TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Educatie si scoala/Ce am invatat astazi Moderat de antonela, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 8 9 10 11 12 13
april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
GBV este o editura germana cu reprezentanta in Romania pentru Europa de est.

23/01/09 18:52

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
[si eu o credeam editura ,dar am vazut ca scrie :"printed by BasseDruck,Hagen" cand GVB are sediul oficial in Dillenburg ,de asta m-am gandit ca poate totusi nu e editura .Pai nu s-a dat chiar gratis ,costa 1 leu carticica ,semnul de carte cu calendar si calendarul copiilor .Dar la bunicu la tara le da gratis]

23/01/09 20:10

nathanael
membru

Inregistat: 05/01/09
azi am invatat ca nu trebuie sa te supere orice si ca atunci cand poti sa-ti ajuti un prieten sa o faci

http://cristianhercuti.wordpress.com

23/01/09 23:55

Site web  
shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08
Am invatat sa nu am nici o pretentie de la ceilalti,
am invatat sa aleg sa stau in spartura atunci cand este un loc gol sau este lasat un loc gol,
am invatat sa incerc sa ma transpun in pielea celuilalt cand imi spune sau im face ceva ce ma doare si sa incerc sa ii inteleg motivatia si intentia,
am invatat sa tac si sa fac din dragsote pt cei din jur atunci cand munca mea ma epuizeaza sau micile mele gesturi pentru care am sacrificat ceva de pret pentru a le face nu sunt observate,
am invatat ca trebuie sa faci totul cat poti de bine din pasiune si dorinta de a aduce calitate, fara sa te vada nimeni,
am invatat ca facand lucrurile cum trebuie si de calitate in dreptul tau poti schimba lumea,
am invatat ca nu trebuie intotdeauna sa judeci o situatie pentru ca (virgula) cunosti in parte si nu poti fi sigur,
am invatat ca dragostea te ajuta sa treci peste impresia jignitoare pe care ti-au adresat-o cei din jur prin cuvinte sau gesturi,
am invatat ca niciodata sa nu spui niciodata pentru ca e foarte posibil sa fii pun cat de curand in acea situatie,
am invatat ca trebuie sa ii respecti pe cei din jur ca niciodata nu se stie cand vei avea nevoie de ei,
am invatat ca in viata cat traiesti inveti,
am invatat ca poti invata de la cei din jur cand te astepti mai putin,
am invatat ca din cam orice situatie poti scate ceva bun si asta te ajuta sa fii multumitor,
am invatat ca intotdeauna exista situatii mai grele si mai nasoale decat ale mele,
am invatat ca a fi multumitor este secretul fericirii,
am invatat ca este absolut necesar sa... inveti.

va astept aici sa impartasiti ce ati invatat voi... ca sa invatam cu totii :)

03/02/09 01:56

UnderZero
membru

Inregistat: 19/04/08
Am invatat ca nu poti fii mereu puternic, dar poti fii intarit,
am invatat ca uneori chiar si numai cuvintele pot oferi iubire,
am invatat sa cer ajutor,
am invatat sa accept ajutor si sa mi se bucure inima de el,
am invatat ca a fi vulnerabil nu este intotdeauna un lucru rau,
am invatat ca mai exista persoane care se sacrifica.

Multumesc :)

Ultima modificare de UnderZero (03/02/09 12:21)

03/02/09 11:10

mototey
membru

Inregistat: 11/12/06
Am invatat ca trebuie sa te smeresti ca sa fii inaltat
am invatat ca trebuie sa fii bucuros si sa te bucuri de viata pe care Dumnezeu ti-a dat-o si de provocarile pe care ti le da in fiecare zi

03/02/09 11:43

Site web  
jezzy
membru

Inregistat: 13/03/06
Azi am invatat ca daca exista vreo posibilitate cat de mica ca ceva sa mearga rau, va merge rau!

Ganditi-va ca am avut de invatat 28 de subiecte pentru examen si le invatasem pe toate mai putin pe ultimul, ca nah nu erau decat 3.57% sanse sa imi pice tocmai ala :D
Ati ghicit, nu?Tocmai ala mi-a picat, bine am avut 2 subiecte dar pe celalalt l-am stiut.
Cred ca l-am intrecut si pe Murphy la faza asta! :D

Ultima modificare de jezzy (08/02/09 12:20)

08/02/09 12:17

the_stranger
membru

Inregistat: 15/01/08
Am învăţat că atunci când te gândeşti prea mult la viitor,uiţi să trăieşti în prezent.

08/02/09 21:50

Site web  
jezzy
membru

Tocmai am invatat ca se intampla o chestie tare daca deschizi un document nou in Word si scrii:
                =rand(200,90)
apoi apesi enter. :D

08/02/09 23:21

the_stranger
membru

Inregistat: 15/01/08
Astăzi am învăţat că o regulă din circulaţie se aplică nu doar acolo,ci şi când ieşi pe uşă.Întotdeauna să priveşti în ambele direcţii,dar mai ales în faţă.

09/02/09 20:12

Site web  
mototey
membru

Inregistat: 11/12/06

simple a scris:

astazi am invatat...ca nu are rost sa contrazici un barbat...ca tot varianta lui o tine :d

unul din lucrurile pe care le-am invatat azi este ca unii baieti renunta la a se contrazice cu altii doar de dragul de a nu ii supara, doar din respect... ;)
am invatat ca nu toti baietii sunt la fel... ;)

09/02/09 20:47

Site web  
terry13
membru

Inregistat: 21/12/08
Am invatat ca Dumnezeu vorbeste ca noi sa ascultam.

Ultima modificare de terry13 (15/02/09 16:41)

15/02/09 16:40

RainSong
membru

ca daca esti destept nu esti si intelep .Vorbind de copii de olimpiada nationala, multi sunt super ciudati ,adica sunt destepti ,dar olimpiada e un bun prilej sa faca numai prostii ,se imbata si alte chestii .. eu credeam ca au mai multa minte ca ceilalti ca sa nu faca din astea ,adica alcoolul dauneaza neuronilor ,ei nu stiu ?

20/02/09 21:54

mikhael
membru

Inregistat: 16/01/09
io va zic ce-am invatat , da' nu va suparati pe mine. am invatat asa : ca rugaciunea multa(in cazul meu 2 saptamani de staruinta dupa duhul sfant la biserica seara de seara) nu aduce neaparat stari si vorbiri in limbi. sunt bune si alea, ca sa se implineasca scriptura. Dar... am vazut ca multa rugaciune aduce cu sine putere de munca , lumina in idei, mult realism, spirit obiectiv, dragoste..mai pe scurt, te repara, te face un om cu o statura morala mai buna, un om normal si competent in ceea ce faci.. fantastic Dumnezeu avem.. sa-I laudam Numele cum se cuvine.

20/02/09 23:28

RainSong
membru

ca Dumnezeu are simtul umorului .. :D

14/03/09 20:41

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07
vaaaaaaai RainSong daca ma crezi fix acu 2 zile aia am vrut sa scriu!!! Dar am uitat :>:>
ce chestieee!!

14/03/09 21:19

oana_:)
membru

Inregistat: 27/03/09
Azi am invatat sa ma gandesc intai "ce ar face Isus in locul meu?" (chiar daca stiam de mult timp aceasta intrebare, nu cred ca mi-am pus-o de prea multe ori)

14/05/09 21:56

jezzy
membru

Am invatat o gramada de chestii despre familia regala britanica.(nu numai azi, de cateva zile incoace)Stiu pe de rost numele membrilor, ordinea succesiunii pentru primii 13 urmasi la tron, plus numele cainilor reginei:DAm fost nevoita, am ajutat-o pe sora-mea cu atestatul la engleza(apropo, de cand se da atestat la filologie?).Vorba vine, ca am ajutat-o ca de fapt eu am facut 95 % din munca(restul de 5% fiind printarea :D).Ca doar pentru asta exista surorile mai mari. :D

18/05/09 20:41

jezzy
membru

Azi am mai invatat o culoare:roz ca hartia igienica!:D
Eram la cumparaturi si era acolo un tip care ii cumpara nevestei/iubitei lipgloss si nu stia ce nuanta sa ii ia asa ca o suna.Am urmarit un timp discutia(bine, eu auzeam doar ce spunea el :D) ca era foarte interesanta.El se apucase sa insire pe acolo ce culori aveau, tipa voia o nuanta de roz, dar saracul avea vreo 10 feluri de roz in fata ochilor.Si se chinuia bietul sa explice:"e roz...un roz asa mai deschis...un roz de ala...cum sa iti spun eu tie...asa ca...hartia aia igienica de o avem noi! :D:D:D Nah, trimiti barbati la cumparaturi! :D

19/06/09 20:15

Inger
membru

Inregistat: 20/07/09
ce amuzanta e povestea ta:))  roz ca hartia igienica:))...am invatat sa fiu mai relaxata

24/07/09 23:24

GeoAli
membru

Inregistat: 28/05/09
am invatat ca mai trebuie sa stau si acasa cu frati mei...pe cand sora mea se plimba :D

Ultima modificare de GeoAli (24/07/09 23:50)

24/07/09 23:48

Inger
membru

am invatat sa nu mai ma supar daca oamenii nu ma inteleg...si ca nu trebuie sa mai ii ajut daca ei nu imi accepta ajutorul

25/07/09 10:28

daaria
membru

Inregistat: 20/05/07
am invatat sa tac din gura!

25/07/09 11:56

oanna_c'ta
membru

Inregistat: 25/07/09
Astazi am invatat...sa invat din greseli!
                 ...sa ma gandesc inainte la nevoile altora!
                 ...sa "ma mentin la "suprafata"!

25/07/09 23:46

Inger
membru

astazi am invatat care este cea mai mare fericire a lui Dumnezeu: Noi copii lui sa traim in armonie sin in fericire

27/07/09 10:16

Pagini: 1 ... 8 9 10 11 12 13    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la