|
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Teoretic, cam asa ar veni. Daca o fata trebuie sa aiba capul acoperit tot timpul, si un barbat trebuie sa aiba capul descoperit tot timpul; asta ca sa fie consecventa.
Intrebarea e: daca o femeie e cu capul descoperit, prin piata, si ii vine in minte sa se roage, pentru ceva sau pentru cineva, ce face? Nu se roaga pana ajunge acasa sa-si puna pe cap un batic sau o palarie? Sau isi pune pe cap sacosa cu care este la piata si se roaga asa? 
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
17/05/11 03:43
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
sunt curioasa: la noi in vest, cu intindere spre nord, nu se mai prea poarta baticuri pe la bise [la cele bapti], unele tipe au, altele ba, depinde de biserica. Iar la penti fetele nu mai poarta. Si la voi, cei din est e acelasi fenomen?
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
24/07/11 23:55
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
io-s mai din centru si.. se poarta si nu prea la penti se poarta in proportie de 90% in timp ce la cde scade cam la 70 ..si la bapti mai deloc :P
|
|
25/07/11 00:50
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Stiu ca nu sunt din est dar ma bag si eu. La Ploiesti se poarta din belsug. Asta daca includem in definitia baticului si bentita.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
25/07/11 08:34
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|