TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Mica enciclopedie/COMENTARII Moderat de antonela, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1
m3diator
admin

Inregistat: 08/12/04

april a scris:

Aici se pot scrie comentarii, aprecieri, explicatii, adiacente subiectelor existente in aceasta sectiune.

De asemenea sunt asteptate si sugestii si propuneri referitoare la acest nou topic.

01/11/11 17:18

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

zambezi a scris:

Octavian Paler (1926-2007) un reputat scriitor, jurnalist, editorialist și om politic român.

In mod gresit i s-a atribuit si un text numit "Interviu cu Dumnezeu".

Da?

05/12/11 22:14

zambezi
membru

Inregistat: 19/09/07
cam asa s-ar intelege din faptul ca el a negat de cate ori a avut ocazia ca ar fi autorul acelui text, foarte frumos de altfel.

Ultima modificare de zambezi (05/12/11 22:27)

05/12/11 22:27

antonela
Moderator

Inregistat: 02/11/05

lucianstef a scris:

deci eu cand ma gandesc la paianjenul acela cu par asa pe el, mi se face pielea de gaina instataneuuu. Am o fobie :D

lucianstef a scris:

trandafirii ma omoaraaaa. Cat de bine poate sa arateeee. Chiar sunt romantici, sunt cele mai bune flori de oferit persoanei iubite :D

lucianstef a scris:

Marele Recif de Corali un loc unic, un loc care nu-l vezi in fiecare zi. Am avut ocazia sa pot sa merg sa vad si sunt foarte recunoscator ca Dzeu ne-a dat asa minunatii pe Terra.

lucianstef a scris:

eu unu voi ramane vesnic fanul castelului Bran. E unic, e mare, e frumos, E ROMANIA. De fiecare data cand am posib. sa il vad nu ratez ocazia.

lucianstef a scris:

a angajat 37 de pisici? si cu cati bani le-a platit :)))? sau poate le-a oferit peste cat pot ele manca :))...foarte tare asta

Te rog sa scrii aici comentariile la subiecte. Multumesc.

28/06/12 14:06

feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08

giany a scris:

e grele trebile ...

crunt de grele...

21/05/14 12:41

giany
membru

Inregistat: 18/05/07

feedback a scris:

giany a scris:

e grele trebile ...

crunt de grele...

pai cum e azi cea mai frumoasa zi ? azi (adica ieri) mi-a venit de la tribunal ceva sentinte de la un process la care nu am fost citat si cam ca la fotbal am cam fost descalificat prin neprezentare. deci ? feed-ule e azi cea mai frumoasa zi? :)

l.e. si ma intreb din nou : cum e posibil?

Ultima modificare de giany (21/05/14 14:12)

21/05/14 14:09

feedback
Moderator

giany, tu spuneai anterior "as putea sa te contrazic dar ce farmec ar mai avea maica tereza ... :) e grele trebile ..."
vazand ca ai pofta sa ma contrazici, dar ca nu o puteai face (pe motiv ca versurile nu imi apartin), suspinam alaturi de tine :)

giany a scris:

deci ? feed-ule e azi cea mai frumoasa zi? 

da, giany'ule, azi e cea mai frumoasa zi. :)
pe cea de ieri nu o mai putem schimba, nu mai putem modifica nimic, pe cea de maine, nu stim daca o prindem,  nu stim daca strangem suficienta intelepciune cat s'o facem super si ultra si cea mai cea dintre toate, deci AZI e cea mai frumoasa zi. ca o traim si ca ii putem schimba cursul in (mai) bine :)

21/05/14 17:34

giany
membru

Inregistat: 18/05/07
in speranta ca vei aprecia am mai sters si modificat niste mesaje ... :) si daca am modificat eu banuiesc ca vei sterge si tu ce ai citat ... :)

22/05/14 01:03

feedback
Moderator

desigur. multumesc pt colaborare :)

22/05/14 10:55

Pagini: 1    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la