|
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Ligia Bodea - N-avem loc
Am ales melodia asta pentru ca se potriveste foarte bine cu atitudinea societatii contemporane "crestine". Este loc pentru mancare, bautura, brad, Mos Craciun, dar lui Isus I se spune clar:"N-avem loc." Totusi, doresc ca inimile noastre sa fie in intregime ale lui Isus si sa avem astfel bucurie si pace impreuna cu cei dragi! 
Ultima modificare de FiicaDeRege (23/12/11 06:26)
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
23/12/11 06:26
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|

Imaginea reprezinta cadourile pe care elevii mei le-au facut copiilor de la Casa de copii. Si-au adus de acasa jucarii, hainute, pentru a-i face fericiti pe acesti micuti. Am vazut pe chipul lor atata bucurie cand le-au impartit copilasilor aceste cadouri. Am invatat de la ei, ce inseamna sa ai o inima smerita, buna si plina de dragoste. Sa fim asemenea lor si cred ca e cel mai mare cadou ce-L putem face Domnului. 
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
23/12/11 10:32
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Au trecut aproape 13 luni de cand s-a postat ceva de sarbatori, asa cum era cerinta. Pentru ca nu s-a intamplat nimic, mai pun si eu o melodie;  http://www.youtube.com/watch?v=G3rwSLvxons (stiu ca dupa asta imi iau bataie, dar ...asta-i riscul) :P
Ultima modificare de Old (15/01/13 23:09)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
15/01/13 23:09
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|