.ro

Libraria Micul Betleem Suceava

reclama pe tanarcrestin

libraria agape suceava
 
Resurse media

RVE Suceava
Radio Adonai
Elim Timisoara
Radio Filadelfia
Radio Armonia
Viata vesnica
AlfaOmega TV
Speranta TV
Credo TV

Camara Sufletului
Aercurat.com
Orizonturi eterne
Pasi.ro
Stiricrestine.ro

Arhiva stiri si evenimente crestine


Misiune in Turcia organizata de CBEE Oradea, 5-15 septembrie

adaugat: 07/08/11 | sursa: www.cbee.ro

Misiune in Turcia organizata de CBEE Oradea, 5-15 septembrie
Turcia este o tara musulmana! Evanghelizarea clasica nu este posibila. Misionarii nu pot predica liber, nu au dreptul sa daruiasca Biblii. Oamenii nu aud de Cristos.

In perioada 5-15 septembrie 2011, o echipa formata din profesori si studenti de la sectia Jurnalism - Pregatire Media a Colegiului Biblic Est European va pleca in Izmir pentru a sprijini lucrarea de misiune a unui absolvent CBEE, stabilit ca misionar in Turcia, prin cateva seminarii media adresate tinerilor liceeni din Izmir.
Studentii crestini vor interactiona cu tinerii turci un domeniul media si ii vor expune mesajului crestin. Li se vor oferi oportunitati media si resurse media prin care ei sa devina conectati la mesajul crestin. Studentii vor fi expusi la ceea ce inseamna evanghelizare neconventionala, fiind provocati la o viata de misiune ca specialist media.

Esti provocat sa contribui la strangerea fondurilor necesare misiunii in Turcia. Pentru fiecare persoana care va participa este nevoie de minimum 400 de Euro. Poti trimite donatia ta in contul Fundatiei EEBC, cu mentiunea: Turcia, prin mandat postal sau prin paypal.
Tabara Tanar PUR 2011, Dublin 8-10 Septembrie

adaugat: 07/08/11 | sursa: www.betania.ie

Tabara Tanar PUR 2011, Dublin 8-10 Septembrie
Păzeşte-ţi inima mai mult decât orice, căci din ea ies izvoarele vieţii (Proverbe 4:23). Daca vrei sa afli de ce si cum sa-ti pazesti inima te asteptam in Tabăra Tânăr PUR 2011, organizată de Biserica Betania - Dublin.

Tema de anul acesta: Păzeşte-ţi inima!; Invitat: Pastor Adi Mocan (Oradea); Perioada: 8-10 Septembrie 2011; Locaţia: Avoca, Wicklow, Dublin- Irlanda.
Preţ: 100 euro (mesele şi cazarea); Locuri: limitate – 106; Transportul: organizat cu maşini personale. Inscrieri: la Traian Ileni , Tel. (00353) 87 9213141 şi e-mail: tabaratanarpur@gmail.com până în data de 20 August 2011. Tinerii din afara Irlandei sunt rugati sa ne contacteze mai din timp.
Vezi un video de prezentare a taberei si mai multe detalii pe www.betania.ie
Impreuna oferim o sansa - o campanie Gramma si Rescue

adaugat: 07/08/11 | sursa: www.gramma.ro

Impreuna oferim o sansa - o campanie Gramma si Rescue
In perioada aceasta, fundatia Rescue din Cluj-Napoca desfasoara o campania de strangere de fonduri in vederea achitionarii de literatura crestina pentru bibliotecile din penitenciarele din Romania si alte tari ale Uniunii Europene (conform unor statistici in aceste inchisori din afara granitelor tarii noastre exista peste 13.000 de romani inchisi).

Pentru ca am considerat acest proiect necesar si binevenit, noi, cei din echipa gramma.ro, am decis sa ne alaturam si sa sprijinim initiativa prin donatii consistente de carte. In acest sens, vrem sa demaram campania Impreuna oferim o sansa, campanie in urma careia speram sa adunam resurse suficiente pentru cateva mii de carti. Astfel, am decis ca libraria gramma.ro sa ofere pentru orice comanda venita in perioada 1 august – 30 septembrie cate o carte pentru penitenciarele din Romania sau cele din strainatate care adapostesc romani.

Persoanele fizice si juridice care doresc sa se implice in acest proiect prin donare de carti sunt rugate sa contacteze Fundatia Rescue la numarul de telefon 0728-136-471, sau direct la sediul fundatiei din strada Fabricii, nr. 4, Cluj-Napoca.
Conferinta Doar pentru barbati, Sinaia 26 - 28 august

adaugat: 05/08/11 | sursa: www.tabaramia.ro

Conferinta Doar pentru barbati, Sinaia 26 - 28 august
Esti baiat sau barbat in devenire, vrei sa ai un timp de crestere spirituala? Atunci locul tau este aici. Conferinta Doar pentru barbati va avea loc la Sinaia in perioada 26 – 28 august.
Vorbitor special: Dr. Richard Clark Misionar IMB si profesor la Institutul Teologic Baptist Bucuresti.

Taxa de participare este de 50 Ron/persoana (masa +cazare). Pentru întrebări, vă rugăm să ne contactaţi la următoarele numere de telefon, mail sau web:
Iulian Avramescu (director coordonator): Iulian@m2mministries.org; tel. 0735-557.677; tabaramia.ro
Admitere CBEE Oradea: teologie sau jurnalism pregatire media

adaugat: 27/07/11 | sursa: www.cbee.ro

Admitere CBEE Oradea: teologie sau jurnalism pregatire media
Colegiului Biblic Est European Oradea ofera cursuri la zi, cu durata de 3 ani, pentru Teologie Educație Creștină și Jurnalism Pregătire Media.

Secția Teologie Educație Creștină oferă de-a lungul celor trei ani de studiu posibilitatea instruirii de către profesori competenți cu o vastă experiență în slujire. Studenții au șansa de a aplica ceea ce au învățat în diferite proiecte de evanghelizare și misiune atât în țară cât și în străinătate. Baza material se ridică la cele mai noi standard ale sistemului educațional. Biblioteca CBEE pune la dispoziția cititorilor peste 16.000 de volume.

În contextul în care implicarea creștinilor în mass-media oscilează între provocare și necesitate, Colegiul Biblic Est European pregătește profesioniști pentru răspândirea mesajului Evangheliei în forme noi, dar și oameni de caracter gata să fie o voce credibilă în peisajul mediatic românesc.

Din 2007 CBEE oferă prin secția de Jurnalism Pregătire Media, o programă ce abordează toate mijloacele de comunicare în masă. Studenții sunt provocați să-și dezvolte aptitudinile cu profesionalism în lumina perspectivei creștine despre lume și viață.
Aplicabilitatea cursurilor constituie o preocupare majoră pentru cadrele didactice din țară și străinatate, profesioniști mass-media cu vastă experiență în domeniu. Află toate informațiile accesând www.cbee.ro sau scrie un email la admitere@cbee.ro
Scoala de predicare Ciresarii: Inscrieri 1 - 9 septembrie

adaugat: 27/07/11 | sursa: www.radiociresarii.ro

Scoala de predicare Ciresarii: Inscrieri 1 - 9 septembrie
Incepand de anul acesta, pe langa sectia de predicare, la Scoala Ciresarii vom avea inca doua sectii: misiune interna si scoala duminicala. 40 de locuri pentru fiecare. Te asteapta o experienta deosebita care te va pregati pentru slujirea la care te-a chemat Dumnezeu.

Alege una dintre cele trei sectii si vino alaturi de noi. Inscrierile se fac în perioada 1–9 septembrie 2011. Pentru mai multe detalii accesati site-urile ciresarii.ro si radiociresarii.ro.
Conferinta nationala de tineret 2011 Suceava, 22-26 august

adaugat: 21/07/11 | sursa: www.studenticrestini.ro

Conferinta nationala de tineret 2011 Suceava, 22-26 august
Conferinţa naţională de tineret va avea loc la Suceava, în perioada 22-26 august, la Biserica Baptistă Maranatha.
Tema conferinţei: Cum să trăim în așteptarea revenirii Domnului, este bazată pe Epistolele către Tesaloniceni. Vom aborda subiecte legate de Venirea Domnului (vremurile de pe urmă, răpirea, lepădarea de credinta), sfințirea personală (integritate, autenticitate, discipline spirituale), locul și rolul nostru în viața bisericii (dragoste, încurajare, veghere, îndemnare).

Vă încurajăm să memoraţi Epistolele – în afară de premiul pe care-l vom oferi noi, este beneficiul spiritual mult mai mare pe care-l veţi avea.
Ca şi în anii trecuţi vom avea mai mulţi vorbitori, printre care Livius Percy, Samy Tuţac, Dan Boingeanu, Viorel Candreanu şi alţii.
Vom rezerva timp mai mult pentru participarea voastră cu cântări și mărturii personale, cât și pentru întrebări și răspunsuri. Programul va include în fiecare zi câte două sesiuni dimineaţa şi o sesiune amiaza și una seara. Joi după amiază vom rezerva timp pentru vizitarea oraşului. Detalii despre inscriere si costuri de participare.
Tabara Peniel 2011, 13-20 august Sinca Noua - Brasov

adaugat: 05/07/11 | sursa: www.peniel.ro

Tabara Peniel 2011, 13-20 august Sinca Noua - Brasov
PENIEL va organiza in aceasta vara doar o singura tabara! INSCRIE-TE si vei putea participa si tu!
Detalii: Loc: Șinca Noua (Brasov); Perioada: 13-20 AUGUST; Titlul: INCANDESCENT; Tema: in comuniune cu Duhul; Motto: Efeseni 5:18b.

Ne vor conduce in inchinare: PENIEL band, Peniel band Jr. si DECEAN. Predicatori: Nelu MURESAN (Turda), Adi FISCA (Tg. Mures), Rick CUNNINGHAM (Bucuresti), Marius BAN (Oradea), Gabi Zegrean (Beclean), Lucian ONIGA (Bistrita), George GĂVRUȘ (Cluj), Ghiță RIȚIȘAN (Cluj), etc.
DATA LIMITA pentru inscriere este 6 AUGUST; grabeste-te, avem doar 800 de locuri disponibile! Mai multe detalii pe www.peniel.ro
Admitere la Institutul Teologic Penticostal Bucuresti

adaugat: 05/07/11 | sursa: www.tanarcrestin.net

Admitere la Institutul Teologic Penticostal Bucuresti
Institutul Teologic Penticostal din Bucureşti organizează concurs de admitere pentru programul de studii de licenţă – specializarea: „Teologie penticostală pastorală” în 19 şi 20 iulie, respectiv în 13 şi 14 septembrie 2011, atât pentru forma de învăţământ la zi (30 de locuri), cât şi pentru cea cu frecvenţă redusă (30 de locuri).

Institutul Teologic Penticostal din Bucureşti aparţine Cultului Creştin Penticostal din România şi este o instituţie confesională de învăţământ superior acreditată. Toate informaţiile privitoare la concursul de admitere vor putea fi obţinute de la Secretariatul I.T.P., B-dul Uverturii 210-220, sector 6, Bucureşti, prin tel: 021.434.16.23, e-mail: secretariat@itpbucuresti.ro, sau accesând pagina web a institutului: www.itpbucuresti.ro
Tavara de Vara QUIVER 2011, Dezna 1-6 august

adaugat: 05/07/11 | sursa: www.quiver.ro

Tavara de Vara QUIVER 2011, Dezna 1-6 august
Tabara Quiver se adeseaza, in principiu, tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani, dornici sa isi aprofundeze relatia cu Dumnezeu in moduri practice. Anul acesta sub titlul 10 minciuni pe care le cred tinerii tabara va pune la dispozitia celor prezenti, invatatura despre identitate, acceptare, sexualitate, iertare, frica, abuz si multe altele.

Locatia taberei este in localitatea Dezna, judetul Arad, la 10 km de statiunea Moneasa. Intr-un cadru natural, la poalele muntilor Codru Moma, tabara Quiver promite un mediu linistit, dar potrivit pentru participanti.

Sesiunile taberei, pe parcursul celor 6 zile, includ lauda si inchinare, invatatura, sesiunii practice, workshopuri de teatru, arta, sesiuni de consiliere, competitii sportive, seri de filme, foc de tabara etc.
Cazarea este all inclusive. Pentru mai multe informatii sau detalii despre editiile anterioare va rugam vizitati www.quiver.ro.
Maratonul de inchinare si rugaciune 8-9 Iulie 2011

adaugat: 04/07/11 | sursa: http://www.facebook.com/event.php?eid=111731135583260

Maratonul de inchinare si rugaciune 8-9 Iulie 2011
Vă invităm să petrecem o noapte şi-o zi în prezenţa Domnului la maratonul de închinare şi rugăciune care va începe vineri 8 iulie la orele 19:00 şi va fi găzduit de biserica Râul Vieţii.
Dorim să cunoaştem împreună lucrurile mari pe care Dumnezeu ni le va descoperi după promisiunea Sa - Ieremia 33:3.
Mai multe pe MIR România.

19:00-21:00 Râul Vieţii
21:00-23:00 Hope Band
23:00-01:00 Peter Brothers
01:00-03:00 Bob de Muştar
03:00-05:00 Apa Vie
05:00-07:00 Iulia Toader / Ploieşti
07:00-09:00 Isus Lumina Lumii
09:00-10:00 Maranta
10:00-12:00 Mesia lui Yisrael
12:00-14:00 Speranţa Vieţii / Târgovişte
14:00-15:00 Exchange
15:00-17:00 Emanuel
17:00-19:00 Râul Vieţii
Dreptul la Cuvânt revine cu Lasă-ţi paşii să calce marea

adaugat: 27/06/11 | sursa: www.dreptullacuvant.ro

Dreptul la Cuvânt revine cu Lasă-ţi paşii să calce marea
După mai mulţi ani de pauză, Dreptul la Cuvânt revine într-o nouă componenţă şi începe lucrul pentru un nou proiect. Astfel, Dreptul la Cuvânt prezintă oficial noul material Revillo şi Pumn de Ţărână: »Lasă-ţi paşii să calce marea«.

»Lasă-ţi paşii să calce marea«, actualul album Dreptul la Cuvant, este un material care pune deosebit de mult accent pe profunzimea
mesajului, tratand atat experiente de viata cat si teme filozofice si avand la baza o conceptie crestina despre lume si viata, ancorata in jertfa lui Hristos. Actualul album poate fi comandat pe site-ul oficial Dreptul la Cuvant: www.dreptullacuvant.ro
Curs de vara: Creatia si Creativitatea in inchinare, 25-31 Iulie

adaugat: 21/06/11 | sursa: www.eldad.ro

Curs de vara: Creatia si Creativitatea in inchinare, 25-31 Iulie
Cursul de vara Creatia si Creativitatea in inchinare va avea loc in perioada 25-31 Iulie la Selimbar, jud. Sibiu. Participanţi: primii 100 înscrişi (vârsta minimă: 17 ani). Costuri 310 Lei (acestea includ cazarea, masa şi taxa de participare).

Invitaţi: Pastor Ioan Filip (Membru al Comitetului Executiv-Cultul Penticostal din România). Pastor Conf.Univ.Dr.Marius Cruceru (Universitatea Emanuel din Oradea). Emanuel Fedur Evanghelist-misionar, membru al Misiunii Internaţionale Holy Fire. Drd. Paulian Timotei Petric – lingvist. Conf. Univ. Dr. Dănuţ Jemna. Marian Fedur, Remus Oniga, Valeriu Trufin, Sami Lela, Maria Moşuţi, Maria Tudose. Mai multe detalii.
Tabara de misiune APME 2011, Sinca Noua 13-20 august

adaugat: 21/06/11 | sursa: www.tanarcrestin.net

Tabara de misiune APME 2011, Sinca Noua 13-20 august
În perioada 13-20 august 2011, în localitatea Șinca Nouă, jud. Brașov, va avea loc TABĂRA DE MISIUNE APME, în parteneriat cu PENIEL. Pot participa cei interesaţi de misiune transculturală care vor să înţeleagă dintr-o perspectivă nouă care este planul lui Dumnezeu de mântuire pentru lumea întreagă și cum pot să fie parte la acest plan măreț.

Vorbitorii principali vor fi membrii bordului Agenției Penticostale de Misiune Externă și misionari români de pe câmpurile de misiune din: Asia Centrală, America Latină, Europa de Est și Africa. Tot în cadrul taberei vom preda cursul de misiune Kairos.

Mai multe informații cu privire la programul și regulamentul taberei puteți găsi pe www.apme.ro sau www.peniel.ro, unde se face și înscrierea la secțiunea tabără de misiune.
Conferinta Istoria Binecuvantarii 2011, Valea Draganului

adaugat: 21/06/11 | sursa: www.ib-ro.org

Conferinta Istoria Binecuvantarii 2011, Valea Draganului
Avem deosebita bucurie sa va invitam la a unsprezecea editie a Conferintei de vara Istoria Binecuvantarii! Conferinta va avea loc la Casa de vacanta “Rehoboth” din Valea Draganului in perioadele 25-29 iulie si 1-5 august.

In acest an, ne propunem ca, pornind de la cartea Numeri, sa invatam impreuna ca adevarata Sarbatoare o putem gusta doar atunci cand „viata traita in prezenta lui Dumnezeu” nu se reduce la un cliseu, ci este o realitate zilnica in care regasim materializate principiile descoperite in aceasta carte. Data limita pentru înscrieri este 1 iulie 2011! Mai multe detalii.
Planul lui Dumnezeu, noul album Catalin si Ramona Lup

adaugat: 20/06/11 | sursa: www.catalinsiramona.com

Planul lui Dumnezeu, noul album Catalin si Ramona Lup
Il slavim pe Dumnezeu si pentru acest nou proiect intitulat Planul lui Dumnezeu. Pentru realizarea proiectului a fost nevoie de multa munca, insa ceea ce ne dorim este ca toti sa fiti imbogatiti ascultand acest nou CD.

Acest proiect este o lucrare unica pentru ca iese din tiparul cu care ne-am obisnuit, avand doar 7 piese care sunt de fapt 7 acte. Fiecare act are o tema specifica, prezentand rezumatul biblic al Planului lui Dumnezeu pentru omenire. Mesajul pe care am vrut sa il transmitem este de fapt ceea ce transmite toata Biblia, si anume ca toti suntem pacatosi si avem nevoie de un Salvator. Singurul Salvator al omenirii este Isus Hristos.

Daca doriti sa luati parte printr-o donatie la ceea ce facem, aveti la dispozitie numerele noastre de cont pe site-ul catalinsiramona.com, de unde si puteti descarca gratuit noul album.
UNU din ZECE: Tabara FACLIA 2011, 11-18 Iulie

adaugat: 20/06/11 | sursa: www.pasi.ro

UNU din ZECE: Tabara FACLIA 2011, 11-18 Iulie
Te invităm să iei parte cu noi la tabăra Făclia şi să înveţi împreaună cu noi arta de a fi UNUL din ZECE. Să fii ca şi acel bolnav de lepră, care din toţi cei zece vindecaţi de Mântuitorul, doar el se întoarce la Isus cu mulţumire.

Înscrierile în tabără se pot face până la data de 3 iulie. Puteţi să descărcaţi Formularul de inscriere şi Regulamentul de pe internet. Donaţia de participare: 35 lei. Vârsta de participare: minim 14 ani!

Seara vor vorbi urmatorii invitati speciali: Mihai Decean, Nik Decean, Gabi Zagrean, Iuliu Centea, Lucian Oniga, Florin Pop. Mai multe detalii.
Festivalul libertatii la Petrosani, 28-30 iulie

adaugat: 20/06/11 | sursa: organizatori

Festivalul libertatii la Petrosani, 28-30 iulie
In Petrosani, intre 28-30 iulie, se desfasoara Festivalul Libertatii, editia a II-a, manifestare care se adreseaza tuturor locuitorilor din Valea Jiului. In Parcul central al orasului, la scena amenajata se vor desfasura: recitaluri muzicale, mesaje aduse de Viorel Iuga, Catalin Dupu si Puiu Nedved, concursuri, premii si vizionarea filmului Apelul de urgenta.

In fiecare seara programul incepe la orele 19. Asociatia Alege Viata in parteneriat cu bisericile evanghelice din Petrosani organizeaza festivalul la a doua editie si doresc sa fie o binecuvantare pentru toate varstele.


   pag: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12nume 
parola 
 

Promo muzica crestina

Tot ce iti ofer
kL
Prietenul meu
Cristian Cazacu
Izvorul
Ligia Muresan
Promisiunea (feat. Essy)
Dreptul la Cuvant

  Download muzica crestina

Link la schimb

  felicitaricrestine.ro
  crestin.ro
  agape.ro
  misiune.ro
  resursecrestine.ro
  kerigma.ro
  crestini.com
  asteapta.ro
  liferomania.ro
  cantari.ro
  cetatepemunte.ro
  intercer.net
  totulpentruhristos.us
  totalschimbat.ro
  contrastmedia.ro
  succeed.ro
  lifefm.ro
  oradeo.ro
  miculbetleem.ro

Romania Evanghelica

  Arges
  Bistrita
  Brasov
  Bucuresti
  Cluj
  Constanta
  Dambovita
  Dej
  Hunedoara
  Iasi
  Mures
  Oradea
  Suceava
  Sibiu
  Timisoara
  Valcea
 

Statistici site

  total membri: 1691
  membri online: 0
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net