|
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
Ce subtilă eşti, RainSong!! 
|
|
07/03/08 14:24
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
o sa te manance de vie ca te-ai dat de gol .Deci am dreptate ,asta am vrut sa aud ,la poli ma duc numa sa vad persoana respectiva ,ca sigur fac materia ei dar nu ma stie ,sunt in avantaj 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
07/03/08 14:31
|
|
RainSong
membru
|
|
bine ,daca tu zici ... te cred pana se dovedeste contrariul ,daca se dovedeste 
am invatat la tineret ca dragostea nu se pricepe la matematica 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
07/03/08 21:42
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
azi am invatat ca 1 om + 1 om = 1 om. Trebuie sa-i spun neaparat lui profu de mate ... mai bine nu, vreau sa trec examenu 
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
08/03/08 21:41
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
si acum ceva spiritual(ioan17:15-19) : Am gasit cea mai frumoasa veste: " Dumnezeu ma sfinteste prin adevarul lui: Cuvantul sau este adevarul ". Nu stiu daca voi fi macar o luna, doua, cinci sfant ca Isus dar stiu ca harul lui mi-e de ajuns (cum spunea si Pavel). Slava tie, Isus !!!
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
08/03/08 22:26
|
|
RainSong
membru
|
|
1)ca orasul nostru era total altfel prin '75 2)despre acceleratorul de particule lhc .Ce F****** pot fi oamenii din ziua de azi ,toate geniile de dinaintea lor l-au recunoscut pe Dumnezeu si ei incearca sa recreeze conditiile pentru "big bang" .Si tot noi tragem ponoasele pnetru ca nu le va iesi . 3)colegii mei cred in Dumnezeu ,nu sustin teoria marii explozii
|
|
09/04/08 13:56
|
|
diana.m
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
ca prietenii sunt cei care intuiesc cel mai bine starea ta.
_______________________________________ daca toti am avea aripi , ne-am tine de mana si am zbura...
|
|
14/04/08 00:02
|
|
Tanara crestina
membru
 Inregistat: 26/09/07
|
|
ca Dumnezeu merge cu tine de mana,prin incercarile vietii,asa cum un tata il ajuta pe copilul sau iubit! Slava Dumnezeului nostru..
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
16/04/08 11:17
|
|
cornelius
membru
Inregistat: 09/04/08
|
|
dar conteaza ca si copilu sa intinda mana si sa nu sa creada prea mandru
mai bine sa te increzi in dumnezeu decat in oameni
Ultima modificare de cornelius (16/04/08 11:41)
_______________________________________ pot totul in HRISTOS care ma intareste
|
|
16/04/08 11:19
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Azi am invatat ca Domnul e statornic...De fapt, mi-am amintit asta... Si azi, citind in 1 Imparati...L-am vazut pe Dumnezeu trist... Hm...Nu stiu ce e de invatat din astea doua... Dar ar trebui sa ne gandim ca Domnul zambeste, cand noi suntem fericiti, ca e trist, cand noi suntem tristi...Dar parca e o tristete mai dureroasa cand noi suntem... Nepasatori...Cand nu ascultam de EL...:|
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
09/05/08 00:18
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
am învatat ca politehnica nu e pentru mine... am fost azi la cluj la simulare examen admitere la facultate... ghici ce nota am luat?... 6.25!!! 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
10/05/08 22:05
|
|
RainSong
membru
|
|
esti de groaza :P Lasa ca data viitoare iei mai mult 
filip a scris:
Domnul să fie cu noi cu toţi la plecare şi la venire. |
da ,in ultima vreme au fost atatea accidente de masina in care au fost implicati din astia de la mine din oras .Si am reinvatat ca daca Domnul nu e cu tine atunci cine ?ca nu te poti baza pe masina de nu stiu cate zeci de mii de euro ,si chiar daca tu conduci atent oricand poate veni altu din fata care sa te faca bucati .
|
|
12/05/08 09:04
|
|
Tanara crestina
membru
|
|
am invatat ca oricat m-as stradui tot pesimista raman.... 
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
12/05/08 17:26
|
|
RainSong
membru
|
|
si eu sunt o fire deprimata [poate si deprimanta] si daca eu pot sa fiu optimista sigur si tu poti .Eu incerc sa nu ma gandesc la chestiile in privinta carora sunt pesimista ,"traim prezentul si descoperim lumina" [parca asa era] .La un moment dat eram super pesimista [si inca mai sunt cateodata] cand ma gandeam la viitorul intunecat care poate ma asteapta ,dar deocamdata ma bucur de prezent ,poate nu mai apuc ziua de maine [si scap de teza ] ,ma bucur pentru azi .
|
|
12/05/08 19:28
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
Ieremia 29:11, versetul care il am scris pe Biblia de la botez: "Caci Eu stiu gandurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, ganduri de pace si nu de nenorocire, ca sa va dau un viitor si o nadejde" surioarelor! 
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
12/05/08 19:34
|
|
Tanara crestina
membru
|
|
RainSong a scris:
Eu incerc sa nu ma gandesc la chestiile in privinta carora sunt pesimista | asta ar insemna sa nu ma mai gandesc la nimic...
RainSong a scris:
traim prezentul |
o idee buna..am mai incercat-o ...poate ar fi momentul s-o o incerc din nou..
|
|
13/05/08 16:42
|
|
bornagain
membru
Inregistat: 03/05/07
|
|
pe la tenis mai invatai cate ceva.. sa sutez mai bine.
_______________________________________ "God is most glorified in us when we are most satisfied in Him" John Piper
|
|
04/06/08 00:20
|
|
Tanara crestina
membru
|
|
azi mi-am adus aminte ceva important: ca daca dragostea nu e prezenta intr-o casnicie din partea ambilor parteneri se duce totul de rapa si nu te alegi decat cu frustrare si chin... stiam asta...dar din diferite motive cred ca uitasem ce importanta vitala are dragostea si ca nu e loc de compromisuri PENTRU NIMIC IN LUME!!!
|
|
05/06/08 00:03
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
azi am invatat ca, daca imi doresc cu adevarat sa obtin un lucru-fie el material, intelectual sau spiritual-si esuez prima data, a doua ora sau a nu stiu cata oara, trebuie sa tot incerc pana ce il obtin, pt ca rezultatele vor fi pe masura si am mai invatat ca trebuie sa ma straduiesc tot mai mult ca sa fiu dupa inima Lui Dumnezeu si sa ma rog pt asta la fel de mult 
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
08/06/08 20:52
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Eu am invatat ca D-zeu are intotdeauna un As in maneca, ptr. orice situatie.
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
08/06/08 22:53
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
Sword a scris:
Eu am invatat ca D-zeu are intotdeauna un As in maneca, ptr. orice situatie. |
asta nu cumva iseamna ca triseaza???
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
09/06/08 10:47
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Nu...Inseamna ca intotdeauna El are un ultim cuvant, sau un ajutor in cazurile disperate, sau o mana de intins cand nimic nu mai ajuta la ceva. Nu ma refeream la jocuri de carti.
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
10/06/08 11:51
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
Am învăţat...că viaţa e dură...dar eu şi mai şi!!
Am învăţat...că şansele nu trebuie niciodată să le pierzi. Acelea pe care le pierzi tu, le prinde din zbor o altă persoană.
Am învăţat...că atunci când porţi pică şi amărăciune fericirea se duce în altă parte.
Am învăţat...că ar trebui mereu folosite vorbe bune...pentru că mâine poate va trebui să le retragi.
Am învăţat...că un surâs e un mod economic pentru a-ţi îmbunătăţi aspectul.
Am învăţat...că nu pot să aleg cum mă simt... dar pot mereu să fac câte ceva.
Am învăţat...că atunci când fiica ta nou născută îţi ţine degetul în micul ei pumn... s-a lipit de tine pentru toată viaţa.
Am învăţat...că toţi vor să trăiască în vârful muntelui...dar toată fericirea şi creşterea au loc în timpul urcuşului.
Am învăţat...că trebuie să te bucuri de călătorie şi să nu te gândeşti doar la scopul ei. 
Am învăţat...că e mai bine să dai sfaturi doar în două situaţii: când sunt cerute şi când de ele depinde viaţa cuiva.
Am învăţat...că... cu cât irosesc mai puţin timpul... mai multe lucruri reusesc să fac.
|
|
20/06/08 15:54
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|