|
|
|
sweet andra
membru
Inregistat: 11/01/06
|
|
Azi am invatat sau mai bine zis reinvatat ca neprihanirea nu consta in lungimea baticului sau in faptul ca ii legat la gat cu trei noduri ( ce faza tare... a zis cineva ca baticul ii pus bine aduci cand acopera capul si ii legat la gat cu trei noduri... in numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant...fara comentarii), nici in faptul ca barbatii dupa anumite traditii invechite trebuie sa stea pe o parte si femeile pe alta parte... sunt oameni care ar putea tine predici pe tema asta si din pacate ar uita esentialul... asa de mult inca oamenii se uita la ce izbeste ochiul si uita de cele mai importante lucruri... oameni care "strecoara tantarul si inghit camila".... sa ne ajute Domnul sa fim curati in toate lucrurile...sa nu judecam pe altii si sa nu fim o pricina de poticnire... dar in acelasi timp sa nu uitam de lucrurile cu importanta majora...
_______________________________________ "Dragostea sa fie fara prefacatorie. Fie-va groaza de rau, si lipiti-va tare de bine." Romani 12:9
|
|
22/07/07 14:08
|
|
mihaella
+
 Inregistat: 04/07/07
|
|
Ce am invatat azi? Pentru cel care Il iubeste pe Dumnezeu, rugaciunea nu mai e o datorie pe care trebuie sa o implineasca, nu e o povara pe care vrand nevrand trebuie sa o poarte- ci este unul din privilegiile vietii lui.
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
23/07/07 18:35
|
|
sweet andra
membru
|
|
Jurnalul fericirii- N. Steinhardt
"Pentru crestin totul se petrece ca si cum vorbele, gandurile si faptele s-ar imprima pe o trainica si perena pelicula. Impulsurile electrice exprima orice fel de energie iar materia e supusa principiului unitatii. Pelicula, asadar, va fi probabil una. Pe ea se inregistreaza filmul prin a carui derulare, la sfarsit tot ce a fost acoperit, ascuns, tainuit, va ajunge cunoscut, va veni la aratare, va iesi la iveala, va fi descoperit si dat pe fata; filmul care-l va face pe Satana sa hohoteasca de ras daca indurarea Domnului nu-i va rezerva surpriza de a desfasura o bobina de pe care cainta si iertarea vor fi sters totul.
Daca-i asa, ar fi de mirare ca orice comportament, oricat de neinsemnat, sa nu se angajeze in intregime, ca orice exemplu, oricat de marunt- in fundul celulei, in beciul politiei si sub becul orbitor al camerei de ancheta- sa nu aibe o valoare absoluta."
Comentariile sunt de prisos... imi pare rau ca nu am inceput sa citesc cartea mai repede.... ai ce invata din ea ...
_______________________________________ "Dragostea sa fie fara prefacatorie. Fie-va groaza de rau, si lipiti-va tare de bine." Romani 12:9
|
|
25/07/07 18:40
|
|
sweet andra
membru
|
|
Astazi... din nou am invatat ca o carte pe care scrie Premiul Nobel 1982.... nu e neaparat o carte buna... dimpotriva.... o consider dezgustatoare.... aveti grija pe ce puneti mana.... nu de alta... dar sa nu va "ardeti"!
|
|
26/07/07 22:41
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
sa curat ceapa si usturoi (numa sa nu afle tata ca o sa il inlocuiesc la bucatarie atunci) ,sa spal bebele .am mai invatat cum se schimba roata de la masina ))
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
26/07/07 23:17
|
|
jezzy
membru
 Inregistat: 13/03/06
|
|
RainSong a scris:
sa curat ceapa si usturoi (numa sa nu afle tata ca o sa il inlocuiesc la bucatarie atunci) |
Si noi il punem pe tata sa curete ceapa ca el poarta ochelari si nu il ustura ochii  
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
27/07/07 09:04
|
|
jezzy
membru
 Inregistat: 13/03/06
|
|
Am invatat azi ca baietii pot fi foarte stresanti cand mergi cu ei la cumparaturi 
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
30/07/07 20:36
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
sa stii ca ai mare dreptate...eu stiam de mult asta:D
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
30/07/07 20:45
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
ioi,am invatat daca sunt intr-un loc,sa ma conformez regulilor din acel loc,altfel,voi pierde timp,energie si rabdare,reluand acelasi procedeu a n-a oara.
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
31/07/07 17:08
|
|
Dana
membru
Inregistat: 04/01/07
|
|
Sa tac in fata unei 'birocrate'...
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
31/07/07 17:50
|
|
sweet andra
membru
|
|
Ca nimic nu e mai pur, mai curat, mai gingas decat zambetul unui copil 
|
|
31/07/07 18:15
|
|
Sarah
membru
|
|
Cand cumpar ceva,mai ales legume si fructe,sa iau macar cu unul in plus decat mi-am fixat lista,sa nu raman.........(ca azi....)
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
31/07/07 21:41
|
|
Sarah
membru
|
|
ce inseamna meningita.
Ultima modificare de Sarah (01/08/07 22:28)
|
|
01/08/07 19:28
|
|
tamarta
membru
|
|
...ca pot sa rezist mult timp dupa ce am spus ca nu mai pot
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
01/08/07 19:41
|
|
justdoit
membru
Inregistat: 27/07/07
|
|
ca tot ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic
_______________________________________ "Tot ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic"-Friedrich Nietzsche
|
|
01/08/07 20:08
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
justdoit a scris:
ca tot ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic |
Asta credeam ca ai invatat mai demult ( vezi-ti semnatura) .
Eu nu stiu daca am invatat ceva azi .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
01/08/07 20:41
|
|
justdoit
membru
|
|
uneori nu e de ajuns o singura zi pentru a invata ceva asa de profund... sau: repetitia e mama invataturii
_______________________________________ "Tot ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic"-Friedrich Nietzsche
|
|
01/08/07 22:30
|
|
justdoit
membru
|
|
nu e asa? 
|
|
01/08/07 22:31
|
|
april
admin forum
|
|
Ia invata tu azi cum sa-ti modifici mesajul anterior, in loc sa postezi inca unul dupa un minut .
|
|
01/08/07 22:35
|
|
justdoit
membru
|
|
apas pe Modificati. nu? 
|
|
01/08/07 22:36
|
|
april
admin forum
|
|
da .
|
|
01/08/07 22:48
|
|
tamarta
membru
|
|
eu azi am invatat ca pot sa-i pacalesc usor pe fratii mei fara ca ei macar sa banuiasca ceva... unul dorea ciorba numai cu carne si celalalt doar cu cartofi. Asa ca am facut...ciorba de carne cu cartofi . cum ei doar se aseaza la masa, mananca si se ridica nu au vazut ce e in oala...Am pus ciorba in farfurii..la unul am pus cartofi si la celalalt am pus carne... inteligenta miscare, nu? 
Ultima modificare de tamarta4jc (02/08/07 16:40)
|
|
02/08/07 16:40
|
|
justdoit
membru
|
|
ca nu trebuie sa sparg beton fara ochelari de protectie
Ultima modificare de justdoit (02/08/07 22:09)
|
|
02/08/07 22:09
|
|
tamarta
membru
|
|
ieri am fost la un priveghi si azi ma duc la inmormantare... am invatat acum ceea ce poate ca stiam si inainte... suntem trecatori... maine putem fi noi in locul acelei persoane
|
|
03/08/07 11:28
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|