|
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Exista multi cantareti, compozitori etc crestini, dar aici as dori sa discutam despre muzicieni celebri in toata lumea (sau la noi) crestini , cunoscuti de toti, nu doar in cercurile crestine .
Exista multi : de la J.S. Bach si G.F. Händel pana la Mihaela Oancea, Sir Cliff Richard, Brian Littrel ( Backstreetsboys ), Stacie Orrico, Alice Cooper, Bono, Larry si The Edge ( U2 ), Mc Hammer, Gloria Gaynor (despre care am citit ca ar fi fost/devenit crestini) .
Cine incepe ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
20/09/08 22:03
|
|
[anda]
membru
Inregistat: 09/09/08
|
|
muzicieni celebri crestini??????/
pai recent am auzit de proconsul ...
in rest de la noi n-am auzit de nimeni...
|
|
12/10/08 18:31
|
|
april
admin forum
|
|
[anda] a scris:
pai recent am auzit de proconsul ...
in rest de la noi n-am auzit de nimeni... |
De Mihaela Oancea nu ai auzit ? Sau e prea...batrana ?
|
|
12/10/08 19:18
|
|
[anda]
membru
|
|
nu am auzit...
un link ceva????
o sa o intreb pe mama de ea..poate stie ceva
|
|
12/10/08 19:22
|
|
april
admin forum
|
|
[anda] a scris:
o sa o intreb pe mama de ea..poate stie ceva |
Buna idee.
Nici eu nu o stiu dinainte, dar am fost la un concert si cu ea si mi-a placut cum canta dupa ce s-a intors la Dumnezeu .
|
|
12/10/08 19:31
|
|
[anda]
membru
|
|
http://es.youtube.com/watch?v=DaaPFIyGf2s
asta e tot ce am gasit pe youtube cu ea.. )))
foooarte vechi...
dar pe mine m-ar fi interesat sa o aud cantand muzica crestina
|
|
12/10/08 19:58
|
|
robertp
membru
Inregistat: 17/06/07
|
|
Phil Keaggy.. e un chitarist foarte bun... Exista un zvon cum ca Jimi Hendrix l-ar fi numit cel mai bun chitarist din lume
http://en.wikipedia.org/wiki/Phil_Keaggy
_______________________________________ Sola Scriptura, Sola Gratia, Sola Fide, Solus Christus, Soli Deo Gloria
|
|
07/11/08 21:28
|
|
dodo86
membru
 Inregistat: 14/02/07
|
|
Terry MacAlmon (Un slujitor cu adevarat uns...)
http://www.terrymacalmon.com/icws279w4/html/index.html
Ultima modificare de dodo86 (27/11/08 00:48)
_______________________________________ Dumnezeu nu exista. Dumnezeu este! Paul Tillich
|
|
27/11/08 00:46
|
|
bornagain
membru
Inregistat: 03/05/07
|
|
Delirious... ca tot e ultimul lor concert chiar in Romania pe 20 dec. Am auzit k sunt o trupa foarte tare. Sper sa ma documentez despre ei sa aflu mai multe .
_______________________________________ "God is most glorified in us when we are most satisfied in Him" John Piper
|
|
30/11/08 23:35
|
|
cherrygiana
membru
Inregistat: 07/01/09
|
|
voi nu ati auzit de Nicolae Moldovan? pff ... do some research ... si de cand Alice Cooper e compozitor crestin? 1-2 melodii cu tenta crestina si e compozitor crestin :confused: iar daca tot vreti muzica, clasica, cu un caracter crestin try Felix Mendelssohn too
|
|
07/01/09 19:18
|
|
april
admin forum
|
|
april a scris:
Exista multi cantareti, compozitori etc crestini, dar aici as dori sa discutam despre muzicieni celebri in toata lumea (sau la noi) crestini , cunoscuti de toti, nu doar in cercurile crestine . |
|
|
07/01/09 19:23
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
Cliff Richard Sir Cliff Richard [pe numele de nastere Harry Rodger Webb] este cantaret ,interpret si actor englez. A devenit celebru cu trupa the shadows ,cu care a avut 19 cantece care au ocupat locul 1 in topuri . Desi a fost botezat in cultul anglican ,a inceput sa fie un crestin activ prin 1964 . Atunci a vrut sa se lase de rock 'n roll ,si sa renunte la imaginea lui de "baiat cool" .de asemenea a vrut sa devina profesor ,dar prietenii crestini l-au sfatuit sa-si inceapa o cariera de cantaret crestin . Asa ca a inceput sa cante muzica crestina . A participat la cruciadele lui Nilly Graham si a jucat in filmul Two a Penny ,facut de organizatia B, Graham . Intre timp a mai scos albume pop si rock . In 25 octombrie 1995 a fost "incavaleriat" ,facandu-i-se onoarea de a fi primul cantaret rock cu titlul de "sir" [inainte de elton john - tipul care mai canta cu blue] . Decizia lui este de a nu adopta imaginea specifica starurilor rock : sex ,droguri si alcool . Va concerta cu trupa the shadows in toamna acestui an .
mai multe despre el gasiti pe wikipedia in limba engleza [sper ca nu am scris aberatii pe aici ,am citit printre randuri ]
Ultima modificare de RainSong (07/01/09 20:00)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
07/01/09 19:59
|
|
sel_sel16
membru
Inregistat: 04/02/08
|
|
Vin si eu cu o completare: Brian Littrell (Backstreet Boys) si albumul lui "Welcome Home", realizat in 2006. Citind diverse articole, stiu ca organizeaza si participa la multe activitati crestine. Iata si 2 link-uri, pt cei interesati: http://www.christianitytoday.com/music/ ... ehome.html http://www.christianitytoday.com/music/ ... trell.html
_______________________________________ "Before you judge me try hard to love me..."
|
|
26/01/09 15:19
|
|
gfod
membru
Inregistat: 21/03/05
|
|
BOB DYLAN. Saved si Slow Train Coming. Si Shot of Love. Si restul...
_______________________________________ sunt si eu om(sclab om!)...
|
|
16/02/09 01:08
|
|
Horde
membru
Inregistat: 28/08/09
|
|
Brian "Head" Welch al formatiei KORN s-a intors la Dumnezeu. Marturia lui : http://vimeo.com/2439676
|
|
30/08/09 16:09
|
|
goguanamaria
membru
Inregistat: 04/07/13
|
|
Dar despre MercyMe ce parere aveti? Mie mi se pare un cantaret grozav..melodia "here whit me" e cea mai faina :-D
|
|
04/07/13 13:00
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|