TANARCRESTIN.ro

Libraria Micul Betleem Suceava

reclama pe tanarcrestin

libraria agape suceava
 
Resurse media

RVE Suceava
Radio Adonai
Elim Timisoara
Radio Filadelfia
Radio Armonia
Viata vesnica
AlfaOmega TV
Speranta TV
Credo TV

Camara Sufletului
Aercurat.com
Orizonturi eterne
Pasi.ro
Stiricrestine.ro

Arhiva stiri si evenimente crestine


Proiectul ShoeBox, editia 2017

adaugat: 14/11/17 | sursa: www.shoebox.ro

Proiectul ShoeBox, editia 2017
Proiectul ShoeBox reprezinta o incercare minuscula de a face lumea un loc mai frumos. In fiecare an, in preajma sarbatorilor de Craciun, vrem sa punem un zambet pe chipurile a zeci de mii de copii sarmani din orasele in care locuim.

#ShoeBox2017 reprezinta efortul combinat a peste 150 de parteneri de locatii si ajutoarele acestora, o participare masiva a romanilor din tara si diaspora, si nu in ultimul rand bucuria zecilor de mii de copii defavorizati din Romania, care de Craciun vor primi si ei un cadou.
Apasa aici pentru mai multe detalii.
Conferinta nationala Salveaza generatia urmatoare, Timisoara

adaugat: 09/10/15 | sursa: www.alocopii.ro

Conferinta nationala Salveaza generatia urmatoare, Timisoara
Alo!Copii și One Way vă invită la Conferința Națională a lucrătorilor cu copiii „Salvează generația următoare” în perioada 16-17 octombrie 2015 la Timisoara. Vă pregătim un timp extraordinar, cu vorbitori cu experiență din România și străinătate, sesiuni în plen și ateliere practice (5 domenii de activitate și 25 de ateliere), teme și dezbateri de actualitate, un stand uriaș cu resurse de lucrare la prețuri promoționale și părtășie cu lucrători din toată țara.

Înscrierile se fac pe site-ul www.alocopii.ro/invatatori sau pe www.salveazageneratiaurmatoare.ro. Înscrieți-vă cât mai repede pentru a beneficia de taxa de conferință redusă. Mai multe detalii pe site. Vă așteptăm!
Kerigma ofera 10% reducere la orice produs in luna decembrie

adaugat: 01/12/14 | sursa: www.kerigma.ro

Kerigma ofera 10% reducere la orice produs in luna decembrie
Libraria Kerigma ofera REDUCERE 10% la orice comanda plasata pe www.kerigma.ro in perioada 1 - 31 DECEMBRIE 2014, precum si in librariile KERIGMA din Oradea, Timisoara si Cluj-Napoca.
La comenzile plasate pe site cu plata ramburs, reducerea nu se evidentiaza la momentul plasarii lor, dar se aplica la momentul expedierii acestora.
Conferinta regionala Peniel, 7 - 8 noiembrie, la Suceava

adaugat: 08/10/14 | sursa: www.peniel.ro

Conferinta regionala Peniel, 7 - 8 noiembrie, la Suceava
Conferinta regionala va avea loc la Biserica Filadelfia din SUCEAVA (www.filadelfiasv.ro) si va avea ca titlu: Mai mult decât biruitor! (1 Ioan 4:4)

Vor predica Evanghelia: Robert Martin (SUA) si Lucian Oniga (Bistrita). La sesiunea deschisa, vor raspunde întrebarilor voastre: Codrut Ciubotari, Tibi Ciubotari, David Regus si Lucian Oniga.

În cadrul conferintei, îsi va depune marturia întoarcerii la Dumnezeu, Gheorghe Ignat, luptator MMA/Sambo.

Ne vor conduce în închinare: Amadeo & corul tinerilor din Biserica “Sfânta Treime” din Bistrita si grupul din Biserica “Filadelfia” din Suceava.

La aceasta conferinţă sunt aşteptaţi, în special, tineri din judeţul Suceava şi din judeţele limitrofe. Toţi participanţii vor primi în dar o carte preţioasa şi doua DVD-uri de învăţătură creştină intitulate “Neabatut”, de John Bevere (Editura Succeed Publishing)!

Contribuţia pentru participare: 20 lei / pers. (include şi masa de prânz din ziua de sâmbăta). Se va achita la fata locului!

Confirmarea participării voastre se va face prin liderul de grup sau individual la www.peniel.ro, menţionând şi dacă aveţi sau nu nevoie de cazare. Găzduirea peste noapte a tinerilor care vor veni de la distante mai mari de 60 km se va face în familiile creştinilor din Suceava.
Concerte sustinute de Corul si Orchestra Sanctus Pro Deo

adaugat: 08/10/14 | sursa: organizatori

Concerte sustinute de  Corul si Orchestra Sanctus Pro Deo
În zilele de 18, 19 și 20 octombrie 2014, Corul și Orchestra Sanctus Pro Deo vor susține o serie de concerte vocal-simfonice, sub genericul SING YOUR SONG – ediția a III–a, în orașele Sibiu, Deva și Cluj Napoca.

Sâmbătă, 18 octombrie 2014, evenimentul muzical se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu, de la ora 19.00.
Duminică, 19 octombrie 2014, Corul și Orchestra Sanctus Pro Deo se vor afla în Deva, la Biserica Sfânta Treime (str. M.Kogălniceanu, Nr.14 A), unde vor concerta începând cu ora 17.00.

Luni, 20 octombrie 2014, de la ora 19.00, Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca (Piața Lucian Blaga, nr. 1-3), va fi gazda manifestării.
Repertoriul abordat cuprinde muzică de film, John Williams – Theme from Schindler’s List, Hatikvah from Munich; din diapazonul clasic, B. Britten: Simple Symphonie, părțile a III – a și a IV-a; G.F. Haendel „Hallelujah” from Messiah, arr. Daniel Moțocan și Dmitri Shostakovich – „Waltz No. 2” from „Suite for Variety Orchestra”. Registrul muzical contemporan aduce în fața publicului, fragmente din L. Muntean, D. Clydesdale, J. Rouse & R. Sterling – aranjamente vocal-simfonice, Stuart K. Hine – How Great Thou Art, arr. Gary Slechta.

Prețul unui bilet este de 15 RON. Rezervări bilete și alte detalii despre concerte pe:
singyoursong.sanctusprodeo.ro
Conferinta Neemia - Biserica Raul Trezirii Arad, 26 -29 septembrie

adaugat: 24/09/14 | sursa: www.raultrezirii.ro

Conferinta Neemia - Biserica Raul Trezirii Arad, 26 -29 septembrie
Conferinta Neemia se va desfasura in perioada 26-29 septembrie 2014 la Arad si este organizata de Biserica Raul Trezirii in parteneriat cu Biserica Deo Gloria.
Cuvantul lui Dumnezeu este puternic si bogat si este ceea ce va vom aduce in cadrul acestei conferinte. Va fi si un timp de inchinare special care ne va duce la o alta profunzime in prezenta Tatalui.

Avem ca invitat special pe Steve Kelly din SUA, un evanghelist international pasionat de manifestarea puterii lui Dumnezeu prin vindecare, mantuire, eliberare. Vorbitori vor mai fi si Michael Smith (SUA), Relu Bahnaru si Samuel Caba. In inchinare ne vor sluji Michael Smith, Echipa de inchinare Deo Gloria si echipa bisericii Raul Trezirii.
Evenimentul va avea loc la sediul bisericii Raul Trezirii din Arad.
Intrarea se face pe baza unei donatii de minim 10 lei. Nu ratati o astfel de partasie cu fratii si Dumnezeu!
Festivalul Drumfest 2014: 21 - 23 August, Taut

adaugat: 09/07/14 | sursa: www.contrastmedia.ro

 Festivalul Drumfest 2014: 21 - 23 August, Taut
Anul acesta Festivalul Drumfest va avea loc in perioada 21-23 August, la Taut (langa Arad), insa portile vor fi deschise cu doua zile mai repede celor care doresc sa participe la workshop-uri tehnice in ce priveste muzica.

Drumfest aduna trupele, muzicienii si compozitorii zilnic, pentru a concerta si pentru a avea intalniri strategice despre muzica crestina romaneasca, despre DrumFest şi dezvoltări ulterioare. Daca sunteti o trupa crestina, muzician sau compozitor si nu ati primit o invitaţie să participaţi la intalniri dar ati dori sa luaţi parte, puteti sa contactaţi echipa Drumfest la adresa: contact@drumfest.ro)

Drumfest iseamna de asemenea un loc extraordinar in mijlocul naturii, sport si jocuri, timp pentru a relaxare, construire de relatii, si reconectare cu vechi prieteni.
Tabara Nationala Peniel 2014 - Refill, 9 - 16 august

adaugat: 09/07/14 | sursa: www.peniel.ro

Tabara Nationala Peniel 2014 - Refill, 9 - 16 august
Anul acesta, Fundatia Peniel va organiza Tabara Nationala de Tineret in frumoasa zona a Muntilor Apuseni, pe malul Crisului Repede, din zona Balnaca-Suncuius, jud. Bihor.
Vor predica Evanghelia: Iosif Berce, Ron Brown, Iuliu Centea, Adi Fisca, Dutu Margaian, Adi Mocan, Mark Serviss si Lucian Oniga.
Vor sustine diverse seminarii facultative: Mitica Craciun, Adi Fisca, Florin Iosif, Lucian Oniga, Dumitrita Militaru, etc.
Ne vor conduce in inchinare: Dani Ghiuro & Band, Adonai, Revers si Peniel Band.

Pe langa acestea, nu vor lipsi activitatile recreative (tiroliana, arcuri, curse cu obstacole, drumetie, etc.) si nici competitiile sportive (fotbal, volei, sah, etc.).
Daca doriti sa participati la aceasta tabara, va trebui sa indepliniti urmatoarele conditii: citeste aici.
Conferinta de cupluri, 23 - 25 Mai la Micesti, jud. Arges

adaugat: 16/04/14 | sursa: www.cuvantulvietii.ro

Conferinta de cupluri, 23 - 25 Mai la Micesti, jud. Arges
Cuvantul Vietii Romania va invita in primavera aceasta la Conferinta de Cupluri, in Micesti Judetul Arges, la Centrul de Conferinte si Tabere Cuvantul Vietii, pe 23 Mai - 25 Mai. Costul acestui sfarsit de saptamana special costa doar 250 RON de cuplu, incluzand masa, cazarea, pauze de cafea si altele.

Va asteptam pentru un timp special, de partasie, activitati cu mult entuziasm dar nu in ultimul rand cu un invitat special: Francisco Berrios si sotia lui Martita, misionari din El Salavador, cu care ne vom intalni in diferite seminarii cu teme legate de viata de familie in lumina Cuvantului lui Dumnezeu: Regasirea pasiunii; Cunoasterea profunda versus distanta; Comunicare versus tacere; Rezolvarea conflictelor; Cresterea copiilor.

Vom avea la dispozitie pentru fiecare un program atractiv care include printre altele: Volei pe nisip, Fotbal, Baschet, Tenis de masa, Paintball, Zid de catarare. Special: Pauze de cafea, Picnic cu gratar, Cina romantica.

Pentru mai multe informatii si inscrieri puteti suna la: 0722892737 – Alin Muntean,0734375960 - Iuliana Muntean sau pe email cuvantulvietii01@yahoo.com
Locurile sunt limitate. Va asteptam!
Conferinta nationala Peniel 2014, Constanta 1-4 mai

adaugat: 24/03/14 | sursa: www.peniel.ro

Conferinta nationala Peniel 2014, Constanta 1-4 mai
Cum trebuie să trăim şi să predicăm Evanghelia în acest context contemporan? Dacă vrei să afli răspunsul la această întrebare, să fii întărit în credinţa ta astfel încât să poţi afirma şi tu, asemenea apostolului Pavel, „Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Hristos!” (Romani 1:16), te invităm şi pe tine la cea de-a 18-a Conferinţă Naţională de Tineret Peniel.

Data: 1-4 mai 2014; Loc: Casa de Cultură din Constanţa; Titlul: Neînfricat; Vor predica din Cuvântul lui Dumnezeu: Cristian Barbosu (Arad), Vasilică Croitor (Medgidia) şi Lucian Oniga (Bistriţa). Ne vor conduce în închinare: Peniel Band, Harvest-Metanoia Band şi Tomis Band.

Vor susţine diverse seminarii: Steve Michmerhuizen (Principii biblice de administrare a mediului), Elena Paşcalău (Explorează înţelesul vieţii – Cursul Alfa pentru tineri), APME/CRST/YWAM (Misiune transculturală, Ştefan Coman (Neînfricaţi în lupta împotriva traficului de persoane), Flaviu Coman (Cât de departe e prea departe? Intimitatea înainte de căsătorie.), Angi & Robert Chirea (Avortul, holocaustul tăcut. Să schimbăm împreună viitorul României!).
Taberele de vara Bradatel 2014

adaugat: 24/03/14 | sursa: www.bradatel.ro

Taberele de vara Bradatel 2014
Proiectele Taberei Creștine Brădățel 2014

- WEEKEND LA MUNTE CU TATA: 19 - 22 Iunie 2014

300 Lei pentru înscrieri până la data de 31 Martie 2014 pentru taberele din perioada 04 - 09 august 2014, după cum urmează:
- TABĂRA INTERNAȚIONALĂ A ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI: 04 - 09 August 2014
- TABĂRA TINERILOR PESTE 25 DE ANI: 04 - 09 August 2014. Invitat special: pastor GIGI COSMAN
- TABĂRA DE FOTOGRAFIE: 04 - 09 August 2014
Invitat special: ERNEST VALEA
- TABĂRA de MUZICĂ & ARTE: 11 - 16 August 2014. Invitat special: TITUS TONEA
- TABĂRA DE VOLEI: 11 - 16 August 2014
- TABĂRA de AVENTURĂ MONTANĂ pentru ADOLESCENȚI: 11 -16 August 2014
Proiectul Ajutor intr-o cutie, editia de Paste 2014

adaugat: 24/03/14 | sursa: organizatori

Proiectul Ajutor intr-o cutie, editia de Paste 2014
Deschide-ti inima! Impreuna putem darui speranta. Donatia ta poate deveni un strop de speranta. Arata ca iti pasa!

In perioada 9 martie - 9 aprilie 2014 doneaza pentru familiile aflate in nevoie: alimente neperisabile, bonuri de masa sau bani.

Proiect realizat de Asociatia crestina de ajutorare Hannah cu sprijinul Bisericii baptiste nr.5 Betel. Contact 0753.071480 Adina Iuga
Tabara internationala Vantul Schimbarii 2014

adaugat: 24/03/14 | sursa: www.vantulschimbarii.com

Tabara internationala Vantul Schimbarii 2014
Unde va fi amplasata? Judetul Timis, Localitatea Romanesti, Sat Farasesti.
In ce perioada? Perioada 10-16 August 2014
Cat va costa? 40 de lei de persoana.

Tabara va fi organizata in aer liber astfel fiecare participant avand datoria de as-i procura singur mancarea si locul de dormit.
Vom avea la dispozitie painea, apa si alte produse necesare taberei asigurata de magazinul taberei.
Va intrebati daca exista limita de varsta? Nu, nu exista limita de varsta, poate participa oricine, singura conditie fiind ca tinerii sub 18 ani sa fie insotiti de un adult (sau lider). Inchinarea va avea loc in cortul mare al taberei unde vor fi prezenti grupul de lauda si inchinare, predicatori si alti invitati surpriza.
Pentru inscriere si alte detalii click aici.
Marsul pentru Viata editia 2014, sambata 22 martie

adaugat: 17/03/14 | sursa: organizatori

Marsul pentru Viata editia 2014, sambata 22 martie
Sambata 22 martie, incepand cu ora 12, in cele mai mari orase ale Romaniei va avea loc evenimentul Marsul pentru viata. Orasele participante sunt: Alba Iulia, Arad, Bacău, Brașov, București, Buzău, Cluj, Caracal, Constanța, Deva, Fălticeni, Galați, Giurgiu, Ocna Mureș, Onești, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Suceava, Sf. Gheorghe, Slatina, Târgoviște, Tg. Jiu, Tg. Mureș, Timișoara, Tulcea.
Detalii despre locul intalnirii gasiti aici sau aici.
Conferinta regionala a tinerilor penticostali din Moldova

adaugat: 11/03/14 | sursa: organizatori

Conferinta regionala a tinerilor penticostali din Moldova
In zilele de vineri 21 martie si sambata 22 martie la Botosani va avea loc Conferinta regionala a tinerilor penticostali din Moldova, conferinta cu titlul Dragostea intr-o era digitala. Invitat: Petru Mihent.
Intalnirile vor avea loc dupa cum urmeaza:
- vineri 21.03 de la ora 19 intalnire de rugaciune in cadrul bisericii penticostale nr. 1 Botosani
- sambata 22.03 de la ora 10 intalnirea va avea loc la Sala polivalenta Elisabeta Lipa din Botosani.
Tabara Cuvantul Vietii 2014 la Micesti, jud. Arges

adaugat: 11/03/14 | sursa: www.cuvantulvietii.ro

Tabara Cuvantul Vietii 2014 la Micesti, jud. Arges
Vara aceasta TABĂRA CUVÂNTUL VIEȚII in MICEȘTI, judetul ARGEȘ.
Ofera TIMP DE CINCI SĂPTAMÂNI ÎNCEPAND CU 30 IUNIE PENTRU COPII, TINERI ȘI ADOLESCENȚI o saptamana de vacanta de neuitat.
ÎN TABARA CUVÂNTUL VIEȚII VEȚI GĂSI: TURN DE ESCALADĂ, ÎN PREMIERĂ CEA MAI LUNGĂ TIROLIANĂ DIN TARĂ, PISCINĂ DE ÎNOT, PISCINĂ DE SPUMĂ, CAMPIONAT DE PAINTBALL, TIR CU ARCUL, FOTBAL PE TERENURI SINTETICE, VOLEI PE NISIP, BASCHET, MUFA-PUFA, SEARĂ FESTIVĂ, FOC DE TABĂRĂ, SERI SPECIALE INVITAȚI SPECIALI ȘI MULȚI PRIETENI.

Pentru inscrieri si mai multe informatii: 0721323184 sau cuvantulvietii.ro. FII GATA DE IMPACT!
Reducere 10% la Kerigma in perioada 25 februarie - 10 martie

adaugat: 26/02/14 | sursa: www.kerigma.ro

Reducere 10% la Kerigma in perioada 25 februarie - 10 martie
REDUCERE 10% la orice comanda plasata pe www.kerigma.ro in perioada 25 februarie - 10 martie 2014, precum si in librariile KERIGMA din Oradea, Timisoara si Cluj-Napoca.

La comenzile plasate pe site cu plata ramburs, reducerea nu se evidentiaza la momentul plasarii lor, dar se aplica la momentul expedierii acestora.
Cursul Kairos la Brasov, 3-8 martie 2014

adaugat: 26/02/14 | sursa: brasovulevanghelic

Cursul Kairos la Brasov, 3-8 martie 2014
Cursul Kairos accentueaza cele 4 aspecte esentiale ale misiunii: baza biblica a misiunii, istoria misiunii, strategia de indeplinire a Marii Trimiteri si consideratii culturale.

Cursul este un studiu interactiv care cuprinde 9 lectii despre planul lui Dumnezeu pentru omenire. Costul cursului este de 35 lei.
Unde? Sediul IMPACT Valea Cetatii din str. Tampei nr.8 (deasupra Bancii Transilvania).
Cand? In perioada 3-8 martie de la 17.30 la 21 si Sambata de la 9 la 14.
Inscrieri si detalii la tel. 0745 788381, email: mirceamacaveiu@yahoo.com.


   pag: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12nume 
parola 
 

Promo muzica crestina

Dumnezeu minunat
vitamina C
Romania!
Alin Garlea
Izvorul
Ligia Muresan
Curand ajungem la mal
Catalina Ilies-Morosan

  Download muzica crestina

Link la schimb

  felicitaricrestine.ro
  crestin.ro
  agape.ro
  misiune.ro
  resursecrestine.ro
  kerigma.ro
  crestini.com
  asteapta.ro
  liferomania.ro
  cantari.ro
  cetatepemunte.ro
  intercer.net
  totulpentruhristos.us
  totalschimbat.ro
  contrastmedia.ro
  succeed.ro
  lifefm.ro
  oradeo.ro
  miculbetleem.ro

Romania Evanghelica

  Arges
  Bistrita
  Brasov
  Bucuresti
  Cluj
  Constanta
  Dambovita
  Dej
  Hunedoara
  Iasi
  Mures
  Oradea
  Suceava
  Sibiu
  Timisoara
  Valcea
 

Statistici site

  total membri: 1691
  membri online: 0
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net