TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Jocuri/Lumea cuvintelor Moderat de feedback  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3
FiicaDeRege
membru

Inregistat: 03/11/08
Ligia Bodea - N-avem loc

Am ales melodia asta pentru ca se potriveste foarte bine cu atitudinea societatii contemporane "crestine". Este loc pentru mancare, bautura, brad, Mos Craciun, dar lui Isus I se spune clar:"N-avem loc." Totusi, doresc ca inimile noastre sa fie in intregime ale lui Isus si sa avem astfel bucurie si pace impreuna cu cei dragi! :)

Ultima modificare de FiicaDeRege (23/12/11 06:26)

23/12/11 06:26

antonela
Moderator

Inregistat: 02/11/05

Imaginea reprezinta cadourile pe care elevii mei le-au facut copiilor de la Casa de copii. Si-au adus de acasa jucarii, hainute, pentru a-i face fericiti pe acesti micuti. Am vazut pe chipul lor atata bucurie cand le-au impartit copilasilor aceste cadouri. Am invatat de la ei, ce inseamna sa ai o inima smerita, buna si plina de dragoste. Sa fim asemenea lor si cred ca e cel mai mare cadou ce-L putem face Domnului. :)

23/12/11 10:32

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
Au trecut aproape 13 luni de cand s-a postat ceva de sarbatori, asa cum era cerinta.
Pentru ca nu s-a intamplat nimic, mai pun si eu o melodie;  :D
http://www.youtube.com/watch?v=G3rwSLvxons
(stiu ca dupa asta imi iau bataie, dar ...asta-i riscul) :P

Ultima modificare de Old (15/01/13 23:09)

15/01/13 23:09

the_stranger
membru

Inregistat: 15/01/08

Old a scris:

Au trecut aproape 13 luni de cand s-a postat ceva de sarbatori, asa cum era cerinta.....

Old, cred ca am m-am aratat si eu interesata pe cat au fost si ceilalti....Asta-i viata!

Vrei sa primesti un cadou si nu stii cum?:D :D :D

23/01/13 22:35

Site web  
Pagini:  1 2 3    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la