|
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Scrisori catre Dumnezeu (dintr-o colectie de scrisori autentice ale unor copii catre Dumnezeu)
Draga Dumnezeule, Daca esti atent duminica la biserica, Îti arat pantofii mei cei noi!
Dumnezeule! Vreau sa traiesc 900 de ani ca tipul acela din Biblie!
Stii, am învatat la scoala ca Edison a facut lumina. Dar la scoala duminicala, pastorul ne-a spus ca Tu ai facut-o. Edison asta ti-a furat ideea!
Niciodata n-as fi crezut ca movul se potriveste cu portocaliul, pâna când am vazut apusul de soare pe care l-ai facut marti seara. A fost tare misto...
La scoala duminicala, învatatoarea ne-a explicat ce si câte faci. Stii, Doamne, as avea totusi o întrebare: Cine Îti face treaba când esti în concediu?
Tu chiar asa ai proiectat girafa sau din greseala a iesit asa?
De ce lasi oamenii sa moara si tot faci altii în loc? N-ar fi mai simplu sa-i lasi în viata pe astia?
Pastorul Cole Îti este prieten? Sau aveti doar o relatie de afaceri?
Tu stii despre lucruri înainte ca ele sa fie inventate?
Îti multumesc pentru fratior, dar eu Te-am rugat sa-mi trimiti un catel...
Cât timp am fost în vacanta, tot timpul a plouat si taticu' a fost tare nervos si a spus niste lucruri urâte despre Tine... Dar Te rog frumos sa nu-i faci rau!
Te rog sa-mi trimiti un ponei. Pâna acum nu Ti-am cerut nimic. Poti verifica!
Cum de pe vremuri ai facut atâtea minuni, iar acum nici una? Cum de în ultima vreme n-ai mai inventat nici un animal nou? Sunt tot numai alea vechi...
Pun pariu ca e foarte greu sa-i iubesti pe toti oamenii de pe pamânt. Noi suntem doar patru în familie si uneori ne este tare, tare greu. Mie, cel putin!
Ultima modificare de april (12/12/05 17:20)
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
12/12/05 07:56
|
|
april
admin forum
|
|
Rugaciunile unor copii :
Doamne, daca nu ma poti face un baiat bun, nu te ingrijora. Ma distrez de minune asa cum sunt!
Doamne , Dumnezeule, Te rog foarte mult sa ai grija de Tine, ca daca Ti se intampla ceva va fi vai si amar de noi toti!
Si rugaciunea unui copil pedepsit sa manance separat de restul familiei:
"Doamne Isuse! Iti multumesc ca mi-ai intins masa in fata potrivnicilor mei. Amin!"
Ultima modificare de april (21/12/05 08:00)
|
|
19/12/05 20:42
|
|
Fyn
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
Intrebari si raspunsuri, pentru si de la copii:
De ce circula singele in corp? Sangele umbla prin corp, ca sa ii prinda pe microbi si sa ii inece.(6 ani).
La ce folosesc sprancenele? Sprancenele folosesc ca sa tina fruntea sus, sa nu-ti vina fruntea pe ochi. (6 ani)
De ce ne spalam cu sapun? Noi ne spalam, ca sa dam sapun in ochi la microbi. (5 ani)
Ce sunt amprentele? Amprentele e cand punem mana pe o clanta si raman degetele acolo si le gaseste politia. (8 ani)
Ce este sufletul? Suflet e cand iti pune mama prajituri pe farfurie si ii lasi si lu ala mic. (8 ani) Sufletul are o forma de inima. (8 ani)
Ce este tristetea? Tristete inseamna cand un om vine la altul si bea mult. (7 ani)
_______________________________________ Verbum Domini Manet In Aeternum... Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita...
|
|
24/01/06 17:16
|
|
ionelcim
membru
Inregistat: 01/11/05
|
|
rugaciunea unui copil: Doamne iti cer cunostinte pt a-mi intelege seful, iubire pt al ierta, dar in special rabdare pt faptele lui, pt ca Doamne dc iti cer putere si imi dai, ii bag una de nu-si mai revine in veci amin.
_______________________________________ "CAT SUNT IN LUME SUNT LUMINA LUMII" Isus Hristos
|
|
24/01/06 17:28
|
|
ionelcim
membru
Inregistat: 01/11/05
|
|
Ce sunt microbii? Microbii sunt niste gindacei mici de tot care sunt ascunsi pe la aprozar. Ei vede ca ai cumparat cartofi, sare pe cartofi si daca nu-i speli pe cartofi, tu mori. (7 ani)
De ce isi fac oamenii cadouri? Oamenii isi fac cadouri ca sa nu fie nesimtiti. (7 ani)
De ce da dirijorul din maini cu un bat cind dirijeaza? Dirijorul are un bat in mana, ca e urat sa arate cu degetul, ca sa vada aia care canta cum merge simfonia. (10 ani)
De ce gaina nu zboara ca celelalte pasari? Gaina nu zboara pe sus ca celelalte pasari pentru ca-i e frica sa nu scape oul cand ii vine ca sa-l faca. (10 ani)
Ce este sufletul? Sufletul e atunci cand iti pune mama prajituri pe farfurie si ii lasi prajituri si lu' ala mic. (8 ani)
Ce este tristetea? Tristetea inseamna cand un om vine la altul si bea mult. (7 ani)
Ce este respectul? Respect e atunci cand te scoli de pe scaun ca sa stea babele jos. (9ani)
Ce inseamna cuvantul "modern"? Modern e atunci cand vezi ceva frumos si e scump si n-ai bani. (7 ani)
Daca pamantul este rotund, cum de nu cadem de pe el? El este rotund, dar noi nu mergem acolo unde se face el rotund. (7ani)
De ce se invarteste pamantul? Pamantul se invarteste ca sa aiba toate tarile pamant. El cand se invarte da pamant la toate tarile. (7 ani)
Ce este acela un secret? 1. Secretul este atunci cand nu trebuie sa stie militia. (6 ani) 2. Secretul este un om, care-i spune secretar de partid. (6 ani)
Ce inseamna a zambi? A zambi e atunci cand niste oameni rad cu gura inchisa ca sa nu deranjeze oamenii de la bloc. (7ani)
Ce sunt somnambulii? Somnambulii au o boala care nu-i lasa sa cada de pe acoperis. Microbii astia le da echilibru. Cand somnambulii vin intr-o parte, microbii vin in cealalta parte, si asa mereu. (13 ani)
La ce foloseste steagul? Steagul foloseste ca atunci cand veneau turcii peste noi, ei nu stiau peste ce tara veneau si atunci noi le aratam steagul si dupa aia ei stiau.(7 ani)
Ce este ministrul? 1. Ministru e un om care sta pe scaun si le spune la altii sa faca cerere. (7 ani) 2. Ministru e un om care a invatat zece clase si dupa care s-a dus la serviciul de ministrii. (8 ani)
Ce sunt taranii? 1. Taranii sunt niste oameni saraci care nu au ce sa manance si vorbesc pe alta limba, pe taraneste. (8 ani) 2. Tarani inseamna un om care vrea sa-si faca buletin de Bucuresti. (8 ani)
Ce este igiena? Igiena este atunci cand vin neamurile si vede ce curat e in casa. (7 ani)
_______________________________________ "CAT SUNT IN LUME SUNT LUMINA LUMII" Isus Hristos
|
|
24/01/06 17:29
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
Sunt foarte haiosi copii mici ...Fratele meu este expert in perle in biserica... In seara aceea eram putini.Cred ca 10. Pastorul predica: - Cum ii spui la cel pe care il iubesti : Prostule? - Nu ca : NEBUNULE! spuse fratele meu, starnind hohote de ras.
|
|
17/12/06 14:08
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
Copiii stateau la rand pentru a servi pranzul in cantina unei scoli gimnaziale catolice. Pe un colt al mesei era o gramada mare de mere. Maicutele lipisera pe tava cu merele un bilet pe care scria "Ia doar unul, Dumnezeu te supravegheaza". Putin mai in fata, la capatul celalalt al mesei se afla o gramada mare de prajituri cu ciocolata. Unul dintre copiii a scris un bilet "Ia cate vrei, Dumnezeu supravegheaza merele"
|
|
04/06/07 16:52
|
|
april
admin forum
|
|
La scoala duminicala li s-a explicat copiilor cum Dumnezeu a creat lucrurile, inclusiv cum au fost creati oamenii. Micutul Johnny, un baietel de gradinita, a fost foarte uimit cand li s-a spus cum a fost creata Eva din coasta lui Adam. Cateva zile mai tarziu, mama lui l-a vazut intins pe jos si a crezut ca este bolnav . L-a intrebat "Ce s-a intamplat, Johnny?" Micutul Johnny i-a raspuns :"Ma doare coasta. Cred ca voi primi o SOTIE"
|
|
13/02/08 18:58
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
O fetiţă vorbea cu profesorul despre balene. Profesorul spunea că este fizic imposibil ca o balena să înghită un om pentru că are gâtul prea strâmt. Fetiţa i-a spus că prietenul ei Iona a fost înghiţit de o balenă. Iritat, profesorul i-a repetat că acest lucru este fizic imposibil. Fetiţa i-a raspuns: -Când am să merg în rai, am să-l întreb pe Iona. Atunci, profesorul a întrebat-o: -Şi dacă Iona a ajuns în iad ? Şi fetiţa i-a răspuns: -Atunci, ai să-l întrebi tu!! 
La o grădiniţă, educatoarea i-a pus pe copii să deseneze. În timp ce se plimba printre ei, a observat o fetiţă care era foarte concentrată asupra desenul ei şi a întrebat-o ce desenează. Fetiţa i-a răspuns că Îl desenează pe Dumnezeu. Educatoarea i-a spus că nimeni nu ştie cum arată Dumnezeu. Fără să îşi ridice privirea de pe desenul ei şi la fel de concentrată pe pictură, fetiţa i-a răspuns: - Ai putină răbdare, imediat vor şti ! 
Un profesor le preda elevilor despre circulaţia sângelui. Ca să fie mai clar, le-a dat un exemplu: -Dacă voi sta în cap, tot sângele se va duce în jos şi voi fi roşu la faţă. E clar acum ? Un elev însă, avea o nelămurire: -Atunci cum se face că dacă stau în picioare, acestea nu devin roşii?? Colegul de banca îi şopteşte imediat: -Pentru că picioarele tale nu sunt goale. 
|
|
16/04/08 14:00
|
|
qingdoom
membru
Inregistat: 09/02/09
|
|
La ora de cateheză, părintele întrebă: - Copii, ştiţi voi ce trebuie să faceţi mai întâi de toate, pentru ca Dumnezeu să vă ierte păcatele? - Da, răspunse un copilaş, mai întâi trebuie să păcătuim.
. - Câte porunci există? - Depinde! - Cum aşa? - Pentru bărbaţi zece, iar pentru femei nouă. - ?! - Pentru femei nu există porunca: "Să nu pofteşti femeia aproapelui tău".
Învăţătorul de religie l-a întrebat pe Dănuţ: - Când a murit Isus? Cu puţină amărăciune, Dănuţ a răspuns: - Asta-i bună..., eu nici măcar n-am ştiut că a fost bolnav.
. La o lecţie de catehism parohul i-a întrebat pe copii: - Cine ştie să-mi spună ce-au gândit despre Isus invitaţii la nunta din Cana când au văzut că a schimbat apa în vin? Unul dintre copii a răspuns: - Cred că şi-au zis: Iată un om care trebuie invitat şi la alte nunţi.
_______________________________________ Mi s-a spus si am uitat. Am vazut si am inteles. Am facut si am invatat.
|
|
10/02/09 14:11
|
|
anka_ing3rasha
membru
Inregistat: 01/02/07
|
|
Pastorul bisericii explica unei clase de baieti intamplarea biblica cu Filip si famenul etiopian. Cum avea obiceiul, povestirea s-a transformat intr-o predica lunga. La sfarsit, pentru a verifica cat au inteles copiii, pastorul a intrebat: – Copii, de ce credeti voi ca famenul etiopian a plecat la drum plin de bucurie? A raspuns un baietel mai smecher: – Pentru ca Filip si-a terminat predica.
Un baietel privea atent la un pastor care-si repara gardul de la gradina. - De ce ma privesti asa de atent, fiule? intreaba preotul. - Vreau sa aflu ce zice un pastor cand isi da cu ciocanul peste degete!
Pastorul se duce in vizita la o familie cu multi copii si, dupa consilierea mamei si-a mai facut un pic de lucru pe acolo in speranta ca va fi invitat la masa de pranz. Dupa mai mult de jumatate de ora, vazand ca nu se fac nici un fel de pregatiri, el o trage de maneca pe fetita cea mica si o intreaba in soapta: - Auzi, dar la voi in familie la cat se pune masa de pranz? -Imediat ce plecati dumneavoastra, raspunde copila cu sinceritate.
O educatoare isi observa copiii in timp ce acestia desenau. Mergea pe la fiecare copil sa vada cum lucra. Cand a ajuns in dreptul unei fetite ce lucra cu sarg a rugat-o sa-i explice ce anume desena. Fetita i-a raspuns "Il desenez pe Dumnezeu" Educatoarea, sovaind un moment ii spune "dar nimeni nu stie cum arata Dumnezeu" Fara sa se opreasca sau sa-si ridice privirea din foaie, fetita a raspuns "Vor sti intr-un minut."
- Doamna învăţătoare, am o întrebare, strigă o fetiţă. - Spune, se auzi glasul învăţătoarei. - Cît timp au stat Adam şi Eva în rai? - Pînă toamna, răspunse profresoara. - De ce?, întrebă copilul mirat. - Atunci s-au copt merele.
Doi frati se cearta de la marimea prajiturilor. mama, ca o buna crestina ce era, vine si le explica: - Daca era Isus acum aici, s-ar fi jertfit si ar fi dat prajitura mai mare fratelui sau. Imediat baiatul mai mic se uita la fratele lui rugator: - David, te rog, fii tu Isus astazi!
"Multumesc pentru chitara electrica pe care mi-ai dat-o de Craciun" a spus micul George unchiului sau prima data cand l-a vazut dupa sarbatori. "Este cel mai bun dar pe care l-am primit vreodata!" "Excelent", a spus unchiul. "Stii sa canti la ea?" "Oh, dar nu cant la ea." a spus micutul. "Mama imi da un leu pe zi sa nu cant la ea in timpul zilei si tata imi da cinci lei pe saptamana sa nu cant noaptea."
Ultima modificare de anka_ing3rasha (03/08/10 21:30)
_______________________________________ Sa traiesc fiecare zi ca si cum as sti ca ar fi ultima,facand voia Lui plina de bucurie:)
|
|
03/08/10 21:29
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|