|
|
|
Christina
membru
Inregistat: 15/01/10
|
|
Falling Up - Broken Heart Broken Heart lyrics
In this moment synchronized inside, words that paint a legacy of life A different picture will unfold, a healing finds it's way through Fifty times I take another breath, with an ambience of nothing left So heal my heart rain down your love these waters bring me back to life
[Chorus] Father, healer deliver me from broken love Stay hear, closer let me hear your voice of love
There's a healing calling from the wind, there's a healer waiting to begin In timeless places, traced and faceless will I learn to let go Take me to the heights where love controls, far away from home but feels so close This empty heart of mine will fall inside and bring me back to life
[Chorus] Father, healer deliver me from broken love Stay hear, closer let me hear your voice of love
You can hold, you can mend You can heal, you can brake I hold cause something etched this way
[Chorus] Father, healer deliver me from broken love Stay hear, closer let me hear your voice of love Savior, Redeemer bring me to this place of peace Jesus, guardian my broken heart is so in need
_______________________________________ Remember, my child: Without innocence the cross is only iron, Hope is only an illusion & Ocean Soul's nothing but a name... The Child bless thee & keep thee forever
|
|
26/01/10 10:28
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
Big Daddy Weave - What Life Would Be Like
He made the lame walk and the dumb talk And He opened blinded eyes to see That the sun rises on His time Yet He knows our deepest desperate need And the world waits while His heart aches To realize the dream I wonder what life would be like if we let Jesus live through you and me
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
28/01/10 11:27
|
|
antonela
membru
Inregistat: 02/11/05
|
|
Eu Si Cu Tine-Lavinia Stelian
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. 
Psalmul 31:3
|
|
29/01/10 00:03
|
|
daaria
membru
 Inregistat: 20/05/07
|
|
|
30/01/10 11:35
|
|
Symona
membru
Inregistat: 28/01/10
|
|
Tu ma ridici (Alina Havrisciuc)
1. Cand sunt cazut, si sufletul-mi tanjeste Probleme vin si inima mi-e grea, Stau nemiscat, astept doar in tacere Ca Tu sa vii sa-mi stai alaturea.
R: Tu ma ridici, sa pot sa stau pe munte Tu ma ridici, sa pot umbla-n furtuni Pe-ai Tai umeri, Doamne, sunt puternic Caci ma ridici mai mult decat pot fi.:/
2. Nu este nici un suflet fara doruri Obosita, inima imi bate greu Dar cand Tu vii si sunt plin de mirare Ma vad pentru-un moment in vesnicii.
_______________________________________ "eu nadajduiesc in Domnul, sufletul meu nadajduieste si astept fagaduinta Lui"(Psalm 130.5)
|
|
31/01/10 09:59
|
|
RainSong
membru
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=y9aGBOav ... p;index=26 [linkul pentru propunerea symonei]
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
31/01/10 12:32
|
|
Symona
membru
|
|
Multumesc mult pentru link RainSong, uitasem.
_______________________________________ "eu nadajduiesc in Domnul, sufletul meu nadajduieste si astept fagaduinta Lui"(Psalm 130.5)
|
|
31/01/10 14:35
|
|
ioana_anamaria
membru
Inregistat: 12/07/06
|
|
Rebeca Avram -Fa`mi Tu Doamne
_______________________________________ Căile lui Dumnezeu sunt desăvirşite,Cuvăntul Domnului este incercat El este un scut pentru toţi cei ce aleargă la El.
|
|
01/02/10 08:22
|
|
Symona
membru
|
|
Adi Gliga-Imi voi aduce aminte... http://www.youtube.com/watch?v=RRwnMngp ... ture=email
|
|
02/02/10 12:35
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
Astăzi ceva mai vechi, dar nu şi demodat  Scorpions- Wind of Change
versuri
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
03/02/10 10:23
|
|
nathanael
membru
Inregistat: 05/01/09
|
|
Ioan si Alin Timofte- Eu nu sunt de pe pamant http://www.youtube.com/watch?v=_lcxchmKLSw
_______________________________________ Psalmul 62:5 Da, suflete, increde-te in Dumnezeu, caci de la El imi vine nadejdea.
|
|
04/02/10 01:52
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
Manu Negrea - Esti cel mai frumos
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
05/02/10 08:20
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
(o cantare draga mie)
Pr. Marian Marcus - Din tine am venit, Iubire
Din Tine am venit Iubire Si tot spre Tine merg mereu Frumusete si desavarsire Doar Tu dai sufletului meu Refren: O, Iubire, o, Iubire Har etern venit de sus Mantuire, mantuire Prin Golgota ne-ai adus.
Desi intr-una esti cu mine Si necurmat ma fericesti Ma arde dorul dupa Tine Sa Te patrund mai mult cum esti.
Fa clipele vietii mele Izvoare proaspete de har Ca sa tasnesti doar Tu din ele Imbelsugat pe-orice hotar.
Din Tine am venit Iubire Si merg spre Tine necurmat Ca-n binecuvantata-Ti fire E Dumnezeu cu-adevarat.
Ultima modificare de irlanda (06/02/10 01:32)
|
|
06/02/10 01:32
|
|
Symona
membru
|
|
Fratii Groza - Cand aproape-am fost de mal
http://www.youtube.com/watch?v=TShMw830 ... p;index=64
|
|
07/02/10 12:40
|
|
RainSong
membru
|
|
Fratii de la Toflea - Isus, Isus, noi Te-aşteptăm
Ultima modificare de RainSong (08/02/10 10:39)
|
|
08/02/10 10:38
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
|
09/02/10 00:33
|
|
Symona
membru
|
|
Isus Povara ta o va lua- Eden Spania http://www.youtube.com/watch?v=ZcesVGYF0UI
|
|
10/02/10 14:14
|
|
daaria
membru
 Inregistat: 20/05/07
|
|
|
11/02/10 18:17
|
|
Christina
membru
Inregistat: 15/01/10
|
|
MercyMe - The change inside of me
_______________________________________ Remember, my child: Without innocence the cross is only iron, Hope is only an illusion & Ocean Soul's nothing but a name... The Child bless thee & keep thee forever
|
|
12/02/10 12:21
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Vali Pentea Sava ~~ Rugaciune
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
13/02/10 10:52
|
|
dodo86
membru
 Inregistat: 14/02/07
|
|
Brian "Head" Welch - L.o.v.e
_______________________________________ Psalm 22:3 ''Totuşi Tu eşti Cel Sfînt, şi Tu LOCUIESTI IN MIJLOCUL LAUDELOR lui Israel.''
|
|
14/02/10 02:34
|
|
dodo86
membru
|
|
You Are my Hiding Place
_______________________________________ Psalm 22:3 ''Totuşi Tu eşti Cel Sfînt, şi Tu LOCUIESTI IN MIJLOCUL LAUDELOR lui Israel.''
|
|
15/02/10 00:22
|
|
antonela
membru
Inregistat: 02/11/05
|
|
Michael W. Smith & Amy Grant - Friends are friends Forever
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. 
Psalmul 31:3
|
|
16/02/10 09:17
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
Love Story Taylor Swift meets Viva La Vida Coldplay—Piano Cello—by Jon Schmidt

_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
17/02/10 12:10
|
|
dodo86
membru
|
|
>>> Paula Seling - Ridica-voi ochii mei la ceruri <<<
|
|
18/02/10 00:35
|
|
|
| Felicitari cu mesaj pentru mama, felicitari cu flori, felicitari de primavara |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|