|
|
|
edochin
membru
Inregistat: 02/02/09
|
|
va rog, care aveti filme crestine pentru copii,as vrea sa descarsc si eu cateva.multumesc.
|
|
02/02/09 22:49
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
iuli4ionak90 a scris:
caut filmul Quo Vadis |
il gasesti pe torent crestin.
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
25/06/09 15:56
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
|
25/06/09 15:59
|
|
Inger
membru
Inregistat: 20/07/09
|
|
As vrea sa gasesc si eu niste filme frumoase cu Ingeri...pana acum nu prea am vazut, daca stiti unul frumos puteti sa-mi recomandati si mie? Multumesc
|
|
25/07/09 23:01
|
|
fluflu
membru
|
|
Michael City of Angels Meet Joe Black What Dreams May Come
Nu am inteles exact daca vrei sa fie filme cu ingeri,adica musai aripi ,sau om-inger.Oricum,astea 4 is filme must see,deci is bune de recomandat.
Ultima modificare de fluflu (25/07/09 23:08)
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
25/07/09 23:07
|
|
Inger
membru
Inregistat: 20/07/09
|
|
multumesc frumos flu-flu....o sa le caut dintre toata astea am vazut decat city of angels...era bun personajul dar nu-mi placeapt ca se numea seth si era imbracat in negru:))
|
|
27/07/09 10:18
|
|
aurelian177
membru
Inregistat: 30/07/09
|
|
Caut filmul Luther(2003) multumesc pentru eventualele informatii legate de cautarea mea:P
|
|
11/08/09 14:21
|
|
fluflu
membru
|
|
Filmul il gasesti cu siguranta pe torentcrestin
|
|
18/08/09 13:24
|
|
aurelian177
membru
|
|
Cu siguranta iti multumesc pentru raspuns:)
|
|
18/08/09 13:54
|
|
flaviu_pk
membru
Inregistat: 23/06/11
|
|
va salut pe toti. nu stiti vreun film crestin, fain si plin de actiune?
|
|
23/06/11 11:48
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
flaviu_pk a scris:
va salut pe toti.nui stiti vre-un film crestin,fain si plin de actiune? |
Film crestin sau film cu tema crestina?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
23/06/11 14:37
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
flaviu_pk a scris:
va salut pe toti.nui stiti vre-un film crestin,fain si plin de actiune? |
Fireproof si daca mai astepti pana in toamna Courageous. Daca vrei mai mult actiune incearca trilogia Left Behind (a treia parte e chiar reusita). Daca vrei actiune si comedie atunci iti recomand Road to Redemption.
Desi urmatoarele filme nu sunt explicit crestine povestile dupa care s-au inspirat au fost scrise de oameni crestini: Chronicles of Narnia si Lord of the Rings.
Dar daca vrei sa vezi cu adevarat un film crestin fain iti recomand Time Changer.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
23/06/11 14:44
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Si nu in ultimul rand "The last sin eater"
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
24/06/11 13:47
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
+Archangel+ a scris:
Desi urmatoarele filme nu sunt explicit crestine povestile dupa care s-au inspirat au fost scrise de oameni crestini: Chronicles of Narnia si Lord of the Rings. |
De Lord the Rings chiar nu stiam ca e inspirat dintr-o poveste scrisa de un om crestin.
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
24/06/11 17:46
|
|
aurelian177
membru
|
|
Nu pot sa ma abtin sa nu spun... cum sa fie ceva crestin in filmele mentionate mai sus? Chiar si eu m-am lecuit in legatura cu Quo Vadis... imi ajunge ca am citit cartea. . . Filmele strica mintea. .. si deterioreaza si perceptia realitatii... unui crestin... ca aici ma refer la crestini... nu la cei care nu stiu ce e o ispita sau nu stiu cine se lupta ca sa ne distruga sufletul... credinta in Dumnezeu... tot... Doar daca o sa urmariti evenimentele lumii in care traim si filmele care apar... Totul pentru a distruge credinta in Dumnezeu... Chiar si filmele inspirate din carti crestine au dat gres si asta poate si din cauza ca omul vede un film crestin si 10 necrestine... Am vazut ca a scris cineva ca lord of the rings in aparenta nu este crestin... iti zic ca poti sa cauti si sub aparente... si nu gasesti nimic decat o amagire pentru cei slabi... eu am vazut filmul si regret ca nu am citit Biblia in loc de aceasta... dar acum cand stiu nu ma mai uit la nici un film... Intr-o viata de om multe ore se pierd la filme si nu numai.. In biblie nu se vorbeste despre lumi fantastice si nu iti gadila inima cu amagiri care pe unii ii duc si la sinucideri... nu... in biblie este purul adevar despre o lume pierduta... careia i-a fost oferita rascumpararea precum si o perspectiva de refacere si dainuire vesnica... Si asta pentru cei ce vor crede si vor fi mantuiti. Nu sunt extremist... am fost cinefil si am ajuns la o concluzie pe care o si impartasesc. Numai bine si Dumnezeu cu voi!
|
|
25/06/11 23:22
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
shoricel a scris:
De Lord the Rings chiar nu stiam ca e inspirat dintr-o poveste scrisa de un om crestin. |
Tolkien, cel care a scris Stapanul Inelelor, a fost un catolic devotat. El si C.S. Lewis au fost buni prieteni si au facut parte din acelasi grup de scriitori (Inklings). De asemenea, Tolkien a fost un factor major in transformarea lui Lewis din ateu in crestin.
http://atheism.about.com/od/cslewisnarn ... olkein.htm
aurelian177 a scris:
Intr-o viata de om multe ore se pierd la filme si nu numai... |
Iar si mai multe ore se pierd pe net. Intelegi tu unde bat.
|
|
27/06/11 10:48
|
|
Old
Moderator
|
|
+Archangel+ a scris:
Fireproof si daca mai astepti pana in toamna Courageous. |
Unde le pot gasi?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
12/03/12 21:42
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
In afara de torrente/dc/mirc?
Fireproof il ai aici : http://www.youtube.com/watch?v=BSsEgXmNQVU (calitate bunicica + subtitrari)
Courageous il ai aici : http://www.vidbux.com/6kmq1h7okcbm/Cour ... m.flv.html (calitate cam proasta)
Nu am gasit hd/full hd nici pt unul nici pt celalalt
Ultima modificare de edi.theraven (12/03/12 21:55)
|
|
12/03/12 21:50
|
|
Old
Moderator
|
|
Mersi.
mi-e bun.
(Courageous l-am vazut de vreo luna jumate. Am si uitat.)
Ultima modificare de Old (12/03/12 22:05)
|
|
12/03/12 21:54
|
|
Oblio
membru
Inregistat: 03/10/10
|
|
Eu in general le iau de preferinta HD de pe ...
Scuze, nu am inteles niciodata care este statutul torentelor astea
Ultima modificare de Oblio (13/03/12 05:48)
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
12/03/12 22:45
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
pirate bay ? hm...
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
13/03/12 00:01
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Sau torrentbutler? Nu cred.
|
|
13/03/12 09:17
|
|
lucianstef
membru
Inregistat: 20/07/11
|
|
prefer filmele...dar si cartea..si cea mai imp, Biblia desigur.
_______________________________________ Jocuri pentru copii
|
|
07/06/12 15:09
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|