TANARCRESTIN.net
 
Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Zilele din urma/Apocalipsa Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 4 5 6 7 8
Old
Moderator

Locatie: cluj
Inregistat: 18/01/08

mihai33 a scris:

Noi nu putem alege ordinea, ele se aleg prin voia Domnului, mai intii incepem cu cel al intelepciunii si in final ne desavirsim.

pe parcursul vietii ele se pot dezvolta unele mai mult ca altele insa la desavirsirea lor ajung doar in aceasta ordine.

Nu mi-ai raspuns la intrebare. Poate n-am fost explicit, de aceea reformulez: le urci pe rand treptele astea sa pasesti pe toate deodata?


alaturi de intelepciune intre calitatile primei chakre este si puritatea (fie castitate fie fidelitate intro reltie binecvintata si echilibrata) inocenta (nonviolenta) si bucuria care este specifica copilariei inocente.

alaturi cum? ca alte trepte? sau ca balustrade la scara? continua cu explicatia daca ai folosit imaginea sta plastica. Dar putin mai concentrat, si mai clar.

-mai sint si alte calitati insa acestea sint cele principale .
Cei care au atins acest prim nivel de sfintenie trupul lor poate emite parfum sfint (moaste).

Asta de unde ai scos-o?


_______________________________________
Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.

02/02/13 08:17

   
mihai33
membru

Locatie: constanta
Inregistat: 25/06/10
sa le comparam cu niste pahare insiruite in care ploua de sus , aceste pahare nu sint egale sau chiar daca sint ele se termina de umplut in ordinea lor de la primul terminind cu ultimul.

Ele contim fiecare mai multe calitati insa numele duhului corespunzator a fost aled doar dupa cite una dintre ele. -nu stiu sa spun daca si calitatile continute de o treapta ating desavirsirea pe rind sau simultan

aceste lucruri au fost aflate prin descoperire divina , referitor la parfumul sfint , el este cunoscut si in alte tradirii religioase necrestine dar pentru ca lumea occidentala nu studiaza atot de mult incit sa afle acest lucru in biserici este negat afirmindu-se fals ca ar fi prezent doar in realigia crestina.

Este adevarat ca in ortodoxie si catolicitate se tine cumva o evidenta a lor insa desi prezente in alte ramuri religioaase in ele nu se tine nici o evidenta si nu exista o inchinare la moaste. Dar asta nu inseamna automat ca ele nu exista.


02/02/13 16:15

   
feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08
"S-au născut gemenii cu simbolurile Apocalipsei. Vine sfârșitul lumii în 1260 de zile?

Un caz incredibil s-a petrecut în Aydin, Turcia, unde în ziua de 10 mai 2014, s-au născut gemenii care poartă simbolurile Apocalipsei.

Chiar dacă la prima vedere semnele celor doi micuți par fără nicio logică, ele de fapt sunt niște simboluri reprezentative, care apar menționate în Biblie, la capitolul al unsprezecelea al Apocalipsei. Este vorba despre două crenguțe de măslin și două sfeşnice imprimate pe corpurile copiilor. Fiecare dintre cei doi are în dreptul splinei câte unul dintre cele două simboluri biblice. Mai mult de atât, pe fruntea celor doi se pot observa două semne distinctive, care reprezintă cifrele romane III și XI.

Pornind de la aceste simboluri atât de bizare, experții în Biblie sunt de părere că gemenii sunt de fapt cei doi martori de care a pomenit Sfântului Ioan Teologul în Biblie.

Şi voi da putere celor doi martori ai mei şi vor prooroci, îmbrăcaţi în sac, o mie două sute şi şaizeci de zile. (Apocalipsa 11, 3)

Simbolurile crenguțelor de măslin și ale sfeşnicelor sunt menționate precum semne prevestitoare ale urgiei care se va abate asupra omenirii la 1260 de zile după apariția celor doi martori. Dacă luăm în considerare data nașterii celor doi ca fiind 10 mai 2014, conform textului biblic Apocalipsa se va produce în ziua de 21 octombrie 2017.

Aceştia sunt cei doi măslini şi cele două sfeşnice care stau înaintea Domnului pământului. Şi dacă voieşte cineva să-i vatăme, foc iese din gura lor şi mistuieşte pe vrăjmaşii lor; şi dacă ar voi cineva să-i vatăme, acela trebuie ucis. Aceştia au putere să închidă cerul, ca ploaia să nu plouă în zilele proorociei lor, şi putere au peste ape să le schimbe în sânge şi să bată pământul cu orice fel de urgie, ori de câte ori vor voi. Iar când vor isprăvi cu mărturia lor, fiara care se ridică din adânc va face război cu ei, şi-i va birui şi-i va omorî. (Apocalipsa 11, 4-7)

După cum se poate observa, versetele Apocalipsei sunt cele care vorbesc inițial despre simbolurile prevestitoare, care ciudat că se regăsesc pe corpurile celor doi, pentru ca apoi își va face apariția fiara care va declanșa lupta finală.

Conform textului biblic, cei doi vor fi uciși, iar după trei zile și jumătate să fie readuși la viață așa cum a înviat și Iisus. Imediat după aceea, Dumnezeu îi va chema în ceruri, iar atunci se va auzi trâmbița celui de-al șaptelea înger, iar cerul de va deschide pentru ca Pământul să fie cuprins de fulgere, tunete, vuiete, cutremure și grindină.

Mai mult de atât, locul unde s-au născut gemenii corespunde cu anticul oraș Efes unde a murit Sfântul Ioan, autorul Apocalipsei."

sursa http://www.efemeride.ro/s-au-nascut-gem ... 60-de-zile

ce parere aveti?...


22/05/14 20:52

   
zambezi
membru

Locatie: ro
Inregistat: 19/09/07
Photoshop, sau poate gimp :)
Imaginea originala o gasesti aici:
http://diply.com/different-solutions/ne ... imic/26114


22/05/14 23:37

   
feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08
asa ma gandeam si eu, multumesc pt raspuns :)

23/05/14 11:35

   
Old
Moderator

Locatie: cluj
Inregistat: 18/01/08
Interesant. Cine ar fi avut interesul sa faca asta? E interes ascuns sau e doar bomba de presa?

_______________________________________
Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.

24/05/14 19:37

   
Lucian494
membru

Locatie: Roma, Italia
Inregistat: 19/06/14
Cu privire la femeia insarcinata din Apocalipsa 12 voi ce parere aveti, pe cine credeti ca simbolizeaza?
Eu unul am ajuns la concluzia ca simbolizeaza poporul Israel. Totusi as vrea sa aud si alte pareri.


_______________________________________
“In every encounter we either give life or we drain it; there is no neutral exchange.” -Brennan Manning

19/06/14 18:05

   
Old
Moderator

Locatie: cluj
Inregistat: 18/01/08
Ai putea să dezvolti? Cine-l urmărește pe israel?

_______________________________________
Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.

21/06/14 20:00

   
Lucian494
membru

Locatie: Roma, Italia
Inregistat: 19/06/14
In privinta identificarii femeii insarcinate din Apocalipsa 12 trebuie mai intai precizat faptul ca sunt trei pareri mai importante dupa cum urmeaza:

1 Femeia o reprezinta pe Maria

2 Femeia reprezinta Biserica

3 Femeia este poporul Israel

Scriu direct concluziile daca e vreo nelamurire va pot explica in privinta aia sa nu ne incurcam in explicatii.

1 Femeia din Apocalipsa 12 nu poate fi fecioara Maria, fiindcă ea a fugit în Egipt împreună cu Pruncul, înainte ca El (Domnul Isus) să fie luat la cer

2 Femeia din Apocalipsa 12 nu poate fi Biserica, deoarece nu ea a născut pe Domnul Isus, ci Domnul Isus “a născut Biserica”.

3 Femeia din Apocalipsa 12 este poporul Israel, din care s-a născut Domnul Isus.Balaurul sau diavolul a urmărit pe Israel prin imperiile care s-au ridicat pe rând pe pământ și anume: Egiptul, Asiria, Babilonul, Medo-Persia, Grecia, Roma. Faptul că Israel a fost restabilit ca și stat, după aproape 2000 de ani, dovedește că Dumnezeu are un plan pentru poporul acesta și Dumnezeu nu a lepădat pe Israel, după cum scrie și apostolul Pavel, în mod special, în capitolul 11 din epistola sa către sfinții din Roma:


Fraţilor, pentruca să nu vă socotiţi singuri înţelepţi, nu vreau să nu ştiţi taina aceasta: o parte din Israel a căzut într-o împietrire, care va ţinea pînă va intra numărul deplin al Neamurilor.  Şi atunci tot Israelul va fi mîntuit, dupăcum este scris: ,,Izbăvitorul va veni din Sion, şi va îndepărta toate nelegiurile dela Iacov. Acesta va fi legămîntul, pe care-l voi face cu ei, cînd le voi şterge păcatele. În ce priveşte Evanghelia, ei sînt vrăjmaşi, şi aceasta spre binele vostru; dar în ce priveşte alegerea, sînt iubiţi, din pricina părinţilor lor. Căci lui Dumnezeu nu-I pare rău de darurile şi de chemarea făcută. Dupăcum voi odinioară n-aţi ascultat de Dumnezeu, şi dupăcum prin neascultarea lor aţi căpătat îndurare acum,  tot aşa, ei acum n-au ascultat, pentruca, prin îndurarea arătată vouă, să capete şi ei îndurare. (Romani 11:25-31)


_______________________________________
“In every encounter we either give life or we drain it; there is no neutral exchange.” -Brennan Manning

21/06/14 21:56

   
Old
Moderator

Locatie: cluj
Inregistat: 18/01/08
Pentru interpretare propun indicii pe care trebuie sa le luam in calcul.

Genul de literatura  „apocaliptică”, este diferită de interpretarea literală. Sunt anumite simboluri și trebuie sa le descifram sensul. Sunt imagini fluide adesea. Ex. Leul este vazut ca un miel, sau alta imagine, cu alt sens: avea două coarne ca ale unui miel, dar vorbea ca un balaur.

De asemenea trebuie să avem in vedere(nu neapart, dar posibil), interpretarea multiplă.

Apoi, trebuie să ținem seama de contextul în care Ioan a primit descoperirea și necesitatea acestei descoperiri pentru biserica de atunci. Cum trebuia sa-i ajute. Ce au inteles ei, pentru ca: „cine citește să inteleagă”, sau „ca să arate aleșilor săi lucrurile care au să se intample in curând”.

Ce a avut implinire atunci și ce a rămas pentru mai tarziu(asta daca putem descifra)

Trebuie sa avem mereu acceptarea ideii că am înțeles doar partial, astfel putem avea o atitudine smerită in apropierea de Cuvânt.


_______________________________________
Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.

22/06/14 10:27

   
valeriu
membru

Locatie: romania, maramures
Inregistat: 02/01/11
Bună, Lucian!
Eşti sigur că „pruncul de parte bărbătească” este Domnul Isus?  Ioan a scris nişte lucruri care urmau să se întâmple (Apoc. 1:1), ori ceea ce ai spus că Israel a născut pe Hristos, deja făcea parte din trecut. Este drept că Domnul Isus va cârmui toate neamurile cu un toiag de fier, însă Domnul Isus dă acest drept şi altora. Apocalipsa 2:26, 27.  „Celui ce va birui şi celui ce va păzi până la sfârşit lucrările Mele, îi voi da stăpânire peste Neamuri. Le va cârmui cu un toiag din fier, şi le va zdrobi ca pe nişte vase de lut, cum am primit şi Eu putere de la Tatăl Meu.”


23/06/14 23:34

   
Lucian494
membru

Locatie: Roma, Italia
Inregistat: 19/06/14
Da asa este, oricum sa nu crezi ca eu is 100% sigur ca femeia reprezinta poporul Israel.Mi se pare interpretarea cea mai buna spre deosebire de celelalte 2.

_______________________________________
“In every encounter we either give life or we drain it; there is no neutral exchange.” -Brennan Manning

24/06/14 11:39

   
Oblio
membru

Inregistat: 03/10/10

Lucian494 a scris:


1 Femeia din Apocalipsa 12 nu poate fi fecioara Maria, fiindcă ea a fugit în Egipt împreună cu Pruncul, înainte ca El (Domnul Isus) să fie luat la cer


Profetiile se implinesc de cele mai multe ori in planuri multiple, in cazul nostru ar putea avea aplicare si fizic si spiritual.

Scrie "in pustie", nu in Egipt. De ce e musai sa faci conexiunea cu  acea plecare a Mariei in Egipt? Acolo mai degraba e o prefigurare a ceea ce s-a intamplat cu peregrinarile poporului evreu...

Eu cred ca, din punct de vedere spiritual Femeia este Duhul lui Dumnezeu care lucreaza in plan fizic prin Maria. Aici se pune intrebarea: stim ce s-a intamplat cu Maria (dupa inaltarea lui Isus)?

Dupa ce Duhul (Femeia) da nastere Mantuitorului, lucrarea Duhului este prigonita de satan chiar prin poporul care, in calitate de ales si inchinator la Dumnezeu, ar fi trebuit sa-I recunoasca si sa-I primeasca lucrarea descoperita prin Isus si ucenicii Sai. Asa s-a ajuns ca Duhul sa fie luat dinaintea poporului lui israel si adus in pustie printre neamuri/pagani (pustie = loc fara viata; paganatate = pamant sterp, lipsit de Duhul datator de Viata la care avuse-se acces poporul ales).

Apocalipsa spune ca Femeia a primit sprijinul pamantului (Duhul se afla in pustie prin apostoli si ceilalti ucenici care sadesc samanta credintei). Asa apar bisericile... vazute in plan fizic drept madulare. Acestea impreuna sunt Mireasa, iar Mireasa si Mirele sunt una in acelasi Duh: Biserica/Imparatia lui Hristos.

Cand Femeia (Duhul Bisericii) este prigonita de balaur printre neamuri se implineste profetia din Psalmul 80:9... Ai făcut loc înaintea ei, şi ea a dat rădăcini şi a umplut ţara.
...la fel si profetia din Daniel 2:35... Dar piatra care sfărâmase chipul s-a făcut un munte mare şi a umplut tot pământul.)

2 Femeia din Apocalipsa 12 nu poate fi Biserica, deoarece nu ea a născut pe Domnul Isus, ci Domnul Isus “a născut Biserica”.
Isus este Capul bisericii, deci parte a Bisericii.
Repet, parerea mea este ca Femeia este Duhul din care ia naste aceasta Biserica, incepand cu Omul Isus menit a fi Capul acesteia.

valeriu a scris:

Eşti sigur că „pruncul de parte bărbătească” este Domnul Isus?

Inclin sa cred ca, specificatia "prunc de parte bărbătească”, face trimitere la Mire, la Imparat. Mireasa va primi si ea imputernicire la judecata celor necredinciosi, dar aici eu zic ca e vorba de nasterea Celui promis, intruparea Capului Bisericii, a Pastorului unei imparatii ce se va intinde (isi va gasi adepti) pe tot cuprinsul pamantului.

Ultima modificare de Oblio (27/06/14 13:35)


_______________________________________
“Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.

27/06/14 12:39

   
Lucian494
membru

Locatie: Roma, Italia
Inregistat: 19/06/14
E just ce spui Oblio in legatura cu fuga in Egipt,insa tine minte ca in profetiile lui Isaia,sau ala lui Ieremia Iuda sau Ierusalimul erau ades simbolizate de o femeie, chiar si Israel era considerat fiica Sionului. Acu eu citind prin cartile profetilor nu am gasit niciunde ca Duhul lui Dumnezeu sa fie simbolizat prin Femeie, fapt pentru care nu pot sa fiu pe deplin acord cu ceea ce ai spus.

_______________________________________
“In every encounter we either give life or we drain it; there is no neutral exchange.” -Brennan Manning

27/06/14 13:55

   
Oblio
membru

Inregistat: 03/10/10

Lucian494 a scris:

in profetiile lui Isaia,sau ala lui Ieremia Iuda sau Ierusalimul erau ades simbolizate de o femeie,
Ce fel de femeie?
chiar si Israel era considerat fiica Sionului.
Aici cum e femeia?

Acu eu citind prin cartile profetilor nu am gasit niciunde ca Duhul lui Dumnezeu sa fie simbolizat prin Femeie, fapt pentru care nu pot sa fiu pe deplin acord cu ceea ce ai spus.
Duhul lui Dumnezeu poate avea multe manifestari, el poate fi Vestitor, Calauzitor, Mangaietor, Nimicitor, Iluminator, etc. Dar si duh al Credintei...

Femeia descrisa in Apocalipsa 12:1 este aratata in Cer dar si pe pamant... ce-ti spune asta? Imparatia este doar a cerurilor ori se manifesta si pe pamant? Daca da, prin cine?...

Mai vorbeste Apocalipsa de o femeie... curva de aceasta data. Ea este descrisa in Apocalipsa 17:4,5
Femeia aceasta era îmbrăcată cu purpură şi stacojiu; era împodobită cu aur, cu pietre scumpe şi cu mărgăritare. Ţinea în mână un potir de aur plin de spurcăciuni şi de necurăţiile curviei ei.
Pe frunte purta scris un nume, o taină: „Babilonul cel mare, mama curvelor şi spurcăciunilor pământului.”


Mai zice de ea ca statea calare peste noroade, gloate, neamuri, limbi...
Asta inseamna ca necuratiile ei erau influente care se manifestau prin oameni? Toti? Si credinciosi si necredinciosi?

Si daca accepti ca e vorba de influente, de care? Nu ale duhurilor?

Amintesti de fiica Sionului... Ce zici pe toti evreii ii reprezinta ea? Dar femeia adultera de care se plange Dumnezeu in tot Vechiul Testament, pe cine reprezinta?

Ultima modificare de Oblio (28/06/14 23:56)


_______________________________________
“Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.

28/06/14 23:45

   
Lucian494
membru

Locatie: Roma, Italia
Inregistat: 19/06/14
Recunosc, mi-am exprimat ideile fara a face un studiu mai amanuntit asupra subiectului. Voi reveni dupa ce Dumnezeu ma va lumina in masura in care pot eu sa inteleg si va voi face de cunoscut si voua.

_______________________________________
“In every encounter we either give life or we drain it; there is no neutral exchange.” -Brennan Manning

29/06/14 22:39

   
Oblio
membru

Inregistat: 03/10/10
Nu trebuie sa te descurajezi, impreuna putem intelege mai mult. Nimeni nu poate fi sigur suta la suta ca stie si nu se inseala, afara daca nu i se descopera direct. Dar argumentam fiecare dupa priceperea care i-a fost data, in speranta ca faramele de pricepere pe care le impartasim sunt de sus...

Nici eu nu am facut un studiu cu adevarat... dar si tu si altcineva poate completa sau chiar indrepta ce sa scris deja...


_______________________________________
“Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.

29/06/14 23:57

   
valeriu
membru

Locatie: romania, maramures
Inregistat: 02/01/11

Oblio a scris:


Inclin sa cred ca, specificatia "prunc de parte bărbătească”, face trimitere la Mire, la Imparat.


Despre prima venire a lui Isus nu se putea referi  apostolul Ioan, aşa că, să vedem dacă la a doua Sa venire Domnul Isus se poate asemăna cu un prunc nou născut. Ştim că Isus a înviat în slavă (Ioan 17:5), şi că a primit toată puterea în cer şi pe pământ (Matei 28:18).  David îl numeşte Domn şi stă la dreapta lui Dumnezeu, iar proorocul Daniel , referindu-se tot la cea de a doua venire, îl arată ca şi Cârmuitorul (Daniel 9:25). Iată că avem deja mai mult de doi sau trei martori, avem chiar patru şi se mai pot găsi. Felul în care aceştia îl descriu pe Domnul Isus nu prea seamănă cu un prunc nou născut. La fel, este diferenţă şi între un mire şi un nou născut, mai ales având în vedere că în vedenia lui Ioan, în timp ce femeia este hrănită în pustie 1260 de zile (aproximativ 3 ani şi jumătate), apostolul aude în cer un glas tare care zicea: „Acum a venit mântuirea, puterea şi împărăţia Dumnezeului nostru, şi stăpânirea Hristosului Lui…” Apoc 12:10.  Un prunc de cel mult trei ani şi jumătate este departe de a fi mire.


03/07/14 00:15

   
Lucian494
membru

Locatie: Roma, Italia
Inregistat: 19/06/14
Ok, in sfarsit am ajuns la o concluzie in privinta femeii din Apocalipsa 12.

Cine este femeia?
- ramasita din Iacov care au pazit poruncile lui Dumnezeu, acea radacina din care a iesit Vlastarul, tulpina lui Isai din care a iesit Odrasla.

Va rog Cititi Isaia 10:21-34,si Isaia 11.

Ultima modificare de Lucian494 (03/07/14 15:21)


_______________________________________
“In every encounter we either give life or we drain it; there is no neutral exchange.” -Brennan Manning

03/07/14 15:01

   
Oblio
membru

Inregistat: 03/10/10
Valeriu, tu te raportezi pur fizic, de aceea te intreb: cine intelegi tu ca ar fi femeia si cine pruncul?

Lucian494...
Adica ce ai inteles? Femeia este o reprezentare din planul fizic sau spiritual? Din ce, intelegi (mai concret) ca s-a nascut Odrasla?

Nu crezi ca pe de o parte Scriptura ne identifica originea fizica (pamanteasca) a Mantuitorului si pe de alta originea S-a cereasca reprezentata simbolic printr-o Femeie?  Reprezinta pana la urma ea semintia ori duhul care locuieste acea ramasita?
(subanteleg ca tu nu ai dubii referitor la identitatea copilului/odraslei...)

Ultima modificare de Oblio (04/07/14 23:15)


_______________________________________
“Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.

04/07/14 23:12

   
Lucian494
membru

Locatie: Roma, Italia
Inregistat: 19/06/14
Nu am nici un dubiu. Pruncul e Hristos iar Femeia e "- ramasita din Iacov care au pazit poruncile lui Dumnezeu, acea radacina din care a iesit Vlastarul, tulpina lui Isai din care a iesit Odrasla."

Nu inteleg care-i neclaritatea.

P.S Ai citit trimiterea din Isaia?

Ultima modificare de Lucian494 (05/07/14 11:48)


_______________________________________
“In every encounter we either give life or we drain it; there is no neutral exchange.” -Brennan Manning

05/07/14 11:45

   
valeriu
membru

Locatie: romania, maramures
Inregistat: 02/01/11

Oblio a scris:

Valeriu, tu te raportezi pur fizic, de aceea te intreb: cine intelegi tu ca ar fi femeia si cine pruncul?
Mă interesează să ştiu cine sunt cele două personaje, altfel nu intra-m în discuţie. O înţelegere greşită nu cred că ne poate duce până la a fi şterşi din „cartea vieţii”, dar sunt convins că ne pune unele bariere greu de trecut în a înţelege şi alte aspecte din Biblie. În Apocalipsa găsim multe simboluri ca şi cele în discuţie. Dacă greşim câteva dintre ele, deraiem  şi această carte ne va mai rămâne pecetluită, de aceea îmi doresc să fiu cât mai aproape de adevăr.
„Femeia” din Apoc. 12, cred că ar putea fi o grupare de oameni, o grupare religioasă împreună cu doctrina ei,  poate chiar doctrina respectivei grupări.
Cred că Lucian s-a apropiat de adevăr când a spus că „femeia” este rămăşiţa lui Iacov. Mai precis aş sune că este doar o parte din această „rămăşiţă a lui Iacov”. Şi astăzi cum o identificăm? Mergem la un Israel literal sau la unul  în înţeles duhovnicesc? (Romani 2:28, 29). Sunt multe aspecte care trebuie discutate, cum ar fi:
–     ce înseamnă învăluită în soare… ?
–    ce  (cine) sunt  a treia parte din stelele cerului?
–    cum a fost copilul răpit la Dumnezeu?
–    mai este şi altcineva acolo la scaunul Lui de domnie?
–    pustia, râul, pământul, etc.

Sunt şi unele amănunte care ne sunt date deja aici chiar în capitolul 12 şi nu mai trebuie să răsfoim Biblia pentru a le găsi. Spre exemplu, ştim că rămăşiţa seminţei femeii (precis că şi femeia), păzesc poruncile lui Dumnezeu şi ţin mărturia lui Isus, deci ne ajută să o identificăm (v. 17) În acest verset găsim o nouă dovadă că pruncul nu este Isus Hristos, deoarece şi pruncul este tot rămăşiţă a seminţei femeii. Nu are logică să ni se spună că Isus ţine mărturia lui Isus.


08/07/14 23:46

   
Lucian494
membru

Locatie: Roma, Italia
Inregistat: 19/06/14
Sa stii Valeriu ca si eu, de o scurta perioada de timp, m-am gandit ca Pruncul nu e Isus.Ideea e ca ni se spune clar ca acest prunc a fost "...răpit la Dumnezeu şi la scaunul Lui de domnie."

Totusi, in legatura cu femeia din Apocalipsa, cred ca se poate face o oarecare legatura cu femeia din Geneza si la profetia rostita de Dumnezeu.

Vrăjmăşie voi pune între tine şi femeie, între sămânţa ta şi sămânţa ei. Aceasta îţi va zdrobi capul, şi tu îi vei zdrobi călcâiul.”

Samanta femeii si samanta sarpelui. Nu cred ca face referire la faptul ca un sarpe musca un om si un om ucide un sarpe. Vrajmasie este si intre leu si om, tigru si om etc. Mai mult  nu toti serpii sunt agresivi si sunt vrajmasi omului.

Ultima modificare de Lucian494 (09/07/14 13:33)


_______________________________________
“In every encounter we either give life or we drain it; there is no neutral exchange.” -Brennan Manning

09/07/14 13:26

   
mihai33
membru

Locatie: constanta
Inregistat: 25/06/10
Merg pe o varianta modificata in legatura cu Fecioara .
La prima venire a sa a reprezentat partial Duhul Sfint dar la venirea urmatoare reprezinta integral Duhul Sfint impkicit si pe Tatal intro singura constructie trupeasca materna astfel ca va fi insusi Cineva care va fi prezent in Sion in fata batrinilor asa cum scrie la propriu si in Is.24.13.
E Cel vechi de zile in fata caruia ni se va prezenta pe Iisus revenit abia dupa urgie si convertirea mozaicilor. E Savaot trimis de Savaot care va fi trimis si la arabi la moslemi care partial O va recunoaste va Mahdi cel promis care va unifica toate religiile etc.
Dealtfel misiunea Duhului sfint e pe de.o parte sa pregateasca mireasa* si pe care o intemeiaza pe scheletul cetei organizate a celor 144000 alesi care sint sfintiti anterior urgiei si chiar a intrarii la judecata si care vor fi pina atunci gestati' cumva anonimi ascunsi in spatele incredibilului.
Invaluirea in soare cununa de 12 stele si luna la picioare semnifica aura sfinta luminoasa similara cu luminiscenta aratata a lui Iisus la schimbarea la fata.
Deci Ea e totodata tronul impreuna cu Iisus care e cumva si El rapit la tron prin faptul ca e primul discipol inainte de a se aduna si ceilalti gradual.
Cu toate astea se intimpla ceva asa incit se poate vb de o aparitie teofanica promisa pt a fin.2.Macabei.2.4-12. cind e momentul sa se anunte judecata dupa Lege asa incit se scoate si Chivotul si se face si chemarea Vino!* din partea Duhului si a miresei ca religie incipienta pietricica ce va darima uriasul sistemelor si orinduirilor.
Numai ca se va intimpla cam ca pe vremea lui Iisus Desi El va mai fi inca pastrat in anonimat chiar pt multi din religia lor ..pastrat pina se vor implini semnele venirii sale vizibile integral.
A doua misiune in afata de sigur de calauzirea in tot adevarul promis are si misiune justitiara i prima parte a trierii justitiare cea de la urgia cu intunecarea si coloanele de fum etc .
Asa incit e Domnul din Psalmul 110/109 care bea apa pe cale si care face judecatile facind totul ruini punind astfel la picioarele lui Iisus toti dusmanii sai asa incit la prezentarea Sa ulterioara sa fie pace atit armata cit mai ales religioasa intro religie majoritara condusa de Ea.
Ea fiind Savaot trimis de Savaot din Zah.2.12 dar nu la romani ci la musulmani in contextul temporal din Zah.1.14-15 care macar in parte O vor recunoaste ca Mahdi cel promis insa intro succesiune de imamat a sufilor care abia acum a ajuns la al 12 lea inca anonim cum a profetit Profetul Mohamed fiind de aceea numit si imamul ascuns.
Iar ceilati islamici vor lupta impotriva Sa refuzind convertirea interna si trecerea la o akta religie ceva mai ..sincretista.
Ea si Iisus temporar anonim vor fi confundati de majoritatea crestina cu proricul si fiara idee care va fi difuzata de un imparat din Grecia patriarh care se va semeti hulind astfel chiar pe Duhul Sfint insusi lucru care va afecta psihicul spiritualul celor care asculta si mai ales care se inversuneaza impotriva punind nebunia lor pe seama ipoteticei Sale maleficitati numind astfel raul bine si binele rau.
bine se va lasa cu batai de strada in familie acuze mibcinoase polemici defaimatoare in care Ea si duscipolii sai mai vechi sau mai noi vor fi acuzati de toate relele pamintului aceasta fiind acea amareala in stomac a carticelei veste buna care va trebui in orice conditii promovata intro prorocire Din nou la multe neamuri semintii etc din acelasi cal Ap.10.
Aceasta fiind si acea propovaduire la toate neamurile  inclusa in misiunea ingerului din Ap.14.6-7 care anunta judecata in acel ceas si zi. De fapt vor mai fi inca doua elemente nebiblice intre care si o cruce pe cer in diferite locuri intre care si Fagaras aceea zisa de Arsenie Boca care va ajuta la apropierea catre credinta in Iisus si la intarirea semnificatiei celolaltor elemente.
Stelele in sens negativ inseamna afectarea cerurilor interioare.
Raul de apa trimus inseamna un grup de osteni sau banditi criminali calare iar pamintul efectiv pamintul care miracolos ii ingroapa de vii cu tot cu cai. Furtul din cuvint inseamna plagiat.
Lupta cu alesii a fost o lupta inclusiv dogmatica ca sa zic asa pe un teritoriu in care se concurau unii pe altii in acel segment de piata' religioasa.
Ea constituie totodata atit Pocalul sfint Graal care trebuie cautat de cavaleri la un semn cunoscut doar de ei ca sa formeze ulterior o armata cu care vor cuceri intreaga lume aducind pacea deplina.  Dar si pasarea Phoenox care invie dupa ce afoarme vigilenta inamicilor si apoi invingindu.i aduce pacea armonia si prosperitatea pe intregul pamint.
Despre Maitreya de fapt corect scris in sanscrita e Mai Treya fiind unul din cele 1000 de nume ale marii Zeite Adi Shakti/ Mataji ce contine restul zeitelor ca propriile sale Puteri. Mai Treya tradus insramna mama intreita sau cele trei mame cu referire la puterile harice corespunzatoare celor trei canale energetice principale.
Poate fi si o corelare cu Quatsalcoatl zeul sarpe promis a veni pe pamint sarpele fiind si un simbol al manifestarii harice in spatiu sub forma unor limbi de foc care ating toate colturile universului.  Aici o intrupare
in forma exterioara a Duhului Sfint ca mama dar continind in caracterul Sau si pe Tatal implicit si pe Fiul ca parte din caracterul Tatalui e reprezentat de Sarpele Glycon din Constanta care are cap de miel si plete de leu.
La taoisti sa modificat profetia care e pastrsta intrun templu antic conf careia Zeita suprema va veni pe pamint in tara din vest (fata de China) asa incit i sa dat numele Zeita Vestului.
Si in crestinatate mai sint citeva profetii extrabiblice si chiar si unelecnostradamice intre care si cea din ultimele catrene din centuria 10 in care apare si Iisus numit Printul care va indeparta Noaptea iar sfintia Sa Mama divina e numita Regina Imbecila care cu doua sageti uriase arzinde impotriva Marelui Urs il va face sa raspunda cu pace atunci cind acesta va intra in curtea Sa . Apoi Regina Printului e vazuta simbolic mergind pe zapada purtind giuvaere si blana de vizon dar si blana unui lup.
Imbecila probabil datorita faptullui ca da dovada fata de inamici cel putin o perioada de o pace interioara "suspect de adinca".
E cineva penticostal?


21/09/14 19:26

   
Pagini: 1 ... 4 5 6 7 8    Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net