|
|
|
m3diator
admin
Inregistat: 08/12/04
|
|
april a scris:
Aici se pot scrie comentarii, aprecieri, explicatii, adiacente subiectelor existente in aceasta sectiune.
De asemenea sunt asteptate si sugestii si propuneri referitoare la acest nou topic.
|
|
|
01/11/11 17:18
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
zambezi a scris:
Octavian Paler (1926-2007) un reputat scriitor, jurnalist, editorialist și om politic român.
In mod gresit i s-a atribuit si un text numit "Interviu cu Dumnezeu". |
Da?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
05/12/11 22:14
|
|
zambezi
membru
Inregistat: 19/09/07
|
|
cam asa s-ar intelege din faptul ca el a negat de cate ori a avut ocazia ca ar fi autorul acelui text, foarte frumos de altfel.
Ultima modificare de zambezi (05/12/11 22:27)
|
|
05/12/11 22:27
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
lucianstef a scris:
deci eu cand ma gandesc la paianjenul acela cu par asa pe el, mi se face pielea de gaina instataneuuu. Am o fobie  |
lucianstef a scris:
trandafirii ma omoaraaaa. Cat de bine poate sa arateeee. Chiar sunt romantici, sunt cele mai bune flori de oferit persoanei iubite  |
lucianstef a scris:
Marele Recif de Corali un loc unic, un loc care nu-l vezi in fiecare zi. Am avut ocazia sa pot sa merg sa vad si sunt foarte recunoscator ca Dzeu ne-a dat asa minunatii pe Terra. |
lucianstef a scris:
eu unu voi ramane vesnic fanul castelului Bran. E unic, e mare, e frumos, E ROMANIA. De fiecare data cand am posib. sa il vad nu ratez ocazia. |
lucianstef a scris:
a angajat 37 de pisici? si cu cati bani le-a platit ))? sau poate le-a oferit peste cat pot ele manca )...foarte tare asta |
Te rog sa scrii aici comentariile la subiecte. Multumesc.
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
28/06/12 14:06
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
giany a scris:
e grele trebile ... |
crunt de grele...
|
|
21/05/14 12:41
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
feedback a scris:
giany a scris:
e grele trebile ... |
crunt de grele... |
pai cum e azi cea mai frumoasa zi ? azi (adica ieri) mi-a venit de la tribunal ceva sentinte de la un process la care nu am fost citat si cam ca la fotbal am cam fost descalificat prin neprezentare. deci ? feed-ule e azi cea mai frumoasa zi? 
l.e. si ma intreb din nou : cum e posibil?
Ultima modificare de giany (21/05/14 14:12)
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
21/05/14 14:09
|
|
feedback
Moderator
|
|
giany, tu spuneai anterior "as putea sa te contrazic dar ce farmec ar mai avea maica tereza ... e grele trebile ..." vazand ca ai pofta sa ma contrazici, dar ca nu o puteai face (pe motiv ca versurile nu imi apartin), suspinam alaturi de tine
giany a scris:
deci ? feed-ule e azi cea mai frumoasa zi? |
da, giany'ule, azi e cea mai frumoasa zi. pe cea de ieri nu o mai putem schimba, nu mai putem modifica nimic, pe cea de maine, nu stim daca o prindem, nu stim daca strangem suficienta intelepciune cat s'o facem super si ultra si cea mai cea dintre toate, deci AZI e cea mai frumoasa zi. ca o traim si ca ii putem schimba cursul in (mai) bine 
|
|
21/05/14 17:34
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
in speranta ca vei aprecia am mai sters si modificat niste mesaje ... si daca am modificat eu banuiesc ca vei sterge si tu ce ai citat ... 
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
22/05/14 01:03
|
|
feedback
Moderator
|
|
desigur. multumesc pt colaborare 
|
|
22/05/14 10:55
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|