|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 ... 6 7 8 9 |
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Si mie mi s-a intamplat intr-o manastire sa vreau sa ma asez undeva sa ma rog si un calagur mi-a spus ca femeile stau "acolo" si "barbatii" aici.M-am simtit un pic aiurea caci "regula" asta chiar nu am stiut-o.
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
25/10/10 15:59
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Erau stanga-dreapta sau barbatii mai in fata si femeile mai in spate?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
26/05/13 22:14
|
|
vally_sabau
membru
Inregistat: 20/08/06
|
|
livu2day a scris:
Eu zic ca nu. De ce? Pentru ca la biserica te faci una cu Isus, relatie ta cu Dumnezeu e personal doar fata de El nu o sa vada unu cand va rugati si va judeca. Asa ca scuza aia nu prea merge uniti. Cand vad eu persoane sa fie impreuna femeie si barbat ma simt foar jalnic cand la biserica vi sa te apropi de Dumnezeu si nu de femeia ta sau prietena ta, nu este rusine fata de Dumnezeu sa va ingrupusati si sa stati impreuna cand singur gand care trebuie sa fie cand vi la biserica sa te uniti cu Dumnezeu la inchinare. Nu te gandesti daca nu deranjezi pe tine sau pe partneru tau, o sa faci la alt cineva pentru ca o sa fi o piatra de poticnire. Cand mergi spre in VT era zile ca sa se sfanteasca si ca sa faca asa nu trebuie sa se atinga de o femeie deloc ca fata de Dumnezeu acest lucru e spurcat, sper ca intelegi.
Offtopic: Bine ai venit, Domnul sa te binecuvinteze si sa avem conversati interesante in care ne putem ajuta apropea de Domnul  |
Astazi spunem ca l-am primit pe Dumnezeu in inima noastra:deci este in noi, face parte din noi si maine mergem la biserica sa ne intalnim cu El sa ne unim cu El... Ori il avem si este tot timpul cu noi ,ori nu il avem si mergem sa ne intalnim cu El la biserica . Cat despre cum sa stam in Biserica: stati fratiilor cum vreti ca asa cum stati in biserica veti sta si in fata Lui (vorbesc de o inima curata si.... telefoane inchise)
|
|
13/12/13 16:23
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Este important ce spui: Ori il avem pe Domnul in noi, ori mergem sa-l intalnim la biserica. Asa e. Chestia cu asezarea in biserica, barbatii si femeile separat sau impreuna tine mai mult de obioceiul locului asa ca nu e totdeauna indicat sa stam cum avem chef, pentru ca atragem atentia asupra noastra.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
13/12/13 23:10
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|