TANARCRESTIN.ro

Libraria Micul Betleem Suceava

reclama pe tanarcrestin

libraria agape suceava
 
Resurse media

RVE Suceava
Radio Adonai
Elim Timisoara
Radio Filadelfia
Radio Armonia
Viata vesnica
AlfaOmega TV
Speranta TV
Credo TV

Camara Sufletului
Aercurat.com
Orizonturi eterne
Pasi.ro
Stiricrestine.ro

Inregistrare


Regulamentul forumului
1. Prezenta pe acest forum si acceptarea ca user reprezinta un PRIVILEGIUuu si nu un DREPT! In orice moment puteti fi banat daca NU respectati regulamentul si daca nu aveti un comportament civilizat.

2. Fiecare profil trebuie completat in intregime, la inregistrarea initiala (cu datele existente la acel pas) precum si ulterior (accesand contul dvs. si completand toate campurile necesare). Varsta minima este de 15 ani. Conturile persoanelor care nu au implinit 15 ani in momentul inregistrarii vor fi sterse.

3. Cand va adresati pe forum celorlalti forumisti sau cand ii citati va rugam sa folositi numele ales de ei pentru forum si nu cel real sau eventuale diminutive care ii pot deranja pe userii respectivi sau pot crea confuzie (nefiind clara identitatea celor apelati).
Numele de pe forum poate fi schimbat o data (cel mult de doua ori) dupa o discutie cu administratorul forumului. Recomandam sa va alegeti de la inceput un nume care va reprezinta si care sa fie cat mai usor de reprodus de catre ceilalti forumisti.

4. Inainte de a pune o intrebare, de a porni un subiect nou sau de a adauga un nou post la un subiect deja pornit, OPRITI-VA. Folositi functia de cautare in forum. Foarte multe intrebari sau probleme de-ale utilizatorilor au fost deja adresate si rezolvate. Astfel economisim timp pretios si noi (echipa de moderare si administrare) si dvs.

5. Nu folositi un limbaj neadecvat, adica injuraturi, lipsa bunului simt, aducerea de jigniri la adresa altor membri sau la adresa echipei de moderare/administrare (indiferent de natura jignirilor) si nu interveniti intr-un subiect cu scopul de a crea sau intretine o disputa, folosind afirmatii malitioase si nefondate. De asemenea in cadrul forumului nu se accepta rasismul si/sau orice fel de discriminarea (religioasa, sociala, culturala).
In cazul in care observati asa ceva pe forum sunteti rugati sa folositi optiunea “Semnalati”, aflata sub fiecare mesaj, pentru a atrage atentia echipei de administrare/moderare asupra mesajului/situatiei respective.

6. Cand realizati o noua postare va rugam sa nu folositi limbaj pueril, indecent, "mirc-style" sau a-roman: "shi " , “k” "Gugal", etc, cuvinte in alte limbi si prescurtari in exces. Este un forum in LIMBA ROMANA.
De asemenea va rugam fiti atenti si la corectitudinea ortografica si gramaticala a mesajelor dvs. Corectati-va greselile gasite (revazand inca o data mesajul inainte de a-l trimite pentru publicare). Mai bine 10 cuvinte scrise corect decat un mesaj urmat de “n” posturi ale altor membri care incearca sa descifreze ce ati scris.
Sub fiecare mesaj aveti optiunea “Modificati”. Va rugam s-o folositi pentru a va edita/corecta/completa mesajul deja scris, in loc de a posta consecutiv alt mesaj ca o corectare/completare la mesajul respectiv. De asemenea va rugam sa citati doar partea din mesajul cuiva la care raspundeti, si nu tot mesajul respectiv (puteti sterge din citat propozitiile/frazele/randurile la care nu faceti referire in raspuns) .

7. In cazul in care se face publica o stire, o noutate sau un articol, acestea trebuie insotite de o dovada (link catre sursa/resursa in cauza, de exemplu) sau de o explicatie mai ampla, cu motive si dovezi (cel putin din experienta proprie a celui care posteaza mesajul respectiv).

8. Nu sunt permise conturile multiple (clonele). Acestea vor fi sterse si persoana care le-a facut risca sa fie banata. In caz ca cineva si-a uitat parola sau nu se mai poate loga persoana respectiva este rugata sa trimita un mesaj la adresa de contact si sa astepte raspunsul nostru. In cazul celor care si-au facut cont multiplu inaintea regulamentului nou:
In cazul conturilor multiple fara mesaje vor fi sterse primele si va ramane valabil ultimul. In cazul celor cu mesaje scrise va ramane primul cont sau ultimul (in functie de numarul mesajelor si data cand au fost scrise) si blocat(e) celalalt(e) daca userul a scris si de pe ele sau sters(e)(daca nu a scris).

9. In cazul in care nu vor fi respectate cele scrise mai sus echipa de administrare/moderare poate lua, dupa caz, urmatoarele masuri:
> modificarea sau stergerea mesajului(mesajelor)
> atentionare
> interdictie temporara de acces (BAN), dupa cum urmeaza:
- cartonas galben = BAN 3 zile
- cartonas rosu – direct si/sau dupa 2 cartonase galbene = BAN 7 zile
- dupa 3 cartonase rosii - BAN cu durata nedeterminata
> interdictie definitiva de acces - BAN definitiv

10. Ceea ce scrie fiecare utilizator in forum reprezinta responsabilitatea proprie a acestuia si nu corespunde neaparat conceptiilor echipei TC. Noi punem la dispozitie doar suportul informativ. A se avea in vedere ca, chiar daca TanarCrestin este un site si un forum crestin, nu toti membrii sai sunt crestini/credinciosi.


  


nume 
parola 
 
Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Promo muzica crestina

Mi-ai luminat cararea
Ruben Diaconu
E sarbatoare
Alin si Emima Timofte
Emanuel
Marius Spatacean
Cantec de iubire
Sunny

  Download muzica crestina

Link la schimb

  felicitaricrestine.ro
  crestin.ro
  agape.ro
  misiune.ro
  resursecrestine.ro
  kerigma.ro
  crestini.com
  asteapta.ro
  liferomania.ro
  cantari.ro
  cetatepemunte.ro
  intercer.net
  totulpentruhristos.us
  totalschimbat.ro
  contrastmedia.ro
  succeed.ro
  lifefm.ro
  oradeo.ro
  miculbetleem.ro

Romania Evanghelica

  Arges
  Bistrita
  Brasov
  Bucuresti
  Cluj
  Constanta
  Dambovita
  Dej
  Hunedoara
  Iasi
  Mures
  Oradea
  Suceava
  Sibiu
  Timisoara
  Valcea
 

Statistici site

  total membri: 18540
  membri online: 0
  nascuti azi: 55
  eli34
  daylightsun
  spring
  cosmipopa
  Deellia
  Theodoricjdx
  rugh5529
  Eugenedts
  dapr1813
  Brodeyaq4q
  Peterbir
  Claireoso
  Stephdgr
  jbip8537
  Jimxey
  yrsp8665
  Kimbrilaq8d
  Matttyp
  Vickytav
  Annnnf
  Benjaminaim
  Rickkxk
  qlda6956
  jagt7015
  Mickewu
  Gregkoa
  Kathrynqlm
  Evelynjiq
  Cathyobc
  wacqp16
  uued9033
  lrsc2950
  Yolandwrc
  Harrybsj
  xjpn3912
  ccat9409
  Simonguv
  umhiiness
  Gelleses9s
  Corradose1b
  Loragebt
  iskz2351
  Margesones5a
  Kristinmwo
  Sarahomc
  Feliciaxrl
  Wyattvv
  erarr54
  ilfdrchkak8f
  Billyxi
  Irvinbkqs
  Eddienhpq
  Grantdw
  Mcnairyse4h
  wisje84

© 2005-2016 TANARCRESTIN.net