|
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
lorre a scris:
Ma enerveaza cand intru in metrou,de obicei sunt printre ultimii si eu am mai multe statii de mers dar deh,raman acolo "in usa". Si dupaia la urmoatoarea statie se imping toti in mine sa iasa. Cateodata ma gandeam sa ies si eu cu ei, si sa intru dupa, dar s-ar repeta la nesfarsit faza cu "a fi ultima".  |
esti in Bucuresti ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
04/02/10 18:02
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
pe mine ma enerveaza cei din maxitaxi care cand deschizi usa nu mai incape nimeni,insa in spate,prin geam,vezi un loc'sor liber in care ar sta bine-mersi vreo 3-4 persoane...
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
04/02/10 21:46
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
april a scris:
esti in Bucuresti ? |
nu sta in Buc, dar zicea mai demult pe undeva ca mai merge pentru dentist si alte cele .. [am vazut ca lorre nu a citit aici, de asta am raspuns eu]
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
05/02/10 14:30
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
da, RainSong zice bine . La 60 km de Bucuresti stau eu.
_______________________________________ She walked away.
|
|
05/02/10 14:32
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Hmmm... la 60 de km de Bucuresti e Ploiesti dar nu stiu de nicio apa. Poate cand o incepe dezghetul! 
_______________________________________ Beautiful day... when she said YES!!!
|
|
05/02/10 14:58
|
|
OLD TRAIAN
membru
Inregistat: 18/01/08
|
|
lorre a scris:
da, RainSong zice bine . La 60 km de Bucuresti stau eu. |
Poi, intr-o vreme ziceai ca esti clujeanca! Te dezici de Cluj? 
Ultima modificare de OLD TRAIAN (05/02/10 15:16)
_______________________________________ "Inca putina, foarte putina vreme", si "Cel ce vine va veni, si nu va zabovi. Si cel neprihanit va trai prin credinta..." Evrei cap 10
|
|
05/02/10 15:16
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
E clujeancă dezertoare 
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
05/02/10 15:59
|
|
OLD TRAIAN
membru
Inregistat: 18/01/08
|
|
Magdy a scris:
O tanti bătrână scotocea în gheana de gunoi. Necăjită, oftează: "Of, nu se mai termină, maică, criza asta! Înainte mai găseai la gunoi jumătate de conservă, pâine, mâncare...acum nu mai găseşti nimic." |
Pai asta mergea la glume si chestii amuzante, numai ca ai uitat!  Varsta, dom'ne! 
_______________________________________ "Inca putina, foarte putina vreme", si "Cel ce vine va veni, si nu va zabovi. Si cel neprihanit va trai prin credinta..." Evrei cap 10
|
|
08/02/10 22:17
|
|
fluflu
membru
|
|
lasa,lasa... nu stii tu ca benny ne mai zice noua,fetelor, indiferent de varsta 'tanti'??

_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
08/02/10 23:11
|
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
OLD TRAIAN a scris:
Varsta, dom'ne!  |
apostrofu' ala ce litera inlocuieste? 
Ultima modificare de feedback (09/02/10 09:13)
|
|
09/02/10 09:12
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
+Archangel+ a scris:
Hmmm... la 60 de km de Bucuresti e Ploiesti dar nu stiu de nicio apa. Poate cand o incepe dezghetul!  |
Si daca mergi spre sud de Bucuresti? Dai de Arges si de Dunare, care sunt doua ape. Oltenita e la 3 km de Dunare, iar peste Arges avem un pod care leaga o localitate de oras. Apartinem de jud. Calarasi.
nenea Old a scris:
Poi, intr-o vreme ziceai ca esti clujeanca! Te dezici de Cluj? |
Si daca sunt clujeanca nu pot locui in alt oras ?
gabi a scris:
E clujeancă dezertoare |
Ce vorbesti tu acolo ?!
Ultima modificare de lorre (09/02/10 16:45)
_______________________________________ She walked away.
|
|
09/02/10 13:09
|
|
polooradea
Exclus
Inregistat: 07/09/09
|
|
RainSong pe acest forum exista mai multe tipuri de persoana(sper sa nu mi se dea ban pentru ceea ce va urma) cele de extrema dreapta: eu. au mai fost dar au plecat. deci singur, singurel cele de dreapta: prefer sa nu le spun fiindca se va zice ca tin cu mine cele neutre: antonela, sarah(ar fi o prostie sa ma leg de ele) cele de stanga: multi cele de extrema stanga: se stie )
deci fiind singur, ei neavand ce sa faca in lipsa unui element perturbator, incep polimicile cu mine, si apoi cel care ia banuri sunt tot eu, eu is ala care ii atentionat, eu is ala care gresesc, eu is ala caruia i se sterg mesajele, linkurile, eu is ala care daca in loc sa scriu la comentarii scriu in alta parte si mi se sterge comentariul desi 1000 de persoane au scris la fel si nu li s-a intamplat nimic. deci oalele se sparg in capul meu, si nu conteaza cine ma provocat sau cine nu. ni macar nu le se atrage atentia alora.
Ultima modificare de polooradea (14/02/10 22:55)
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
14/02/10 22:52
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Am fost si eu in situatia in care pretinzi ca esti. Si mie mi se parea ca toti sunt impotriva mea, si ca nimeni nu vede dreptatea mea.
Pana la urma stii ce-am facut? Am stat si am meditat (tu faci vreodata asa ceva?) si am observat ca problema era la mine. Si m-am schimbat. 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
14/02/10 22:56
|
|
polooradea
Exclus
|
|
benny, intradevar am scris si prostii, insa de exemplu cand am scris la relatii dintre baieti si fete(si acolo nu am scris la misto), imediat old a luat la misto tot ce ziceam. citeste acolo ca sa te convingi. si normal neplacandu-mi sa fiu luat la misto am ripostat. si baaan
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
14/02/10 22:58
|
|
fluflu
membru
|
|
eh, si de taceai (la faza a 2-a) filozof ramaneai 
|
|
14/02/10 23:04
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
@polo: asa e cand esti mai nou si mai indraznet  Dar iti trece. Mai cresti si tu, si o sa vezi ca nu iti vrem raul. Si... o sa inveti sa raspunzi si tu cu gluma la gluma, nu sa sari in sus si sa vorbesti nerespectuos. (pentru asta ai primita banul, nu?)
Uite, daca vrei, trimit eu un mesaj privat lui OLD, sau il sun si ii zic sa te lase in pace, ok?
Ultima modificare de benny (14/02/10 23:05)
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
14/02/10 23:05
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
polooradea a scris:
cele neutre: antonela, sarah(ar fi o prostie sa ma leg de ele) |
ia zi tu acum: de celelalte persoane nu este o prostie sa te legi, nu ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
14/02/10 23:06
|
|
polooradea
Exclus
|
|
nu este, fiindca trebuie sa le raspund.si respectul e reciproc. cu antonela nu cred ca am vorbit de cand am intrat pe forum. insa ceilalti parca o cauta cu lumanarea.. macar daca am fi doi ar fi cumva.. insa fiind singur sunt atacat pe toate flancurile  dupa ce am discutat cu gabi, am scris clar ca nu voi ironiza daca nimeni nu ma va ironiza...
Ultima modificare de polooradea (14/02/10 23:15)
|
|
14/02/10 23:08
|
|
monday_73
membru
Inregistat: 19/01/08
|
|
Galateni 5: 13. Fratilor, voi ati fost chemati la slobozenie. Numai nu faceti din slobozenie o pricina ca sa traiti pentru firea pamanteasca, ci slujiti-va unii altora in dragoste. 14. Caci toata Legea se cuprinde intr-o singura porunca: „Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti.” 15. Dar, daca va muscati si va mancati unii pe altii, luati seama sa nu fiti nimiciti unii de altii. 16. Zic, dar: umblati carmuiti de Duhul si nu impliniti poftele firii pamantesti. 17. Caci firea pamanteasca pofteste impotriva Duhului, si Duhul impotriva firii pamantesti: sunt lucruri potrivnice unele altora, asa ca nu puteti face tot ce voiti. 18. Daca sunteti calauziti de Duhul, nu sunteti sub Lege. 19. Si faptele firii pamantesti sunt cunoscute si sunt acestea: preacurvia, curvia, necuratia, desfranarea, 20. inchinarea la idoli, vrajitoria, vrajbile, certurile, zavistiile, maniile, neintelegerile, dezbinarile, certurile de partide, 21. pizmele, uciderile, betiile, imbuibarile si alte lucruri asemanatoare cu acestea. Va spun mai dinainte, cum am mai spus, ca cei ce fac astfel de lucruri nu vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu. 22. Roada Duhului, dimpotriva, este: dragostea, bucuria, pacea, indelunga rabdare, bunatatea, facerea de bine, credinciosia, 23. blandetea, infranarea poftelor. Impotriva acestor lucruri nu este lege. 24. Cei ce sunt ai lui Hristos Isus si-au rastignit firea pamanteasca impreuna cu patimile si poftele ei. 25. Daca traim prin Duhul, sa si umblam prin Duhul. 26. Sa nu umblam dupa o slava desarta, intaratandu-ne unii pe altii si pizmuindu-ne unii pe altii.
"Nu faceti nimic din duh de cearta..." (Filipeni 2:3)
Ultima modificare de monday_73 (15/02/10 07:41)
14/02/10 23:33
|
|
antonela
membru
Inregistat: 02/11/05
|
|
polooradea a scris:
... cu antonela nu cred ca am vorbit de cand am intrat pe forum.... |
Asa este, nu ai vorbit. Ai acuma ocazia. 
Eu am citit tot ce s-a postat. Daca tot am ocazia as vrea sa-ti zic cateva lucruri, polooradea: inainte sa raspunzi cuiva, te rog sa te gandesti , daca cele spuse sunt adevarate. Daca se confirma,inseamna ca trebuie sa faci anumite schimbari la tine. Daca se infirma, nu raspunde cu aceeasi moneda, ci dimpotriva cu dragoste si respect. Asa ne invata Biblia. Vei vedea ca vei fi mult mai castigat.
Crede-ma ca toti cei de pe forum iti vor binele. Respecta-i si iubeste-i asa cum sunt! Vei vedea curand rezultatele.
Domnul sa te binecuvanteze!
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. 
Psalmul 31:3
|
|
15/02/10 08:34
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Polo, ca fapt divers, care sunt caracteristicile extremei drepte? Sau doar iti place cum suna? 
|
|
15/02/10 09:47
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Respectul nu il oferi pentru ca esti respectat ci pentru ca realizezi ca si ceilalti sunt creati dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. Sau nu realizezi?
Extrema dreapta are foarte multi oameni ca doar nu ai inventat-o tu acum!
Ultima modificare de +Archangel+ (15/02/10 09:54)
|
|
15/02/10 09:54
|
|
polooradea
Exclus
|
|
extrema dreapta a avut foarte multi oameni.
probabil ca respectul ar trebui oferit la toti, insa in situatia de fata sunt care cauta cearta cu lumanarea.
|
|
15/02/10 09:58
|
|
|
| Felicitari cu mesaj pentru mama, felicitari cu flori, felicitari de primavara |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|