|
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
jezzy a scris:
...cand eram mica si veneam de la scoala si vedeam ca vine cineva din fata care mi se parea mie mai dubios, incepeam sa fac cu mana la oamenii de la ferestre ca si cum as fi cunoscut pe cineva acolo, ca sa vada ala ca are cine sa imi sara in ajutor in caz de... Pfoai,sa nu radeti de mine |

Ultima modificare de Filip. (04/01/08 23:51)
|
|
04/01/08 23:50
|
|
jezzy
membru
 Inregistat: 13/03/06
|
|
Nah...v-am zis sa nu radeti De-acum n-o sa va mai spun nimic :|
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
05/01/08 10:28
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Eeee, io zic că poţi liniştită să continui. Numa' să vorbeşti aşa: "Pentru toţi ceilalţi de pe forum, înafară de filipunctuleţ, vreau să vă zic că... etc."
Da' am şi io o'ntrebare: de când ai crescut mare, la cine faci cu mâna când cineva ţi se pare dubios? Spre ezemplu, a'ma că mă vezi pă mine că mă dubioşesc p'acilea, cui îi faci cu mâna? 
Ultima modificare de Filip. (05/01/08 21:39)
|
|
05/01/08 21:38
|
|
jezzy
membru
 Inregistat: 13/03/06
|
|
Filip. a scris:
Da' am şi io o'ntrebare: de când ai crescut mare, la cine faci cu mâna când cineva ţi se pare dubios? Spre ezemplu, a'ma că mă vezi pă mine că mă dubioşesc p'acilea, cui îi faci cu mâna? |
Acuma nu pot sa mai fac cu mana, ca atunci o sa fiu eu aia "dubioasa" si poate sperii copiii 
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
06/01/08 15:45
|
|
stely777
membru
Inregistat: 06/01/08
|
|
azi am invatat ca D-zeu imi vb ... predicile care pana acum mi se pareau extrem de plictisitoare si interminabile ... sunt de fapt felul in care D-zeu imi vb, si adevaru e ca gasesc un raspuns la fiecare intrebare pe care mi-o pun despre religie, despre viata, etc
_______________________________________ don't give up ... look up!
|
|
06/01/08 21:01
|
|
bornagain
membru
Inregistat: 03/05/07
|
|
nu am apucat ieri sa scriu aici ptr. ca s-a luat curentul... de 3 ori si n-am mai intrat. defapt aici e ceva normal, in fine si, ieri am invatat ca trebuie sa scriu fara prescurtari de genul " k, knd, piss` out" ptr. ca poti sa devi o pricina de poticnire fara sa vrei asta.. deci mai bine scrii in "romaneste", si ce invatai azi, e faptul ca trebuie sa raman calm si bucuros, chiar daca nu-mi suna ceasul ptr. ca sa ajung la timp la bise. la repetitie ori pierd tramvaiul la 2 sec. distanta, si ca trebuie sa lucrez neincetat si sa fiu credincios 
_______________________________________ "God is most glorified in us when we are most satisfied in Him" John Piper
|
|
13/01/08 13:23
|
|
dana21
membru
Inregistat: 24/09/06
|
|
azi am invatat ca uneori nu este bine sa investesti prea multe intr-o relatie... ca vine vremea cand iti dai seama ca pierzi tot ceea ce ai investit si cel mai trist ii ca iti dai seama ca nu ai stiut ce sa alegi abia dupa ce ai pierdut cativa ani poate, ani in care puteai sa faci altceva... niciodata nu trebuie sa te increzi in oameni, chiar daca ai impresia ca este prietena ta cea mai buna intr-o zi te va dezamagi si atunci durerea va fi mai mare 
_______________________________________ Viata nu valoreaza nimic. Dar nimic nu e mai de pret ca viata.
|
|
13/01/08 22:03
|
|
bornagain
membru
|
|
dana21 a scris:
azi am invatat ca uneori nu este bine sa investesti prea multe intr-o relatie... ca vine vremea cand iti dai seama ca pierzi tot ceea ce ai investit si cel mai trist ii ca iti dai seama ca nu ai stiut ce sa alegi abia dupa ce ai pierdut cativa ani poate, ani in care puteai sa faci altceva... niciodata nu trebuie sa te increzi in oameni, chiar daca ai impresia ca este prietena ta cea mai buna intr-o zi te va dezamagi si atunci durerea va fi mai mare  |
nu vom intelege niciodata dragostea lui D-zeu fata de noi.. asa se intampla atunci cand cautam prin mijloacele noastre sa cautam implinire dar "totul e desertaciune" afara de El. ai invatat astazi ceva dureros dar foarte valoros si asta ins. ca Domnul te binecuvanta inca odata:)
_______________________________________ "God is most glorified in us when we are most satisfied in Him" John Piper
|
|
13/01/08 22:22
|
|
diana.m
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
astazi am invatat sa-i apreciez pe oameni pt ceea ce fac pt Dumnezeu.
_______________________________________ daca toti am avea aripi , ne-am tine de mana si am zbura...
|
|
13/01/08 23:08
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
...ca Dumnezeu nu ispiteste niciodata pe nimeni. El doar INGADUIE ispita...
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
16/01/08 06:43
|
|
bornagain
membru
|
|
ca nu e fain sa copiezi.. prima oara in 10 ani de scoala cand fusai prins, si nah, de mult incercam sa ma las.. stiu ca Domnul vru sa se intample asa, si de acum incolo cert e faptul ca n-o sa mai copiez..
Ultima modificare de razvy16_bornagain (22/01/08 20:21)
|
|
22/01/08 20:21
|
|
symoo
membru
Inregistat: 04/11/07
|
|
Azi am invatat.. ca oricat mi`ar pasa mie..altora s`ar putea sa nu le pese..
_______________________________________ I am not skilled to understand..
|
|
25/01/08 19:22
|
|
cami
membru
|
|
...ca merita sa razi intotdeauna pt. ca supararile trec mult mai repede in felul asta 
Ultima modificare de flory (26/01/08 19:15)
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
26/01/08 19:14
|
|
cami
membru
|
|
...ca din semestrul urmator trebuie sa ma pun serios pe invatat 
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
29/01/08 22:02
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Sa nu ii spui niciodata unei fete ce mananci la desert! (mai ales daca e departe si nu poti imparti cu ea) [defapt am invatat asta cu 2 zile in urma, dar am uitat sa postez]
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
30/01/08 00:21
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|

...am invatat sa nu ii mai dau voie lui satan sa imi implanteze ganduri negre in minte...pentru ca astfel pot pierde tot ce Tati are pregatit pentru mine
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
30/01/08 09:32
|
|
cami
membru
|
|
...ca nu are niciun rost sa iti duci caietele cu tine in penultima zi de scoala cu tine,chiar daca dira te ameninta cu scaderea notei la purtare pt asta... [bine ca nu mi-am pus si cartile...numai asta mai lipsea]
Ultima modificare de flory (31/01/08 13:42)
|
|
31/01/08 13:41
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
Se ştie că...omul cât trăieşte,învaţă!
Azi am învăţat un cuvânt nou:SOLIPSISM!Trebuie să recunosc că nu-l cunoşteam! 
|
|
31/01/08 14:12
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
azi am invatat sa nu mai fiu atat de sigura ca daca e penultima zi de scoala inseamna ca profii nu ma asculta...
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
31/01/08 15:51
|
|
MIDIAN
membru
Inregistat: 31/01/08
|
|
Am invatzat ca daca te rogi Dumnezeu itzi raspunde. Aseara am facut lucrul asta dupa aproape 2 ani. Si mi-a raspuns foarte prompt chiar azi. Dumnezeu raspunde poate mai repede sau mai tarziu dar el raspunde mereu. Abell avea dreptate.
_______________________________________ www.covenofmidian.sapte.ro
|
|
31/01/08 17:13
|
|
diana.m
membru
|
|
Am invatat ca timpul e atat de pretios incat nu-mi pot permit sa pierd nici o clipa fara sa ma bucur de ea.
_______________________________________ daca toti am avea aripi , ne-am tine de mana si am zbura...
|
|
31/01/08 21:54
|
|
bornagain
membru
|
|
sa am indelungaaaaa rabdare..
|
|
01/02/08 11:47
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|