TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Personaje biblice/David Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2
antonela
Moderator

Inregistat: 02/11/05
Da, ai dreptate. Cred ca David nu avea o astfel de atitudine, daca inima lui nu era aproape de Dumnezeu.

12/10/13 20:01

Oblio
membru

Inregistat: 03/10/10
David este luat drept reper de adevarat conducator. Nici un alt rege nu a mai fost la aceiasi inaltime (calitate morala si credinta, desi a gresit grav si el) in ochii lui Dumnezeu. Daca cei care conduc azi ar cauta sa-si raporteze actiunile la Dumnezeul, precum David, atunci popoarele aflate sub ei ar fi in mod sigur binecuvantate.

Ultima modificare de Oblio (13/10/13 14:51)

13/10/13 14:50

Pagini:  1 2    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la