|
|
|
marianb
membru
Inregistat: 27/08/08
|
|
Norkis a scris:
cred ca va duce la o mare tragedie. |
UN MARE ADEVAR AI SPUS
_______________________________________ Filipeni 4:13 Pot totul în Hristos, care mă întăreşte.
http://marianescu.blogspot.com
|
|
24/09/08 10:09
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
Norkis a scris:
Politicul se face responsabil pe toate domeniile vietii sociale. |
Cristos te face in primul rand responsabil pe toate domeniile vietii sociale.
marianb a scris:
exista vrun domeniu unde poti lucra si sa nu ai posibilitatea sa nu faci compromisuri ? |
marianb, sunt de acord cu tine. Asta spuneam si eu 
Ultima modificare de UnderZero (24/09/08 10:18)
|
|
24/09/08 10:17
|
|
maria_t
membru
 Inregistat: 25/01/09
|
|
Cred ca este foarte important ca cei aflati la conducerea tarii, in parlament sau in guvern sa fie crestini.Avem nevoie de legi in toate domeniile care sa promoveze, sa apere cetatenii acestei tari de coruptie,sa emita legi care sa ajute familiile in asi educa sanatos copii (priviti ce se intampla multor oameni, salarii mici in raport cu munca prestata ca sa nu mai vorbim de situatiile in care multi de trezesc fara cartii de munca dupa o perioada de indelungata de timp iar putini sunt cei care se duc sa-si caute dreptatea in instanta fie chiar si din cauza lipsei unei corecte informaridin cauza faptului ca cei abilitati a efectua controale in societetile comerciale nu-si fac datoria;priviti ce alocatii mici se acorda copiilor,sunt familii in care singurul salariat este tatal iar familiile de crestini sunt numeroase, cum poti supravietui muncind corect si cinstit doar cu un singur salariu, mamele fiind nevoite sa ramana acasa pentru a acorda o educatie crestina, sanatoasa, nelasand copiii a fii educati de strada, calculator, programe tv. Este nevoie de oameni crestini in structurile statului(stiindu-se clar ca multi sunt numiti pe criterii politice), pentru a pune in mod corect in aplicare aceste legi, supraveghind daca aceste legi sunt si respectate,a nu se accepta mita pentru a lasa loc compromisului si implicit nerespectarea legii.
Ultima modificare de maria_t (25/01/09 23:33)
_______________________________________ Binecuvântat să fie Domnul, care zilnic ne poartă povara, Dumnezeu, mântuirea noastră.
|
|
25/01/09 23:31
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Amin, maria_t, ar trebui atunci cand va vi saptamana de post si rugaciune TC, sa includem si asta printre motivele de rugaciune. Sa ne rugam pentru conducerea tarii, sa aduca Domnul trezire spirituala, si pocainta in parlament, guvern si presedintie.
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
26/01/09 14:48
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
benny a scris:
...Sa ne rugam pentru conducerea tarii, sa aduca Domnul trezire spirituala, si pocainta in parlament, guvern si presedintie. |
Şi, mai ales, pentru pocăiţii care sunt deja acolo, să nu se întineze.
|
|
26/01/09 15:03
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
'cica Boc desi e clujean de-al meu, totusi nu-i de-al meu ci zice-se ca e pocait. Foarte bine daca e pocait, dar sa fie "ca la carte". Jumate internetu' zice asta !
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
26/01/09 17:40
|
|
maria_t
membru
 Inregistat: 25/01/09
|
|
E adevarat sau sunt zvonuri?
_______________________________________ Binecuvântat să fie Domnul, care zilnic ne poartă povara, Dumnezeu, mântuirea noastră.
|
|
27/01/09 09:32
|
|
Old
Moderator
|
|
maria_t a scris:
E adevarat sau sunt zvonuri? |
Vezi si tu pe internet. ...poate e numa' cu juma de norma!
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
27/01/09 11:08
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
mai...eu stiu ca merge ocazional la una dintre bisericile penticostale, dar de pocainta nu am auzit si nu am vazut in vorbele lui 
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
27/01/09 11:17
|
|
nikku
membru
Inregistat: 26/11/08
|
|
A fost doar un zvon ca Boc e penticostal. Vedeti comunicatul oficial al sau, care spune ca el si familia sa sunt ortodocsi. Sau minte?
|
|
27/01/09 11:33
|
|
gabi
membru
|
|
nu minte...nu e membru in vreo biserica penticostala...iar de la a cocheta cu o biserica penticostala, pana la a fi penticostal e cale lunga.
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
27/01/09 11:35
|
|
Old
Moderator
|
|
nikku a scris:
A fost doar un zvon ca Boc e penticostal. Vedeti comunicatul oficial al sau, care spune ca el si familia sa sunt ortodocsi. ... |
Asaaaa...? M-am linistit. 
|
|
27/01/09 11:40
|
|
gabi
membru
|
|
) ....stai linistit Old, nu va pleaca enoriasii astia sus pusi 
|
|
27/01/09 11:42
|
|
Old
Moderator
|
|
gabi_aron a scris:
) ....stai linistit Old, nu va pleaca enoriasii astia sus pusi  |
Si daca pleaca, ce? Mare paguba?
Unu care este crestin cu numele nu este agreat nici macar de Dumnezeu, decat daca El spera ca va deveni crestin practicant.
|
|
27/01/09 11:52
|
|
gabi
membru
|
|
glumeam ma ..stii ca nu-s deasta cu relighiile :P
|
|
27/01/09 12:01
|
|
liviu
membru
Inregistat: 13/12/08
|
|
Cat timp am stat in Romania am frecventat o biserica penticostala. De cativa ani(5-6) pastorul bisericii s-a imprietenit cu primarul localitatii, care pare sa fie "baiat de treaba". In sensul ca a avut grija de localitate, si in mod special de "pocaiti". De cand pastorul si primarul sunt prieteni se viziteaza, se intalnesc la biserica, chiar daca primarul nu participa niciodata la slujbe. De fiecare data cand sunt alegeri electorale, pastorul permite primarului sa vina in biserica la sfarsit, sa se laude cu ce a facut bisericii si comunei, si apoi sa ne ceara (literalmente) sa il votam, ceea ce spune si pastorul. Chiar si la alegerile de prefect s-a intamplat asta. Anul acesta, la alegerile electorale (ca in fiecare an), in ultimele 2 saptamani, sustinatorii primarului au iesit la parada politica. Problema este ca pastorul a spus ca este OBLIGATORIU ca toti tinerii si adolescentii sa iasa la parada, ceea ca m-a uimit. Am uitat sa mentionez: pastorul a primit de la primar o masina, iar 2 copii de-ai lui au locuri de munca la primarie. Parerea mea este ca ceea ce face pastorul este un pacat mare. In sensul ca politica este ceva nu chiar curat, iar biserica (ca insitutie) este ceva sfant. Poate gresesc eu... Va rog dati-va cu parerea si spuneti-mi daca am dreptate sau nu...
_______________________________________ Tomorrow is another day ...
|
|
08/08/12 13:53
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Mi se pare in regula sa existe o anume sustinere politica din partea unei biserici pentru cineva care poate contribui la buna desfasurare a activitatilor bisericii respective intr-o anumita localitate. Ce depaseste aceste simpatii mi se pare dubios si contraproductiv pentru biserica respectiva.
liviu a scris:
Chiar si la alegerile de prefect s-a intamplat asta. |
Prefectii sunt reprezentantii guvernului in teritoriu. Ei sunt numiti nu alesi.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
09/08/12 10:04
|
|
liviu
membru
|
|
Dar crezi ca biserica si politica nu sunt doua lucruri opuse? E ok sa se faca politica in biserica?
|
|
09/08/12 15:57
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Noi am avut in Biserica un frate caruia la alegerile locale trecute, primarul i-a propus sa candideze pe listele partidului lui, ca si consilier local. Noua nu ni s-a parut nimic aiurea, dimpotriva am considerat ca pentru comunitatea noastra (rurala) ar fi foarte bine, pentru ca fratele avea un caracter ales sa zic asa .Inainte de alegeri adica...pentru ca dupa am realizat ca nu fusese pus decat la coada listei si am votat degeaba partidul pentru ca nu a prins loc.
Nu stiu cum esti tu, dar eu am fost prinsa de cateva ori in offside de proverbul"hotul cu un pacat, pagubasul cu o mie".
Atata vreme cat primarul isi face treaba si va sustine si comunitatea e multumita de actiunile lui, nu vad care este problema. Nu ai de unde sa stii sigur daca masina e de la primarie sau de la cult. Si cultul cred ca primeste bani de la stat, lucru care este perfect legal; nu stiu exact cat si de moral. Poate ca si copiii pastorului sunt oameni capabili si isi fac bine treaba la primarie. E in folosul cetatenilor ca ei sa fie acolo si implicit al tau.
Nu ti bate capul cu astfel de lucruri. Daca nu vrei sa mergi la parada nu te duce, daca nu vrei sa votezi cu cine zice pastorul nu vota. E dreptul tau sa alegi ce consideri bine si nu trebuie sa dai explicatii si sa intri in conflicte cu nimeni.
Ceea ce spui tu despre pastor mi se pare asa... la limita. Nu stii cu certitudine daca a trecut-o intr-un sens sau altul. Daca el face un abuz, lasa-l pe Dumnezeu sa-l judece. Daca face un bine comunitatii, lasa-l pe Dumnezeu sa-l rasplateasca.
Ultima modificare de MRU (10/08/12 10:42)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
09/08/12 18:41
|
|
liviu
membru
|
|
Pastorul a spus ca e masina de la primar. Nimeni din biserica nu a avut vreun beneficiu in afara de familia pastorului. Si daca ti se par la limita...crede-ma, sunt adevarate... Totusi, multumesc pentru parere.
|
|
09/08/12 20:44
|
|
Old
Moderator
|
|
Dar ce ai fi vrut? sa-l judecam aspru pe pastorul tau? Daca spus deschis de unde-i masina inseamna ca nu are nimic de ascuns.
|
|
09/08/12 21:38
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
liviu a scris:
Dar crezi ca biserica si politica nu sunt doua lucruri opuse? |
Nu cred ca sunt doua lucruri opuse din start. Cat timp cel care face politica o face transparent si in folosul comunitatii nu vad de ce nu ar putea primi sprijinul bisericii.
liviu a scris:
E ok sa se faca politica in biserica? |
Asta nu mi se pare ok. In biserica trebuie facuta alta politica si anume cea a Imparatiei lui Dumnezeu.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
10/08/12 08:39
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|