RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
Old a scris:
Suprematia lui Dumnezeu in predicare - J. Piper (in librariile la care am cautat stocul este epuizat)  |
second-hand aici: http://www.okazii.ro/cautare/suprematia ... icare.html Daca mai treci prin Bucuresti o iei direct de la sursa 
Ultima modificare de RainSong (29/07/13 15:17)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
29/07/13 15:17
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
De unde de la sursa? Sunt interesat. De la okazii? Sau e o editura ce o are? Multumesc.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
29/07/13 17:38
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
incercam sa spun ca persoana ce vinde cartea pe site-ul okazii [adica sursa] este din Bucuresti si iti preda personal cartea daca ajungi in zona Eroilor.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
29/07/13 18:40
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Multumesc foarte mult. O sa vad ce pot face.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
29/07/13 22:10
|
|