|
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
doctoral catre pacient: -pierzi nopti? -nu. -fumezi? -nu. -consume alcool? -nu. -nu mai ranji ca un cretin. oricum gasesc ceva!
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
05/03/14 10:46
|
|
giany
membru
|
|
la o ora tarzie in noapte, o persoana circula cu masina si face pana langa un spital de nebuni. se da jos din masina sa schimbe roata si dupa ce demonteaza roata pana sa puna cealalta roata la loc scapa suruburile intr-un canal. se tot invartea pe langa canal nu stia ce sa faca. apare o alta persoana care fluiera. pers cu masina o opreste pe cealalta persoana si o roaga sa o ajute spunandu-i ce s-a intamplat. pers care fluiera era de la spit de nebuni clar pentru ca in zona nu mai erau si alte cladiri. sta nebunul putin pe ganduri si ii spune: -cate roti aveti? - 4 - cate suruburi la fiecare roata? - 4 - daca scoateti cate un surub de la celelalte trei roti si puneti la a patra roata ajungeti pana la un service? - da rasp pers cu masina. mirata si uimita de rezolvare ... il intreba cum a gandit asa ceva ... - doamna ... eu sunt nebun ... nu si prost ...
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
21/03/14 10:38
|
|
giany
membru
|
|
un msre pistolar din vestul salbatic se duce la o frizerie sa se barbiereasca ... ii spune omului care era mai in varsta ca vrea sa se fie barbierit dar daca se intampla cumva sa il taie putin cu briciul il impusca. batranul tremurand se duce la ucenic si ii povesteste ... ucenicul zice ca o sa il barbiereasca el. dupa ce il barbiereste ... pistolarul il intreaba pe ucenic : - nu ti-a fost frica ... daca ma taiai putin te impuscam. ucenicul: - pai brisca era la mine ...
|
|
23/03/14 22:21
|
|
march
membru
Inregistat: 27/02/12
|
|
-De ce te-ai îndrăgostit de mine? -Din cauza ochilor. -Îți plac ochii mei? -Nu, am vederea proasta.
O persoană ii zice unui cunoscut: -Am găsit mai o bancnota de 10 lei și am aruncat-o, ca era falsa. -Cum ți-ai dat seama ca e falsa? -Pai unde ai mai văzut tu 10 scris cu doi de "0"?
-Azi ce ai de gând sa faci? -Nimic. -Pai tot nimic ai făcut și ieri. -Da, dar nu am terminat.
_______________________________________ "Care este, în adevăr, neamul acela aşa de mare încât să fi avut pe dumnezeii lui aşa de aproape cum avem noi pe Domnul Dumnezeul nostru, ori de câte ori Îl chemăm?" Deuteronom 4:7
|
|
27/03/14 15:13
|
|
giany
membru
|
|
un copil e intrebat de tatal sau ce vrea sa se faca cand o sa fie mare. copilul raspunde ca vrea sa se faca soldat. tatal ii spune ca daca o sa se faca soldat o sa il omoare dusmanii. raspunsul copilului : " atunci o sa ma fac dusman! "
|
|
01/05/14 09:40
|
|
giany
membru
|
|
doua babe la tara ... - pentru pacate ce canon ai primit? - un Canon EOS 60D ...
|
|
07/05/14 23:24
|
|
giany
membru
|
|
din avion coboara gheorghe cu pantalonii in mana : - nu mai zbor cu avionul in viata mea ... "puneti cureaua, scoateti cureaua ... "
|
|
11/05/14 23:20
|
|
giany
membru
|
|
mergem inainte ... ca inainte era mai bine
|
|
21/05/14 15:18
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
O tânără se roagă Domnului: - Doamne, de data aceasta vreau să mă rog pentru cei din jurul meu fără a cere nimic pentru mine. Dă-i, Doamne, mamei mele un ginere frumos!
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
06/07/14 20:09
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Un dinamovist merge impreuna cu ciinele sau intr-un bar pentru a vedea un meci de campionat al favoritilor.La fiecare gol al ros-albilor, patrupedul schelalaia de mama focului, se ridica in doua labe si topaia, dadea din coada, sarea bucuros pe masa, facea tumbe. Uimit nevoie mare, barmanul ii zice stapinului: "Dom'le, incredibil ce ciine ai! N-am mai vazut asa ceva! Dar, spune-mi si mie, daca se bucura la modul asta la un meci de campionat, cum se manifesta in Liga Campionilor?". "Nu stiu, ca il am doar de 15 ani!"
Ultima modificare de adriana (26/07/14 13:50)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
26/07/14 13:49
|
|
giany
membru
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=XXDxwTf9nXw
cam asa ne intelegem uneori si noi ...
|
|
23/04/15 15:10
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|