|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 ... 3 4 5 6 |
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Asa fac eu cu lacul de unghii. Insa nu stiu daca intra la categoria fatarnicie, sau nu.
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
09/04/09 11:17
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
nu cred ca e vorba de fatarnicie... 
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
09/04/09 11:45
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Dar?
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
09/04/09 11:50
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
intotdeauna e un dar?? 
|
|
09/04/09 14:35
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
sa va zic ce faza aiurea am patit: eram intr-o duminica seara si cantam in biserica cu tinerii. Inainte de a incepe o vad pe o fata care avea martisor la piept, si urma sa si cante solo. Si ii zic in gluma "sora, dar e pacat sa porti asa ceva" [ea e din aia legalista, ar da in cap la altu daca l-ar vedea cu cercei si eu prapadita am vrut sa o fac sa se simta putin]. In fine, nu mi-a iesit faza ca nu s-a prea prins ea, insa mi se pare ca am dreptate, parca nu se face sa te afisezi cu martisor evident in biserica, atunci cand tu ii judeci pe altii.
Nu stiu daca am mai zis ,dar eu ma tot intreb: pastorul nu zice nimic daca pana si baietii au bratari din astea crestine [din alea de metal poarta acuma] dar daca are o fata vreun lant "necrestin" stramba din nas. Acuma mie mi se pare discriminare.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
08/03/10 18:42
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Nu stiam ca asta cu asa zisele bijuterii e asa o mare problema.
|
|
08/03/10 18:50
|
|
RainSong
membru
|
|
edi.theraven a scris:
Nu stiam ca asta cu asa zisele bijuterii e asa o mare problema. |
nu-s problema asa zisele bijuterii crestine ci felul in care sunt acceptate ele in comparatie cu alte bijuterii fara inscriptii crestine. Iddea e ca eu nu pot sa vad diferenta intre o bratara de argint la baieti [personal ,nu-mi plac bratarile de ag la baieti ,mai ales daca-s groase, dar fiecare cu stilul lui] si una cu "dragostea nu va pieri niciodata" purtata tot de un alt baiat. Pana la urma tot bijuterii sunt toate, astea din "lume" sunt discriminate. Si iar nu pot percepe diferenta intre o brosa si un lant/hai sa fortez nota si sa spun cercei. Toate-s podoabe doar ca sunt percepute asa diferit .. ma frustreaza lipsa asta de gandire zic eu, deci numai eu sunt frustrata edi, restul n-au probleme vad :P [unde o fi disparut topicul- crestinii si bijuteriile?]
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
08/03/10 19:03
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
http://www.tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=1111
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
08/03/10 19:04
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
De aia nu am facut precizare, crestine ori ba. Mie mi se par alte lucruri mult mai importante decat sicanele astea 
|
|
08/03/10 19:05
|
|
RainSong
membru
|
|
aha, mersi april ,cautasem si eu dar n-am gasit. Nu cred ca mai copiez mesajul acolo - cred ca am mai postat mai demult si de atunci nu cred ca mi-am schimbat convingerile. Pai si eu cred edi ca-s chestii mai importante dar daca ei fac asa baza din ele atunci ma pun si pe mine sa ma gandesc de ce gandesc ei asa :P
|
|
08/03/10 19:22
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
RainSong a scris:
de ce gandesc ei asa :P |
Lipsa de activitate! Cu ceva trebuie sa te ocupi si cum evanghelizarea nu mai e o prioritate se gasesc inlocuitori.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
09/03/10 09:10
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|