TANARCRESTIN.net
 
Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Prietenie, dragoste, casatorie, familie/Diferente confesionale intre el si ea Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 8 9 10 11
edi.theraven
membru

Locatie: me
Inregistat: 26/10/08
Trebuie sa intelegem ca Dumnezeul care si'a lasat Fiul sa moara departe de El pe cruce , un Om care si'a trait viata cum nimeni nu va putea, poate, niciodata, acelasi Dumnezeu are dreptul sa ceara si de la noi acelasi pret. Si il va cere, cand va trimite in iadul vesnic toti pacatosii. Uite ce spune Isus

" „Credeţi voi”, le-a răspuns Isus, „că aceşti galileeni au fost mai păcătoşi decât toţi ceilalţi galileeni, pentru că au păţit astfel?
Eu vă spun: nu; ci, dacă nu vă pocăiţi, toţi veţi pieri la fel.
Sau acei optsprezece inşi, peste care a căzut turnul din Siloam şi i-a omorât, credeţi că au fost mai păcătoşi decât toţi ceilalţi oameni care locuiau în Ierusalim?
Eu vă spun: nu; ci, dacă nu vă pocăiţi, toţi veţi pieri la fel.” "

El nu doar ca aminteste de 'cruzimile' Vechiului Testament ci le si aproba. Si asta e ultimul meu post aici. Daca e, ne mutam in alta parte ca suntem offtopic.

Ultima modificare de edi.theraven (13/08/13 13:00)


_______________________________________
me

13/08/13 12:57

Site web  
feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08

edi.theraven a scris:

ne mutam in alta parte ca suntem offtopic.

multumesc :)


13/08/13 13:03

   
FemeiaCrestina
membru

Locatie: Cluj Napoca
Inregistat: 21/07/13

SaveOurSouls a scris:


FemeiaCrestina, poti sa-mi spui unde am gresit in mesajul meu de ieri incat apare o departare a mea de credinta in Dumnezeu, eu cred ca nu ai vazut mesajul meu anterior? Credinta in Dumnezeu nu are nimic in comun cu satanismul evreiesc, nimeni nu l-a acceptat, e mort asa cum moarte sunt toate religiile lumii a treia musulmanismul si hinduismul, toate seamna intre ele si se vede clar diferenta intre lumea crestina si lumea necrestina. Unde este duce uciderea propriului copil ca dovada de "iubire" suprema fata de Dumnezeu? In inchisoare in viata aici pe pamant si in iad dincolo.


Stai linistit. Nu am zis si nici nu mi-a trecut prin cap ca apare o departare de credinta la tine, ba mai mult, iti dau dreptate in multe privinte.
Ceea ce nu am inteles eu bine sau doar mi s-a parut este ca te indoiesti cumva de Vechiul Testament. Dar cum ziceam si in mesajele anterioare, chiar daca ar fi asa, dintr-o lipsa de intelegere, iti este suficient ce ai descoperit: dragostea Domnului Isus iti este suficienta si ca sa fii mantuit si ca sa traiesti o viata dupa voia Lui.


13/08/13 23:04

   
Oblio
membru

Inregistat: 03/10/10
Am qles sa raspund aici:
www.tanarcrestin.net/forum/viewtopic.ph ... 371#228371


_______________________________________
“Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.

14/08/13 01:23

   
SaveOurSouls
membru

Inregistat: 31/07/13
Oblio, nici tu nu mi-ai citit mesajul anterior, ti l-am mai dat o data pe linkul in care ai raspuns si tu, continuam acolo. Vechiul testament este satanist nu este vorba de a nu intelege dreptatea lui Dumnezeu ci este vorba de a nu intelege dreptatea evreiasca care este infirmata de legile tuturor statelor crestine si pe care o gasesti doar la musulmani, hindusi, e acceasi mentaliate nedumnezeiasca ca la evrei. Biblia e plina proorocii mincinosi de care spune Hristos si ultimii crestini care mai cred in toata biblia se inchina acestor prooroci mincinosi nu lui Hristos eu asa merg la Judecata si asa voi spune si altor crestini si atei ca acolo nu e Dumnezeu ci este o inventie fariseica pentru a supune oamenii asa cum s-a intamplat cu toate religiile lumii. Tu in momentul asta venerezi un alt zeu acolo nu e Dumnezeu.

Ultima modificare de SaveOurSouls (14/08/13 11:11)


_______________________________________
L-am cunoscut pe Dumnezeu la 33 de ani cand m-am aflat fata in fata cu moartea mea, aici e experienta mea: http://www.tanarcrestin.net/forum/viewt ... 278#228278

14/08/13 10:41

   
SaveOurSouls
membru

Inregistat: 31/07/13
FemeiaCrestina, eu sunt linistita dar imi pare rau ca si tu si Oblio credeti in vechiul testament care este inafara legilor statelor crestine si nu seamana acea dreptate evreiesca cu dreptatea lui Dumnezeu din contra. Continuam discutia pe linkul ales de Oblio unde am postat inca o data mesajul meu pe care sunt sigura ca nu l-ai citit pentru ca nu ti s-ar fi parut ca sunt impotriva vechiului testament ci ai fi inteles ca Hristos neaga Vechiul Testament si ca societatea actuala neaga vechiul testament si orice om cu suflet neaga vechiul testament iar eu nu spun decat ce simt ca om cu suflet care neg si asa voi ajunge la Judecata si asa voi spune oricui in lumea asta ca vechiul testament nu este decat o carte despre niste zei sangerosi cum au fost sute in lumea asta de zeitati false inventati de farisei pentru a supune oamenii. Fii atenta pentru ca nu lui Dumnezeu i te inchini ci unui zeu inventat.

Ultima modificare de SaveOurSouls (14/08/13 11:11)


_______________________________________
L-am cunoscut pe Dumnezeu la 33 de ani cand m-am aflat fata in fata cu moartea mea, aici e experienta mea: http://www.tanarcrestin.net/forum/viewt ... 278#228278

14/08/13 10:47

   
feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08
FemeiaCrestina, SaveOurSouls, acest topic are ca titlu "Diferente confesionale intre el si ea". daca nu aveti nimic de spus la aceasta tema, va rog sa nu mai faceti off topic. dezbateti subiectele la topicurile dedicate lor.

multumesc


14/08/13 12:58

   
Pagini: 1 ... 8 9 10 11    Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net