TANARCRESTIN.net
 
Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Probleme, idei, sfaturi utile/Despre obtinerea unui loc de munca Moderat de antonela, april  
Autor
Mesaje Pagini: 1
mariada
membru

Locatie: Oradea,Romania
Inregistat: 05/07/07
De mai multa vreme ma rog pt un loc de munca si caut un loc de munca.Am trimis Cv-uri, am fost chemata la interviu, dar nu am obtinut nimic.Am aflat ca aveau persoana lor.Cum vedeti situatia asta? Ce as mai putea sa fac?

_______________________________________
"Exista o singura masura a iubirii, aceea de a iubi fara masura."

07/01/08 21:31

   
Ste.fan
membru

Inregistat: 15/11/05
Daca nu ai mai avut nici un loc de munca pana acum, esti sigura ca ai ceva experienta pentru joburile la care ai aplicat? Trebuie sa insisti, chiar daca e greu sa tot mergi la interviuri&stuff :)

07/01/08 21:56

   
mariada
membru

Locatie: Oradea,Romania
Inregistat: 05/07/07
Multumesc. Da, am experienta si nu am altceva de facut decat sa merg inainte prin credinta.Astept ca Dumnezeu sa imi deschida o usa.Fii binecuvantat!

_______________________________________
"Exista o singura masura a iubirii, aceea de a iubi fara masura."

07/01/08 23:51

   
vanessa86
membru

Locatie: madrid-spania
Inregistat: 26/01/08
si eu tot caut de lucru....si nimik.....astept si eu ca dumnezeu sa deschida o usa si pt mine....cred ca este si o incercare.trebuie sa fim tari......pt ca El ne iubeste

26/01/08 18:24

   
Corina
membru

Locatie: Cluj-Napoca/Romania
Inregistat: 02/04/05
Mie mi se pare ca este foarte mult de lucru. Ma uimesc uneori cand vad anunturile. Si eu imi caut de lucru, dar nu imi convin conditiile lor. De obicei la un interviu e important sa te vada disponibil (daca se poate sa nu mai ai alt program in afara de servici)si sa nu pretinzi salar mare. Eu am lucrat full time si stiu ce cauta ei de obicei. Si au oamenii lor pe care ar dori sa ii angajeze clar pentru ca fiecare patron e f. importanta recomandarea cuiva, adica sa te recomande cineva, pentru ca tot felul de oameni cauta de lucru - cea mai buna pila este Domnul insa eu cred aceasta.

_______________________________________
sug pula

25/02/08 19:42

   
Damaris31
membru

Locatie: Timisoara RO
Inregistat: 08/03/08
Mariada si Vanessa86 , eu am cautat de lucru timp de 5 ani. A fost foarte greu. Am invatat si m-am rugat , dar la final, cind vroiam sa abandonez, bunul Dumnezeu m-a ajutat sa ma angajez la o firma tare aproape de casa. Nu ma asteptam. Nu disperati. Domnul poate doreste sa va invete ceva.

P.S. Nu aveam experienta deloc si terminasem faculatea in 2000. Eram destul de dezavantajata si tousi cu Domnul ISUS orice este posibil. Nu disperati, ci continuati sa va rugati.


16/03/08 19:55

   
maryus
membru

Locatie: LINZ : AUSTRIA
Inregistat: 19/02/09

Damaris31 a scris:


P.S. Nu aveam experienta deloc si terminasem faculatea in 2000. Eram destul de dezavantajata si tousi cu Domnul ISUS orice este posibil. Nu disperati, ci continuati sa va rugati.acuma caut si eu si sunt la fel de dezavantajat...pote chiar mai mult...sincer imi bat capuĀ“ toata ziua,si tot degeaba dar m-a mai intarit ce ai zis tu...sper ca DomnuĀ“ sa ma ajute


_______________________________________
crede-ma ca te cred !!!

16/05/09 23:27

   
Pagini: 1    Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net