|
|
|
m3diator
admin
Inregistat: 08/12/04
|
|
Subiect pentru comentariile adiacente subiectelor/mesajelor de la acest topic.
Daca aveti intrebari sau comentarii legate de anumite mesaje ale celorlalti, care nu au legatura cu subiectul, sunteti invitati sa le discutati aici.
|
|
01/11/11 17:42
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
edi.theraven a scris:
In clasa a 2'a, copii trebuie sa faca o compunere cu tema "in vizita la bunicul meu"
ionel scrie : "in vizita la bunicul meu. Bunicul nu era acasa" |
* copiii
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
28/11/11 22:04
|
|
Tanara crestina
membru
Inregistat: 26/09/07
|
|
jezzy a scris:
A minister was completing a temperance sermon. With great emphasis he said, 'If I had all the beer in the world, I'd take it and pour it into the river.' With even greater emphasis he said, 'And if I had all the wine in the world, I'd take it and pour it into the river.' And then finally, shaking his fist in the air, he said, 'And if I had all the whiskey in the world, I'd take it and pour it into the river. With the sermon complete, he sat down... The song leader stood very cautiously and announced with a smile, nearly laughing, 'For our closing song, Let us sing Hymn #365, 'Shall We Gather at the River.' |
Imi plac oamenii cu un simt al umorului sanatos. Nu stiu daca a facut bine sau nu tanarul, insa clar cantecul s-a potrivit ca o manusa pe situatie. ))
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
20/01/12 17:21
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
edi.theraven a scris:
O familie de credinciosi avea copii foarte mici. 5,6 ani. |
Eu am facut din astea pana pe la 14 ani, dar fara partea cu proorocia si nici nu predicau fetele. Aveam un singur baiat si ala era de toate. ) Tin minte ca faceam si Cina. Ce vremuri!
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
23/02/12 16:39
|
|
Tanara crestina
membru
Inregistat: 26/09/07
|
|
edi.theraven a scris:
Un tanar in armata, care era pocait si in dragostea dintai, citea Biblia si lauda pe Domnul. Cel care era desemnat sa le fie capitan il auzii. A intrat in camera si l'a intrebat: -De ce te bucuri asa? Ce tot strigi? -Pai uite, citesc in Biblie cum Dumnezeu i'a trecut pe israeliti prin Marea Rosie, facandu'le drum prin ape si inecand egiptenii apoi. -Tu mai crezi minciunile astea? De fapt, s'a aflat ca in acea zona apa nu era prea mare si nu era nici mare, ci doar o balta, pana la genunci. Sunt, deci, povesti. A iesit din camera multumit, cand il aude iar pe tanar: -Laudat fie Domnul! Intra inapoi si intreaba: -Acum de ce te mai bucuri? -Pai nu vezi ce mare e Domnul? Daca a reusit El sa inece atatea mii de egipteni intr'o apa asa mica?!?! Mare e Domnul!
Mi s-a parut amuzanta |
Este amuzanta si totusi de folos. Poate ne vom gasi in situatia cu pricina.
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
10/02/13 08:40
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Sau, mai bine, le prezentati dovezile arheologice: http://www.arkdiscovery.com/red_sea_crossing.htm
Cei care nu vor sa creada vor argumenta ca egiptenii nu au fost inecati ci ucisi de evrei intr-o ambuscada.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
11/02/13 13:41
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
pot sa stiu si eu cine e tinerelul sau tinerica care mi-a sters bancul si de ce ? e la facultate sau a absolvit ?
p.s. ori nu a inteles bancul ... e mai simplu sa spui sincer ...
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
18/03/14 15:51
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
eu sint "tinerica care" a sters bancul, ca era cam... direct. a absolvit
p.s. nu sterg ceva pe motiv ca nu'nteleg, si nici nu las ceva pe motiv ca'nteleg. sau invers. sint altele criteriile...
|
|
18/03/14 16:53
|
|
giany
membru
|
|
urat din partea ta. chiar nu ma asteptam. dar cine sunt eu sa arunc cu piatra? oricum ... tu nu stii ce si cat si cum apreciez eu ... ti-am spus ca o sa ai copii si ai avut ... restul ... incearca sa intelegi ... si pune bancul ala la loc dacaai fost tu... sa nu imi cer sa il mai pun eu o data ... daca l-ai sters pune-l la loc... nu era vulgar ... nu avea rautati ... plus alte chestii ... si credeam ca ne cunoastem cat de cat incat sa stiu ce imi pot permite si ce nu pe forum... si cand o sa am nevoie de aprobarea ta o sa o solicit...
p.s. ce am scris ... am scris ... acum peste 2000 de ani ... pilat ...
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
18/03/14 18:06
|
|
giany
membru
|
|
ti-as mai spune cate ceva dar ... ai fost rautacioasa si putin obraznica ... daca o sa iti ceri scuze poate o sa iti spun ... POATE ... NU SUNT SIGUR ...
|
|
18/03/14 18:12
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
trec peste aceste mesaje...
|
|
18/03/14 20:27
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Mda...intr-adevar, nu se compara talentul celor doi mari actori cu antitalentele actoricesti contemporane, dar nu pot sa nu remarc faptul ca textul isi are totusi amprenta zilelor de azi, prin folosirea unor expresii...hai sa le zic bland, prea grosolane. Cauta interpretari mai vechi ale acelorasi actori si ai sa vezi ca exista o anume decenta in redarea acestor momente vesele. Decenta care nu o mai vad in acest filmulet. Asta este, pe vremuri, pana si distractia se consuma in, si cu decenta.
Probabil, ajunsi la batranete, ca sa mai placa publicului, s-au adaptat si ei cerintelor....Pacat.
|
|
09/09/14 00:12
|
|
giany
membru
|
|
am observat si eu chestiile alea ... dar ... aseara am vrut sa dau pe un program care e cu 2 cifre si cand am apasat prima cifra a iesit programul antena 1 si erau alea doo de la capatos ... pana am apasat pe tasta a doua sa ajung la progr dorit am prins ceva din miscarile ... nu cred ca erau miscari ... erau doua ceva ... ma exprim greu cand sunt socat de asemenea intamplari ... si ma intreb ce face cna-ul si cat le permite pe un post de genul asemenea mizerii. alea ziceau ca danseaza ) ... erau horror ...
ma bucur ca nu ai fost mai dura ... ma asteptam la reactii mai acide ... si ... pana la urma cred ca cei doi prezinta realitatea de la acel moment ...
|
|
09/09/14 00:48
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|