TANARCRESTIN.net
 
Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Mica noastra publicitate/Program de recuperat date de pe CD-uri / DVD-uri zgariate Moderat de feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1
Mallzebuth
membru

Locatie: Sibiu
Inregistat: 10/07/07
Abyssal Recovery poate salva datele de pe CD-uri si DVD-uri zgariate, sau cu erori. Programul poate copia fisierele selectate la o alta destinatie pe hard disk-ul tau.
Daca ai un CD sau DVD zgariat ce nu mai poate fi copiat, AbyssalRecovery poate fi o solutie.
Abyssal Recovery este gratuit si poate fi distribuit de orcine atata timp cat nu se aduc modificari.
Toate programele de pe AbyssalSoft sunt testate si scanate de Softpedia si garantate ca nu contin nicio forma de malware, spyware, virusi, troieni sau backdoors.

Link descarcare si mai multe informatii: http://www.abyssalsoft.com/ro/products/ ... -recovery/
Sper ca va este de folos. Daca aveti si pareri (sau descoperiti vreun bug) v-as fi recunoscator daca ati scrie aici. In felul asta ma veti ajuta sa imbunatatesc aplicatia. :)


_______________________________________
Libertatea creaza mai multa libertate, in timp ce supunerea la legea oarba a unui orb demiurg creeaza tot mai multa sclavie. Nu te poti elibera inchinandu-te la lanturi, ci rupandu-le! C. Jung.

26/06/10 19:05

Site web  
Pagini: 1    Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net