TANARCRESTIN.ro

Libraria Micul Betleem Suceava

reclama pe tanarcrestin

libraria agape suceava
 
Resurse media

RVE Suceava
Radio Adonai
Elim Timisoara
Radio Filadelfia
Radio Armonia
Viata vesnica
AlfaOmega TV
Speranta TV
Credo TV

Camara Sufletului
Aercurat.com
Orizonturi eterne
Pasi.ro
Stiricrestine.ro

Arhiva stiri si evenimente crestine


Festivalul ProMisiune 2012, din 30 iulie

adaugat: 13/05/12 | sursa: www.promisiune.info

Festivalul ProMisiune 2012, din 30 iulie
Aștepți cu nerăbdare vara, vacanta sau concediul? Ai putea avea o vară de neuitat, trăită din plin cu pasiune pentru Isus și compasiune pentru oameni, deoarece… cineva așteaptă cu și mai mare nerăbdare să audă EVANGHELIA! De ce nu ai fi tu MESAGERUL?

Pe 30 iulie va începe Festivalul ProMisiune 2012, urmat de 2-3 săptămâni de misiuni locale şi transculturale cu tema “Pasiune pentru Isus, compasiune pentru oameni!”
Vorbitor la festival: David Gava din Zimbabwe – un om al lui Dumnezeu plin de pasiune, care a călătorit în multe naţiuni pentru a răspândi Evanghelia. În prezent locuieşte în Suedia împreună cu soţia sa şi cei doi copii;.
Misiunile vor fi anul acesta în Kenya, Tucia, Moldova, Uganda, India, Serbia, Oltenia. Pentru detalii și înscriere vizitați www.promisiune.info
Conferinta 24+ despre Economie, Casatorie, Sexualitate

adaugat: 13/05/12 | sursa: organizatori

Conferinta 24+ despre Economie, Casatorie, Sexualitate
Vă invităm să participaţi la cea de-a doua ediţie a Conferinţei 24plus, care se adresează celibatarilor de peste 24 ani. Sunt invitate să participe persoane din bisericile evanghelice din Iaşi şi din ţară, precum şi persoane de altă confesiune care doresc să afle răspunsuri la o serie de întrebări pe care le ridică tema conferinţei!

Organizator: Biserica Penticostală Străjerul, Iaşi
Vorbitori: Dănuţ Jemna, Dănuţ Mănăstireanu, Versavia Curelaru, Liviu Ciortuz
Dată şi interval orar: Sâmbătă, 26 mai 2012, 9– 17
Locaţie: Amfiteatrul Fundaţiei Filocalia, Strada Smîrdan 13, Iaşi (intersecţia Bucşinescu)
Cost: 25 RON (plata se face în momentul înregistrării participanţilor, în ziua conferinţei)
Sunteţi rugaţi să vă confirmaţi participarea până la data de 23 mai 2011 la următoarele date de contact:
E-mail conferinta24plus@yahoo.com, Telefon 0746402784
Conferinta RoMisCon XIV, 22-24 Mai la Valea Draganului, Cluj

adaugat: 13/05/12 | sursa: www.apme.ro

Conferinta RoMisCon XIV, 22-24 Mai la Valea Draganului, Cluj
Departamentul de Misiune şi Evanghelizare al Cultului Creştin Penticostal şi Agenţia Penticostală de Misiune Externă organizează în perioada 22-24 mai 2012 Conferinţa RoMisCon XIV, ce va avea loc în Valea Drăganului, Cluj.
Tema principală pe care se va axa această conferinţă este “Păstorul şi misiunea mondială”.
Pentru mai multe detalii despre conferinţă, puteţi vizita şi www.apme.ro
Tabara de tineret Tanar Pur 2012, Dublin - Irlanda

adaugat: 13/05/12 | sursa: organizatori

Tabara de tineret Tanar Pur 2012, Dublin - Irlanda
Ȋn perioada 24-27 mai 2012 avem deosebita plăcere de a vă invita să luaţi parte cu noi la a V-a ediţie a taberei pentru tineret “Târăr Pur” ce se va desfăşura în Avoca, Wicklow, Dublin – Irlanda.
Tema principală a taberei de anul acesta este intitulată “Semnal Maxim”, iar ca şi invitat special îl vom avea în mijlocul nostru pe Nick Park, lider la Biserica “Church of God”, Irlanda.
Preţul taberei este de 100 euro (care cuprinde masa şi cazarea), iar de asemenea locurile sunt limitate la numărul 106. Transportul se va organiza cu maşini personale.
Pentru înscrieri sunaţi la numărul de telefon 900353) 87 9213141 sau la puteţi trimite un e-mail la adresa: tabaratanarpur@gmail.com *Pentru tinerii din afara Irlandei: sunt rugaţi să ne contacteze din timp.
Mai multe detalii puteţi găsi şi pe adresa www.betania.ie
Concert Michael W. Smith la Timisoara, 2 iunie

adaugat: 19/04/12 | sursa: evenimentecrestine.ro

Concert Michael W. Smith la Timisoara, 2 iunie
Municipiul Timișoara va fi gazdă la a doua vizită a lui Michael W. Smith în România. Concertul va avea loc pe Stadionul Dan Păltinișanu, sâmbătă, 2 iunie 2012, de la ora 19. În deschidere vor cânta grupul Speranța și CRISTOCENTRIC.

Concertul este organizat de către promoterul creștin din Marea Britanie, TREVOR KING împreună cu EVENIMENTE CREȘTINE din Brașov. Detalii și rezervări la tel. 0725 124261 sau bileteconcert@gmail.com.

Prețul unui bilet este de 50 lei, iar pentru elevi și studenți *40 lei (*număr bilete limitate). Există şi o categorie VIP cu locuri limitate la preţul de 125 lei. Aceasta este ocazia ta de a-l vedea pe Michael W. Smith de aproape, într-o reprezentaţie şi o atmosferă de neuitat.
Concert cu Parachute Band la Oradea, 1 iunie

adaugat: 19/04/12 | sursa: organizatori

Concert cu Parachute Band la Oradea, 1 iunie
Parachute Band se reîntoarce în România pe data de 1 iunie 2012. Trupa va susține un concert live, la Casa de Cultură din Oradea, începând cu ora 19.
Concertul face parte din turneul „Keep the fire burning tour”. Detalii despre turneu gasiti aici.
Prețul unui bilet este de 20 de lei. Biletele se pot comanda pe site-ul parachuteband.ro
Festivalul Quo-Vadis, editia a VI-a, 26 mai la Cluj-Napoca

adaugat: 09/04/12 | sursa: www.contrastmedia.ro

Festivalul Quo-Vadis, editia a VI-a, 26 mai la Cluj-Napoca
Contrast Media si Credo TV te invita sa participi la gala premiilor muzicii crestine romanesti, Quo-Vadis.

Ajuns la cea de-a VI-a editie, festivalul ii are anul acesta ca invitati pe cei mai cunoscuti si apreciati artisti din Romania: Decean, Chris, Sunny, Christian Cazacu, Alin Timofte Band, Cristocentric, Catalin & Ramona Lup, Adi Gliga, Skydive, 4Motion, The Marker, Callatis Praise, Ami&Crista, 4Motion, Dunamis, Marius Pop, Alin & Emima Timofte, Hope Band, Tonea Band, Milo, Argument si multi altii.

Nominalizarile la cele 14 categorii au fost facute de catre posturile de radio, televiziunile, site-urile de specialitate si studiourile crestine din tara noastra, tinand cont de activitatea artistilor in perioada 2010-2011.

Intra pe Quo-Vadis.ro si voteaza artistii preferati. Votul tau, impreuna cu cel al juriului, va influenta castigatorii acestei editii.

Evenimentul va avea loc pe 26 Mai la Casa de Cultura a Studentilor – Cluj Napoca si este organizat in parteneriat Media Crestina si Comknow. Quo-Vadis are ca scop promovarea si incurajarea creatiilor muzicale ale artistilor si formatiilor din Romania a caror baza artistica o constituie morala crestina si o relatie autentica cu Dumnezeu.
Conferinta Liber prin Har la Baia Mare, 4 - 5 mai

adaugat: 09/04/12 | sursa: www.stiricrestine.ro

Conferinta Liber prin Har la Baia Mare, 4 - 5 mai
Avem bucuria de a anunţa în mod oficial Conferinţa de laudă şi închinare profetică “Liber prin har” – organizată de Biserica “Filadelfia” Baia Mare în perioada 4 – 5 mai 2012.

Conferinţa va avea loc la Casa Tineretului din Baia Mare. Pentru înscriere, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa office@filadelfiabm.ro.

Vineri seara – ora 18 – Deschiderea Conferinţei. Va sluji echipa de laudă şi închinare a Bisericii “Filadelfia”, alături de pastorul Vali Paul şi pastorul Traian Şandor.
SÂMBĂTĂ, 5 MAI
Sesiunea 1 (10 – 11:30) – Va sluji echipa de închinare a Şcolii Biblice Cristos pentru România – Cluj-Napoca – alături de Cornel Bistrian
Sesiunea 2 (12 – 14) – Va sluji echipa de închinare a Bisericii “Adoram” – Arad alături de Lee Saville.
Sesiunea 3 (17) – Va sluji echipa de închinare a Bisericii “Filadelfia”, alături de pastorul Vali Paul.
Festivalul Luminii, in noaptea Invierii, la Timisoara pe 14 aprilie

adaugat: 09/04/12 | sursa: organizatori

Festivalul Luminii, in noaptea Invierii, la Timisoara pe 14 aprilie
H.O.P.E. – departamentul de tineret al Bisericii Baptiste “Speranța” organizează “Festivalul Luminii” în noaptea de înviere, 14.04.2012, ora 21.

Vor fi alături de noi: Profides, Cristocentric, Elim Harmony, David Lela, Mihai Costea și alți invitați de valoare!
Veniţi să celebrăm împreună biruinţa Luminii asupra nopţii păcatului! Intrarea gratuită!
Conferinta de misiune PIM Romania, Iasi 31 martie

adaugat: 24/03/12 | sursa: suceavaevanghelica

Conferinta de misiune PIM Romania,  Iasi 31 martie
PIM Romania împreună cu bisericile locale din Iași vă invită la conferința de misiune 2012.

Conferința va avea loc sâmbătă, 31 martie 2012 la Biserica Creștină Baptistă “Buna Vestire” din Iași, str. Sărărie, nr 32, de la ora 10 la 16.

Pentru înscrieri și informații contactați pe: Pastor Gabriel Moisuc, tel. 0766 712 460, E-mail: iosifmoisuc2001@yahoo.com

Parteneri în Misiune România (PIM România) este format din organizațiile de misiune: Agenția Kairos, OM, OCI, Wycliffe, Tineri Pentru Misiune și APME.
7 ani de la lansarea oficiala a sitului tanarcrestin.net

adaugat: 15/03/12 | sursa: admin

7 ani de la lansarea oficiala a sitului tanarcrestin.net
Avem deosebita placere sa anuntam ca astazi se implinesc 7 ani din momentul in care am lansat oficial portalul-forum tanarcrestin.net. Sunt 7 ani de binecuvantari in care am crescut impreuna, atat ca numar de utilizatori, echipa de moderare si relatiile realizate intre utilizatori, cat si ca numar de servicii web oferite.

Am inceput cu un site de stiri si resurse crestine, alaturi de un forum de discutii, o revista online care a fost realizata in 9 numere pe parcursul a 5 ani. Apoi am lansat serviciul gratuit de felicitari electronice cu mesaj crestin alaturi de versiunea online a Bibliei in traducere Corneliescu. Anul trecut am lansat blogul TC, un blog ce contine un agregator de stiri de la principalele situri si bloguri din Romania, dar si recomandari de articole, evenimente sau anunturi legate de lansari de albume muzicale, videoclipuri sau alte materiale crestine.

Multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi in tot acest timp: echipa de administrare si moderare, parteneri si colaboratori, utilizatori ai forumului. Dumnezeu sa binecuvanteze pe toti si sa ne ajute sa crestem impreuna in asemanarea cu Christos, in dragoste, intelepciune si fapte bune.
Controversa Isus: seminarii de apologetica la Cluj-Napoca

adaugat: 10/03/12 | sursa: www.peniel.ro

Controversa Isus: seminarii de apologetica la Cluj-Napoca
Fundaţia Peniel şi RZIM Zacharias Trust Romania vă invită la o după-amiază de apologetică, pe tema "Controversa Isus". Intalnirea va avea loc sambata 24 martie la Biserica Baptistă Mănăştur (Cluj-Napoca) intre orele 16-20.

În ultima perioadă, asistăm şi în România la atacuri fără precedent la adresa Domnului Isus. Unii susţin că El nici măcar nu a existat, iar alţii că Isus nu a inviat, că nu este Fiul lui Dumnezeu şi nici singura cale de mântuire.
Despre aceste controverse, dar şi despre altele ne vor vorbi: Ghiţă Mocan - pastor, profesor la CBEE, licenţiat şi doctorand în teologie; Marius Ban - responsabil al Departamentului de Apologetică al Peniel, profesor la CBEE, licenţiat în drept şi teologie, absolvent de masterat în filosofie şi religie la University of London; Vlad Crîznic - director al RZIM Zacharias Trust Romania, licenţiat în teologie şi masterand la King's College, London.
Ne vor conduce în închinare: Skydive şi Peniel band Jr.
Marsul pentru Viata - 24 martie, in 10 orase din Romania

adaugat: 10/03/12 | sursa: www.marsulpentruviata.ro

Marsul pentru Viata - 24 martie, in 10 orase din Romania
Marşul pentru Viaţă este un eveniment care se desfăşoară anual, concomitent, în mai multe oraşe din România, în jurul datei de 25 martie (sărbătoarea religioasă Buna Vestire) şi este organizat de asociaţii ale societății civile care compun mişcarea provita, în colaborare cu instituţii şi comunităţi religioase.

Scopul principal al „Marşului pentru Viaţă” este afirmarea dreptului la viaţă pentru toate fiinţele umane începând cu momentul concepţiei şi până la moartea naturală. Totodată, este un manifest în favoarea familiei tradiționale și a valorilor acesteia, temelia unei societăți solide și sănătoase.

Dacă dorești să iei parte la organizarea sau desfășurarea acestui eveniment în orașul tău, te rugăm să contactezi organizatorii: click aici.
Scoala de inchinare Viata in Isus Hristos 2012, 7-22 aprilie

adaugat: 04/03/12 | sursa: www.viata-in-isus.ro

Scoala de inchinare Viata in Isus Hristos 2012, 7-22 aprilie
Asociația “Viața în Isus Hristos” vă invită la a II-a ediție a Școlii de Laudă și Închinare. La această școală veți fi provocați și ajutați să descoperiți cum gloria și onoarea adusă lui Dumnezeu poate fi înmulțită cu ajutorul darurilor și a unor inimi smerite. Dacă dorești să înveți mai multe, să fi încurajat, împrospătat și să primești o nouă viziune, Școala de Închinare ”Viața în Isus Hristos” este locul potrivit!

Școala se adresează liderilor de laudă și închinare, potențialilor lideri și celor implicați în închinare, sau au chemarea de a se implica într-o astfel de lucrare. Școala va avea loc pe perioada vacanței de Paște, între 7 – 22 Aprilie 2012.
Loc de desfasurare: Asociatia Misiunea “Viata in Isus Hristos”, loc. Valcele Bune, Nr.116, Jud. Hunedoara, Cod 337128, Tel./Fax 0254-733305. Cazare si masa:
Participantii sunt cazati in noua cladire Casa vietii.
Scoala ofera: cursuri si activitati comune, servirea mesei in comun si timp liber. Costurile scolii: 180 RON taxa pentru scoala (cursuri, ingrijire si gazduire). Mai multe detalii.
Conferinta pentru barbati: Fii curajos, Sinaia 30 martie - 1 aprilie

adaugat: 04/03/12 | sursa: www.tabaramia.ro

Conferinta pentru barbati: Fii curajos, Sinaia 30 martie - 1 aprilie
Conferința pentru bărbați “Fii Curajos” este foarte aproape! Bărbaților, nu vă puteți permite să pierdeți acest timp minunat de încărcare spirituală, mărturii și părtășie.

Te încurajăm să nu mai stai de-o parte, ci să participi la joc! Fă diferență!!! Ia-ți angajamentul să participi… ia-ți angajamentul să-ți aduci un prieten care are nevoie să vină la acest eveniment. Aceste zile ar putea schimba viață unui bărbat și a familiei lui pentru totdeauna.
Înscrie-te înainte să se ocupe ultimile locuri la adrian@tabaramia.ro
Conferinta de Misiune 4M: 10 martie la Linz, Austria

adaugat: 18/02/12 | sursa: organizatori

Conferinta de Misiune 4M: 10 martie la Linz, Austria
Tinerii Bisericii Speranta - Linz(Hoffnungskirche) va invita la prima editie a conferintei de Misiune 4M - Misiune Mondiala Mandatul Meu.
Tema conferintei va fi Redescoperirea misiunii - imperativul Bisericii locale. Cei ce vor sustine seminariile vor fii lucratori ai APME (Agentia Penticostala de Misiune Externa) Ghita Ritisan si Iacob Berghianu (www.apme.ro).
Locul: Hoffnungskirche Linz - Dauphinestraße 51, 4030 Linz. Mai multe detalii.
Conferinta regionala de tineret Peniel la Onesti, 17 martie

adaugat: 17/02/12 | sursa: www.peniel.ro

Conferinta regionala de tineret Peniel la Onesti, 17 martie
Va invitam sa participati la Conferinta Regionala Peniel de la Onesti (Bacau). Sub titlul Fii gata!, conferinta va aborda tema vremurilor din urma. Dincolo de parerile oamenilor legate de acest subiect, noi trebuie sa fim gata! Domnul nostru vine in curand!

Loc: Biserica Penticostala Filadelfia din Onesti, Str. Perchiului, nr. 1A. Data: 17 martie 2012. Vor predica evanghelia: Lucian Oniga (Bistrita) si Adi Fisca (Tg. Mures). Vor tine seminarii: Lucian Oniga – Cum sa-ti alegi partenerul de casatorie? si Laurentiu Balcan – Cum sa stai in biserica fara sa-ti pierzi mintile?
Va conduce inchinarea: Peniel band Jr.
Contributie pentru participare: 10 lei. Inregistrarea participantilor se va face la locul conferintei, incepand cu orele 9 simineata.
Conferinta cu John Piper la Bucuresti, 3-5 mai 2012

adaugat: 05/02/12 | sursa: www.johnpiper.ro

Conferinta cu John Piper la Bucuresti, 3-5 mai 2012
John Piper, este pastor al Bisericii Bethlehem din Minneapolis, SUA. Este, probabil, cel mai cunoscut teolog calvinist al generaţiei sale, alături de John MacArthur şi R.S. Sproul.
Acum, după ani de zile în care generaţia tânără de creştini din România i-a urmărit mesajele pe internet, vine, în sfârşit în România.
Tema conferinţei, care va avea lor în perioada 3-5 mai 2012 la Crystal Palace Ballrooms – Calea Rahovei 198A, Bucureşti, se numeşte „Dumnezeu este Evanghelia” (God is the Gospel). Taxa de participare este de 50 de lei, iar perioada de înscriere este între 1 februarie şi 15 aprilie.
Duminică, 6 mai, John Piper va predica la Sala Palatului – Strada Ion Câmpineanu 33, Bucureşti, pe tema „Nu-ţi irosi viaţa!”, intrarea este liberă. Mai multe detalii.


   pag: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12nume 
parola 
 

Promo muzica crestina

Izvorul
Ligia Muresan
Toate sunt posibile
vitamina C
Ma inalt spre Tine
Cristi Ungur
Promisiunea (feat. Essy)
Dreptul la Cuvant

  Download muzica crestina

Link la schimb

  felicitaricrestine.ro
  crestin.ro
  agape.ro
  misiune.ro
  resursecrestine.ro
  kerigma.ro
  crestini.com
  asteapta.ro
  liferomania.ro
  cantari.ro
  cetatepemunte.ro
  intercer.net
  totulpentruhristos.us
  totalschimbat.ro
  contrastmedia.ro
  succeed.ro
  lifefm.ro
  oradeo.ro
  miculbetleem.ro

Romania Evanghelica

  Arges
  Bistrita
  Brasov
  Bucuresti
  Cluj
  Constanta
  Dambovita
  Dej
  Hunedoara
  Iasi
  Mures
  Oradea
  Suceava
  Sibiu
  Timisoara
  Valcea
 

Statistici site

  total membri: 1691
  membri online: 0
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net