|
|
|
sweet andra
membru
Inregistat: 11/01/06
|
|
E incredibil ce Tata minunat am! Nu pot sa cred .... ce am aflat astazi intrece toate lucrurile... intr-adevar ma iubeste enorm si a vazut munca mea...dar m-a rasplatit in mod minunat..... sunt extrem de fericita... multumesc Tata .....
_______________________________________ "Dragostea sa fie fara prefacatorie. Fie-va groaza de rau, si lipiti-va tare de bine." Romani 12:9
|
|
03/08/07 17:15
|
|
justdoit
membru
Inregistat: 27/07/07
|
|
daca acoperi cu o coala de hartie alba, soarecele pe care l-ai capturat, nu e obligatoriu sa si stea acolo pana dai cu el pe fereastra 
_______________________________________ "Tot ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic"-Friedrich Nietzsche
|
|
16/08/07 14:22
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
ieri seara am invatat sa fac maioneza ... da astia nici mixer nu mi-or dat ,cu mana am frecat pana nu am mai putut ,si or fi uitat-o afara ,noroc ca am pus-o in frigider cand m-am plimbat prin zona noaptea ... sunt mandra de mine )
si am mai facut si ceva ca sa puna bunica in paine ca un felk de drojdie ,ma mir ca am mancat paine de casa ai ,nu ii asa rea cum credeam 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
01/09/07 19:41
|
|
Joseph7
membru
 Inregistat: 02/03/07
|
|
Am invatat ca RainSong e o fata gospodina 
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
01/09/07 19:47
|
|
RainSong
membru
|
|
pai oricum astia fac misto de mine ca ma marit ) trebe sa invat ,nu ? ironia ii ca eu nu mananc asa ceva 
Ultima modificare de RainSong (01/09/07 19:53)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
01/09/07 19:52
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Sarah, eşti măritată? Nu ne induci în teroare, ca să pui mâna pe unul care ar zice: ura! În sfârşit una care nu-i place la cumpărături!
|
|
12/09/07 08:23
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
E maritata .
Eu astept sa vad ce voi invata astazi.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
12/09/07 11:49
|
|
filip
membru
|
|
Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, deci astăzi am învăţat că femeile măritate le învaţă şi pe altele nemăritate cum să puie mâna pe-un hoţ! :p
Ultima modificare de Filip. (12/09/07 12:22)
|
|
12/09/07 12:22
|
|
jezzy
membru
 Inregistat: 13/03/06
|
|
Ca indragosteala ii face pe baieti ma vorbareti  hi hi hi
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
12/09/07 12:27
|
|
filip
membru
|
|
Că fetele pune totul pe seama dragostei, fin'că numa' la asta le şede capul... hă, hă, hă? :p
|
|
12/09/07 12:30
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
Macar le sade capul la ceva:D
si ca sa nu fiu off-topic,astazi am invatat ca la fete le sade capul la mai multe lucruri deodata!
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
12/09/07 12:37
|
|
filip
membru
|
|
Ahaaa, astăzi am învăţat şi eu că fetelor le şade bine capul... sau le şade bine cu capul... sau le şade bine cu capul pe umeri... sau ceva pe-acolo. Mă înşel, cumva? 
|
|
12/09/07 12:46
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
Parerea mea e ca te inseli, Filip:D
astazi am invatat sa fiu mai rabdatoare!
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
13/09/07 19:26
|
|
jezzy
membru
|
|
Ca desi baietii sunt de obicei aia uitucii :P, exista unele lucruri pe care ei nu le uita niciodata!
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
14/09/07 09:15
|
|
mihaella
+
 Inregistat: 04/07/07
|
|
astazi am invatat (observat) ca si baietii stiu sa faca de mancare... 
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
14/09/07 12:08
|
|
monica
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
Invat sa am rabdare, multa rabdare...incepand de azi.
|
|
14/09/07 16:18
|
|
florin arad
membru
Inregistat: 29/06/07
|
|
Azi am invatat (mi-am dat seama) ca Dumnezeu nu ma dezamagit niciodata.
_______________________________________ Pentru ca nimanui nu ii pasa cand sunt trist, am hotarat sa fiu fericit.
|
|
17/09/07 23:36
|
|
RainSong
membru
|
|
wow ,super wow azi am descoperit ca Brian Littrell ,preferatul meu cu melodia welcome home din wow hits 2007 ,ii ex backstreet boys :O:O sunt socata :O super fain 
|
|
19/09/07 21:37
|
|
RainSong
membru
|
|
am reinvatat sa aprind aragazul cu chibritul ,pt ca s-a stricat aprinzatorul 
|
|
09/10/07 21:08
|
|
jezzy
membru
|
|
Azi am invatat ca nu trebuie sa fii draguta cu un ratacit care nu stie unde e gara ca poate te trezesti cu o invitatie la cafea (Pacat ca n-am mai stat sa il intreb de ce cauta neaparat gara daca tot era cu masina.)
Ultima modificare de jezzy (12/10/07 17:27)
|
|
12/10/07 17:26
|
|
mihaella
+
 Inregistat: 04/07/07
|
|
Azi am invatat ca sunt multi ipocriti pe lumea asta care se ascund in spatele unei "etichete" .
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
12/10/07 17:39
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
jezzy a scris:
Azi am invatat ca nu trebuie sa fii draguta cu un ratacit care nu stie unde e gara ca poate te trezesti cu o invitatie la cafea (Pacat ca n-am mai stat sa il intreb de ce cauta neaparat gara daca tot era cu masina.) |
Poate avea de asteptat pe cineva la gara, si asta nu pentru o cafea .
Invatati, invatati si iar invatati .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
12/10/07 19:57
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|