|
|
|
jezzy
membru
Inregistat: 13/03/06
|
|
Ma doare-n cot. Solicit ajutor umanitar in lei sau Euro.
Ultima modificare de jezzy (23/01/07 15:35)
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
23/01/07 15:34
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Se cauta randunele, pentru a aduce primavara...pe forum .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
28/02/07 14:47
|
|
T-pop
membru
Inregistat: 20/01/06
|
|
Microsoft a lansat cea mai miniaturizata tastatura: cea cu doar 3 butoane. Ctrl, Alt şi Del.
Ultima modificare de T-pop (01/03/07 20:53)
_______________________________________ "The more I study science, the more I believe in God." Albert Einstein
|
|
01/03/07 20:53
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
VAND URGENT: cimpoi cu pedale, cutit cu luneta, topor cu amortizor, harletz cu GPRS, blana de sarpe, galeata Puma cu antena parabolica, grebla Nike cu hands-free, Ciorapi Reebook cu gluga, sosete Fila cu crampoane......doritorii sunt rugati sa ma contacteze.
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
24/03/07 04:34
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Poate cineva să mă ajute să dau de un ucigaş plătit?
Vreau să-l angajez să-mi omoare plictiseala...
(Mamăă ce le casc, numai uitându-mă la smilie-ul ăsta...)
Ultima modificare de Filip. (03/10/07 13:17)
|
|
03/10/07 13:14
|
|
Magdy
membru
Inregistat: 09/01/07
|
|
Publicitate: Vrei sa ai casa la munte? Vrei cea mai tare masina de pe piata? Vrei vila la mare? Vrei sa iti petreci vacantele in Seychelles ? Magazinul nostru iti ofera o gama variata de cuie in care sa iti pui pofta.
|
|
11/01/08 17:47
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
~Tanara doamna, draguta, inteligenta, caracter, familie buna, doreste casatorie cu domn bine situat care sa aiba si autoturism. Ofertele se vor adresa subsemnatei, insotite de fotografia autoturismului. ~Vand patut copil facut la comanda pentru pretentiosi. ~Ofer recompensa celor care au spus nevestei lui Paul Ionescu ca l-au vazut cu o femeie in masina in ziua de 18 iunie, pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Va rog sa veniti sa depuneti marturie si la tribunal. Paul Ionescu ~Esti analfabet? Scrie-ne azi si te ajutam pe gratis ~Consumati cu incredere supa de pasare vegetariana.
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
21/07/08 11:35
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
Cautam barbat pentru lucru la fabrica de dinamita. Trebuie sa fie dispus sa calatoreasca.
Castron pe placul oricarei gospodine cu fund rotund pentru batere eficienta.
Prajitor de paine: Un cadou apreciat de intreaga familie. Arde painea automat.
Masini uzate: De ce sa te duci in alta parte ca sa fii pacalit? Vino aici.
Cautam un om sa aiba grija de un lot de vaci care nu fumeaza si nici nu bea.
Service Auto. Ridicam si livram masina gratuit. Daca ne incerci o data, nu mai pleci in alta parte.
Vand caine: mananca orice si ii plac foarte mult copiii.
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
25/08/08 23:32
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
"Avem camasi pentru femei de noapte."
"Avem manusi pentru copii cu'n deget."
|
|
26/08/08 00:24
|
|
Norkis
membru
Inregistat: 17/07/08
|
|
Pentru acei barbati care doresc dimineata mancarea la pat, femeile ii invita sa doarma in bucatarie
_______________________________________ Istetimea nu inseamna intelepciune...
|
|
13/09/08 23:59
|
|
Lizbeth
membru
Inregistat: 11/08/09
|
|
filip a scris:
gfod a scris:
vand teren pe Neptun, langa terenul lui Ion Iliescu. pret negociabil | Terenuri pe Lună n-ai? Am auzit pe un alt topic că ar fi foarte căutate de fete...
|
Ca o reprezentanta sa sexului feminin (ce ma aflu:) ) simt nevoia sa spun ca nu cautam teren pe luna ci vanam stele cu numele noastre...stiti voi...asa ca in filmul adolescenteti noastre "A walk to remember". By the way, o stea "cu acte in regula" costa 250 ron.
Un zambet,
Lizbeth
_______________________________________ Un zambet,
Lizbeth
|
|
18/08/09 13:04
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
tanar inteligent, chipes, apartament, 2 masini .. nu caut nimic, doar ma laud.
ce frumusete, ce prezenta, ce inteligenta si ce ochi frumosi. Dar de ajuns despre mine, tu ce mai faci? :D
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
17/02/10 20:44
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
tanara inteligenta,divina,apartament,2 masini...+facultate,vreau sa iti fac in ciuda.
fara nevoie de fond de ten,o prezenta vie ,inteligenta (nici nu se mai dicuta) si ochi...fermecatori.Dar de ajuns despre mine,cred ca deja te-am luat.
Ultima modificare de Andreea (17/02/10 23:22)
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
17/02/10 23:21
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Tanara, frumoasa, desteapta, masuri 90-60-90, senzuala, dulce, dornica de aventuri... ...vand camion.
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
18/02/10 00:09
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Service Auto: Ridicăm şi livrăm maşina gratuit. Dacă ne încerci o dată, nu mai pleci în altă parte. Maşini uzate: De ce să te duci în altă parte ca să fii păcălit? Vino aici.
sursa: http://www.ozibuna.net/
Ultima modificare de antonela (28/07/10 12:13)
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
26/07/10 14:16
|
|
antonela
Moderator
|
|
Cei care deţin locuri de veci sunt rugaţi să le ocupe până la 1 august 2010 altfel devin proprietatea statului.
sursa: http://www.ozibuna.net/
Ultima modificare de antonela (28/07/10 12:12)
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
27/07/10 11:24
|
|
antonela
Moderator
|
|
Anunţ la matrimoniale: “Caut soţie” Mii de răspunsuri: “Ia-o pe-a mea!”
Ultima modificare de antonela (17/08/10 12:02)
|
|
17/08/10 11:54
|
|
mariuss8
membru
Inregistat: 06/05/08
|
|
vand volan de nava spatiala
_______________________________________ Smerenia este tot atât de importantă pentru evlavie ca şi rădăcina pentru plantă.
|
|
25/08/10 14:42
|
|
march
membru
Inregistat: 27/02/12
|
|
cumpar chef de invatat. ofer oricat!!! sau schimb la alegere cu timp liber (nefolosit, in cea mai buna stare)
vand membrii in biserica (doar de forma) sau ii dau la schimb pentru tot atatea suflete mantuite.
cumpar dorinta de intoarcere la Dumnezeu pentru prietena si colegii mei, sau, dau la schib sufletul lor pierdut cu unul curatit, gata sa-L slaveasca pe El.
cumpar spray lacrimogen, sau, daca nu se gaseste e buna si o ceapa!
cei interesati sunt rugati sa ma contacteze!!
Ultima modificare de march (29/03/12 19:33)
_______________________________________ "Care este, în adevăr, neamul acela aşa de mare încât să fi avut pe dumnezeii lui aşa de aproape cum avem noi pe Domnul Dumnezeul nostru, ori de câte ori Îl chemăm?" Deuteronom 4:7
|
|
29/03/12 19:32
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|