|
|
|
simo
membru
Inregistat: 13/04/08
|
|
Offf.....offffff. Dupa un an, un an si ceva de cand nu mai intru pe tanar.crestin.Azi a venit ziua sa postez si eu si unde in alta parte daca nu aici. Lupta cu viata de zi cu zi si cea de crestin e foarte mare. Cel putin pentru mine una, e foarte greu fiindca de cand sunt aici de la un an la altul mam schimbat mai mult in rau decat in bine.Am avut foarte multe probleme , chiar depresii fiindca... banii astia nu aduc fericire!!! Eu una la concluzia asta am ajuns si as da orice sa am viata de acum 5 ani. Vreau sa ma regasesc dar inca nu ma regasesc. La Biserica e o amorteala, ce ma face sa ma simt mai rau de cat sunt.Simt ca mam schimbat asa de mult ( in rau) in cat nu ma regasesc. Vreau sa ma intorc cu adevarat la Domnul si vreau ca viata mea sa fie alta, dar... sincer nici nu mai am imaginatie si uneori ma simt goala spiritual.Mi-ar prinde tare bine daca asi discuta putin, cu unii dintre voi care credeti ca mati putea ajuta cu unele sfaturi. Vasi fi recunoscatoare daca viata mea ar luao pe un fagas normal. Ca eu una, ma chinui dar simt ca in zadar. Astept mesajele voastre private si voi cauta sa ma fac inteleasa. april nu stiu daca aici era locul acestui mesaj, dar sincer aici am simtit sa al scriu. Daca crezi ca locul lui, nu este aici, anuntama , sau schimbal tu te rog!!! Multumesc mult!
_______________________________________ Dragostea, este o bogatie... care nu se vinde, nici nu se cumpara, ci se da.
|
|
19/03/11 14:46
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
nu prea e locul aici, dar e ok.
imi pare rau ca nu esti bine dar imi pare bine ca ai revenit.
poate pt a te reintoarce la Dumnezeu te-ar ajuta sa iti amintesti cum te-ai intors prima data la El
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
19/03/11 22:57
|
|
simo
membru
Inregistat: 13/04/08
|
|
april a scris:
poate pt a te reintoarce la Dumnezeu te-ar ajuta sa iti amintesti cum te-ai intors prima data la El |
Ai perfecta dreptate april !!! Offf... mereu tanjesc dupa Biserica din Romania , dupa frati, surori si prieteni. Cand mam hotarat sa al primesc pe Domnul ca Domn si Mantuitor in viata mea. Aveam 16 ani jumatate si aveam o dorinta arzatoare sa al urmez tot restul vietii.La un an dupa ce mam hotarat am decis sa ma botez si nu am uitat acea zi. Stiam ca toata viata voi fi lanaga El si El langa mine. Si acum , desi trec si am trecut prin incercari,stiu ca El are un plan cu mine. Mereu cu lacrimi in ochi, vorbesc cu El(parintele meu bun) si ai spun ca ...desi nu mai sunt asa cum stiu ca El vrea,eu nu lam uitat! Il iubesc pe Dumnezeu!!! Dar sunt asa de neputincioasa, incat nu stiu cum sa fac in anumite locuri, ca sa nu mai gresesc. Stiu ca El stie ca am nevoie de El si stiu ca El imi e alaturi. Il strig,dar El imi raspunde mai greu,fiindca vrea sa ma incerce. Desi sufar in tacere,stiu ca El imi va raspunde.
_______________________________________ Dragostea, este o bogatie... care nu se vinde, nici nu se cumpara, ci se da.
|
|
19/03/11 23:31
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|