TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Stiinta si/sau religie?/Moartea clinica Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3
emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08

MRU a scris:

Am discutat cu o persoana care lucreaza in domeniul medical(asistenta de urgenta) si povestea ca a sesizat niste tulburari comportamentale la persoanele care "scot" din stop pacientii. Nu stiu daca poate fi vorba de o rechemare a sufletului sau nu, dar explicatia ei era ca sufletul se intoarce insotit de ingeri sau demoni, in functie, de cum au ales pe pamant, iar cauza tulburarilor de comportament la personalul medical ar putea fi intalnirea cu duhurile insotitoare. Nu mi se pare total lipsita de suport biblic afirmatia.

Ce parere aveti?

ambasador a scris:

Nu are nici un suport biblic toata afirmatia ei.

MRU a scris:

Luca 16 :22 "Cu vremea saracul a murit; si a fost dus de ingeri in sanul lui Avraam. A murit si bogatul, si l-au ingropat."

Deci, dupa cum zici, ar avea suport biblic doar pe jumatate.
Adica cel dus in sanul lui Avraam este dus de ingeri, iar personajul negativ din parabola este dus de... oameni! Doar n-or fi astia demonii, nu?

Ultima modificare de mereu-tanar (24/08/09 01:05)

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

24/08/09 01:01

lorre
membru

Inregistat: 07/10/06

april a scris:

Concret, ce anume ti se pare foarte tare :) ?

E ceva foarte rar, dar real.Si cand poti impartasii o experienta ca asta,e chiar socant pentru ceilalti si chiar si tu ca persoana esti schimbata.

Ultima modificare de lorre (12/11/09 15:55)

12/11/09 15:55

zambezi
membru

Inregistat: 19/09/07

mereu-tanar a scris:

Deci, dupa cum zici, ar avea suport biblic doar pe jumatate.
Adica cel dus in sanul lui Avraam este dus de ingeri, iar personajul negativ din parabola este dus de... oameni! Doar n-or fi astia demonii, nu?

Despre bogat nu se spune că l-au dus îngerii, este adevărat, dar nici nu se spune că a fost dus de oameni în locul de chin, aşa cum laşi sa se înţeleagă ;) Mai exact, dacă Lazar a fost luat de îngeri după moarte şi dus într-un loc anume, de ce nu ar fi posibil acelaşi lucru şi cu celălalt om? Şi bogatul a putut fi luat de îngeri, bineinţeles poate fi vorba despre alţi îngeri, cu altă destinaţie, poate cei cazuţi - aici speculez - şi dus în alt loc.

Concluzie: dacă nu facem discriminare între oameni, (Dumnezeu nu face acest lucru), atunci afirmaţia poate avea suport biblic în totalitate ;)

12/11/09 16:54

Roxana
membru

Inregistat: 14/03/08
Coma este acelasi lucru cu moartea clinica? am prieten de familie care este de 6 luni in coma :(

01/08/10 13:31

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08
Nu. Coma e inconstienta, dar functiile vitale continua. In moarte clinica inceteaza viata fiziologica.

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

01/08/10 20:47

monday_73
membru

Inregistat: 19/01/08
La cateva minute dupa ce mi s-a povestit, va scriu si voua (cu aproximatie). Nu este moarte clinica, dar nici vis nu a fost. Veti vedea.

O prietena, s-a operat zilele trecute. Dupa ce a fost anesteziata, a simtit ca se ridica si merge in sus ca-ntr-o spirala. A spus:"Nu inteleg, eu trebuia sa fiu in operatie."
Apoi, a auzit: "Nimic nu mai conteaza acum".
Deodata nu a mai existat Pamant, nici oameni, nimic.
Apoi a vazut o lumina foarte puternica si L-a vazut pe Domnul Isus, era mare si imbracat in haine albe.
"Dar, Doamne, ce se va intampla cu Ion?"(Ion-sotul ei)
"Nu-ti fa griji."
Domnul si-a intins mainile spre ea, si le-a tras inapoi, spunand:"Nu mai ai nimic." (A fost vindecata).
Apoi operatia s-a terminat si s-a trezit.

Ultima modificare de monday_73 (07/10/10 14:41)

"Sufletul nostru nadajduieste in Domnul; El este ajutorul si scutul nostru." (Ps.33:20)

07/10/10 14:36

Roxana
membru

Eu cred ca a fost vis :) Si eu am avut unul asemanator cu Domnul Isus, numai ca mi-a spus altceva.

07/10/10 14:51

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Poate fi orice. Si vis si realitate. N-avem de unde sa stim.

07/10/10 16:28

monday_73
membru

Roxana si Archangel, nu a fost vis. Mi s-a spus ca in timpul anesteziei, omul nu viseaza.

Ultima modificare de monday_73 (08/10/10 12:11)

"Sufletul nostru nadajduieste in Domnul; El este ajutorul si scutul nostru." (Ps.33:20)

08/10/10 12:08

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Nu este general valabil.

http://www.reuters.com/article/idUSCOL06020420070220

08/10/10 13:18

monday_73
membru

Aha, ok.
Oricum, vis sau realitate, cu siguranta a avut un impact foarte mare asupra persoanei respective.

08/10/10 14:15

Roxana
membru

Cu atat mai bine , nu?! :)

08/10/10 16:09

monday_73
membru

Categoric :)

08/10/10 21:23

lucianstef
membru

Inregistat: 20/07/11
scrie-ti pe youtube 13 ore in morga....sa vedeti o marturie a unui roman care a fost mort 13 ore...e incredibil de emotionant...Povesteste ce a vazut, cu lux de amanunte...

07/06/12 15:03

Site web  
edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
Am ajuns o natie fermecata de senzational, pierzand esenta.

07/06/12 15:07

Site web  
Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08

lucianstef a scris:

scrie-ti pe youtube 13 ore in morga....sa vedeti o marturie a unui roman care a fost mort 13 ore...e incredibil de emotionant...Povesteste ce a vazut, cu lux de amanunte...

Ce a vazut diferit decat era invatat sau decat a auzit el inainte de asta?

07/06/12 15:16

Pagini:  1 2 3    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la