TANARCRESTIN.net
 




Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/ADMINISTRATIV/Poze si emoticoane pe TANARCRESTIN Moderat de april, m3diator Subiect inchis
Autor
Mesaje Pagini: 1
shoricel
membru

Locatie: Cluj-Napoca (Ploiesti)
Inregistat: 04/01/08
S-a mai explicat si pe la chat si la pozele noastre, dar mesajele se pierd printre pagini odata cu timpul si cu activitatea membrilor forumului. Aici este un loc mult mai accesibil unde poate fi gasita o explicatie in detaliu.


Cum se pot posta poze

Aici e un pic mai complicat pentru ca forumul nu are incorporata posibilitatea de a gazdui poze pe site special pentru postarea lor. Cel mai bun site pentru gazduirea pozelor este www.holdthatpic.com dar pentru ca uneori nu functioneaza, e necesar sa avem mai multe variante la dispozitie. Indata ce gasesc lista de siteuri postata de benny pe undeva pe la chat sau poze voi reveni cu ea.
Daca stiti sa dimensionati o poza in diversele programe editoare de imagine (Adobe Photoshop, Office Image Editor [sau ceva de genul] etc) si aveti cunostinta de un site care poate gazdui fisiere fara autentificare, sau aveti un cont pe un asemenea site, tot ce trebuie sa faceti este sa redimensionati poza la o lungime (pe orizontala) - weight - de maxim 600 de pixeli, urmand ca inaltimea - height - sa o setati in functie de rezolutia initiala a pozei, pentru a nu fi distorsionata si sa o gazuiti pe acel site. In mesaj, intre tagurile [img] si [/img] copiati cu copy-paste adresa la care se gaseste poza (recomandat sa aibe '.jpg', '.gif' etc, in functie de extensia pozei.

Exemplu:


[img]www.domeniu.ro/poza.jpg[/img] are ca rezultat afisarea pozei.


In cazul in care www.holdthatpic.com functioneaza nu este necesar decat sa dati click pe butonul 'Browse', incarcati imaginea dorita, si apoi 'Upload'.





Apoi sa copiati textul din casuta din mijloc de pe primul rand, si sa o lipiti (paste) in mesaj, fara a mai fi nevoie de tagurile 'img'.




Alte siteuri unde pot fi gasduite poze spre postare:

http://flyzone.evonet.ro

http://imageshack.us

http://www.freeimagehosting.net/

http://xs.to/

http://www.imagebam.com/

http://www.upload-images.net/

http://www.supload.com/

Multumesc CatalinD pentru linkuri :)


Cum se pot posta emoticoane

Pentru a posta emoticoane (in afara celor (clic pentru a le vedea) disponibile din constructia forumului) modalitatea de a le posta este similara cu postarea pozelor, numai ca nu mai este nevoie de un site care sa le gazduiasca deoarece ele sunt deja pe un server de internet.

Modalitate: copiati linkul-imagine al emoticonului (pentru Internet Explorer click dreapta > properties si copiati linkul de la 'Adress (URL)', pentru Mozilla Firefox click dreapta si 'copy link location', sau daca nu va descurcati asa e suficient sa tineti cursorul pe emoticonul dorit si in bara de status (status bar) care o gasiti in partea de jos de tot a browserului (daca nu o vedeti o puteti activa din meniul View > Status bar, valabil pentru ambele browsere amintite) si apoi o lipiti (paste) in mesaj intre tag-urile [img] si [/img] fara nici un fel de spatiu in interiorul tag-urilor, linkului sau intre acestea.

Aici aveti 2 siteuri unde puteti gasi emoticoane:

http://messenger.yahoo.com/features/emoticons ( http://messenger.yahoo.com/features/hiddenemoticons ) - emoticoanele de la yahoo
http://mysmilies.net - este un site in limba germana, de sute de emoticoane, dar nu este greu de utilizat. este sufucient sa faceti click pe categoria care va intereseaza si apoi pe emoticonul dorit, de aceasta daca nemai fiind nevoie sa incadrati voi linkul intre taguri deoarece in campul 'UBB:' de desupra emoticoanelor aveti deja codul fiind nevoie doar sa il copiati in mesaj si gata :)

Bun. Avem acum si un Caz particular: Cum sa postati felicitari de pe felicitarcrestinte.net fara sa faceti screen shot sa salvati pe unul din siteurile pt hosting de poze etc.

E foarte simplu. Dati click pe categoria de care apartine felicitarea si apoi dati click dreapta pe poza felicitarii care doriti a o posta, si "view image" si browserul va va deschide exact poza (in dimensiuni originale) felicitarii dorite. nu va ramane decat sa copiati linkul de la "adress bar" si sa il postati in mesaj intre tagurile img. :)

PS: imi cer scuze, nu merge momentan holtahtpic pentru a salva screenshoturile facute. revin indata ce problema lor va fi rezolvata :)

spor! :)

Ultima modificare de shoricel (21/10/08 19:46)


_______________________________________
A passion lifestyle.

24/07/08 16:34

   
april
admin forum

Locatie: Germania
Inregistat: 15/10/05
Va recomand sa folositi www.photobucket.com - va faceti un cont ( nu primiti nici un mail de la ei daca nu vreti) , mai ales pentru ca va raman pozele acolo pana le stergeti voi.

_______________________________________
Every Day Brings New Blessings

21/02/09 19:05

   
Pagini: 1   Subiect inchis



Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson




© 2005-2018 TANARCRESTIN.net