TANARCRESTIN.net
 
Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Muzica/Lauda si inchinarea Moderat de +Archangel+  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4
mythcaster
membru

Locatie: Deva, Romania
Inregistat: 18/12/07
prima data cand am vazut ca mai dezbatut a fost pe forum subiectul "batutul din palme" decat cel al inchinarii am ras; asta doar ca sa imi dau seama mai apoi ca nu e nimic de ras.. nu sa fiu acuzator dar.. chiar ii preocupa pe unii mai mult decat inchinarea? de ce nimieni nu mai scrie aici?

_______________________________________
Nu Biserica este periferica lumii! Lumea este periferica Bisericii!

04/01/08 01:17

   
belinda2
membru

Locatie: romania
Inregistat: 29/07/09
Lauda si inchinarea. Poate multi dintre tinerii de aici avem o slujba in biserica. Eu fac parte din grupul de lauda si inchinare. Si cateodata este greu. De ce spun asta? Pentru ca fiind oameni cadem in pacat,gresim. Cand te ridici in fata bisericii si incepi sa tii un timp de lauda, pacatele tale ascunse incep sa te traga in jos. Duhul Sfant nu mai este prezent si parca cantarea ce o canti(desi are un mesaj foarte frumos) nu are nici un efect asupra nici unuia. Crestinii intotdeauna trebuie sa fie in alerta. Nu poti face o slujba placuta inaintea Lui Dumnezeu daca tu esti plin de noroi pana in gat. Viata ta trebuie sa fie in ordine,sa fie intr-o armonie perfecta atunci cand te ridici si incepi a canta sau a predica,etc.
Viata noastra este o lauda si o inchinare la adresa Lui Dumnezeu. Prin faptele noastre,prin trairea noastra noi il laudam si ne inchinam LUI.

Ultima modificare de belinda (30/07/09 10:08)


30/07/09 10:07

   
frger
membru

Locatie: Bucuresti
Inregistat: 07/08/09
Este un subiect foarte interesant acesta pe care l-ati abordat aici:lauda si inchinarea.
Am gasit in Biblie aproximativ 300 de versete care contin cuvantul "cantec" si copusi ai acestuia si am constatat cu bucurie ca Biblia este o carte in care muzica joaca un rol important in viata oamenilor, in inchinarea lor fata de Creatorul nostrul si Dumnezeul mantuirii noastre.


_______________________________________
Creare magazin online | Fructe - Magazin online | Alimentatie sanatoasa

07/08/09 12:29

   
Pagini:  1 2 3 4    Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net