|
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
toate astea le-ai invatat AZI , Magdy? 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
20/06/08 15:55
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
Mda. Ştiam că va urma întrebarea asta, aşa că iată şi răspunsul meu:
Am adunat ceea ce am învăţat În zilele în care nu am postat La acest topic de jezzy arătat. 
|
|
20/06/08 15:59
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
azi am invatat ca aia care fac publice subiectele pt bac dinainte ne cred prosti, ca altfel nu le-ar arata.ei cred ca dupa 4 ani de liceu, un tanar n-are in cap atata cat sa ia o nota buna [ca sa nu zic mare] numai daca ei ii ajuta naspa... :| oare cum o sa fie cand o sa dau eu bacul ?
Ultima modificare de flory (27/06/08 18:46)
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
27/06/08 18:44
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
am invatat multe lucruri in aceste zile in care am lipsit.
*am invatat sa pretuiesc fiecare clipa ca si cum ar fi ultima *am invatat ca daca un om are diploma nu inseamna automat ca e si mai inteligent *am invatat ca pentru implinirea viselor mari este nevoie de sacrificii mari *am invatat ca prietenii adevarati sunt cei care iti sunt alaturi in clipele grele, nu cei care se bucura alaturi de tine atunci cand iti este bine
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
27/06/08 20:53
|
|
biencutza
membru
Inregistat: 13/07/08
|
|
azi .... am invatat ca o persoana mai grav blonava [ ex.cancer, paralizie, probleme psihice , boli de inima etc ]ii se vindeca mult mai repede boala sau suportata mai usor daca are sustinerea puternica prin dragostea si ajutorul prietenilor, a familiei, sau a membrilor din biserica decat o persoana care nu a primit [beneficiat]de acest ajutor.
_______________________________________ Unui om îi ia doi ani sa invete să vorbească şi o viaţă întreagă să înveţe de ce e mai bine să tacă !!!
|
|
15/07/08 19:58
|
|
fluflu
membru
|
|
azi am invatat despre functiile ADN-ului 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
02/10/08 15:08
|
|
the_stranger
membru
 Inregistat: 15/01/08
|
|
Am învăţat multe lucruri săptămâna asta.Cred că lucrul care mi-a plăcut cel mai mult a fost că trebuie să fiu atentă la cei din jur şi să fac mici gesturi care nu costă mult,dar care pot aduce fericire şi totodată crează o punte cu aceştia 
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
03/10/08 17:10
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
si eu am invatat nu demult ca, de multe ori diferenta o face nu faptul ca stii anumite lucruri, ci faptul ca ti le amintesti si atunci le aplici. de fapt, e chestie de aplicabilitate. deci, nu e suficient doar sa stii  si asa mare binecuvantare sunt prietenii care atunci cand ai nevoie, iti aduc aminte de anumite lucruri pe care le stii si trebuie sa le aplici in situatia aia. au ei un stil de a-ti duce cuvintele direct la inima, si te ajuta sa le aplici mai usor 
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
03/10/08 17:38
|
|
jezzy
membru
 Inregistat: 13/03/06
|
|
am invatat ca exista o fobie numita venusofobia , frica de femei frumoase.oare cum s-o manifesta?
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
02/12/08 20:47
|
|
[anda]
membru
Inregistat: 09/09/08
|
|
da alea de femei urate cum se numeste???habar n-aveam ca se teme cineva de femei frumoase .e culmea ))
|
|
02/12/08 20:59
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
hidofobie se numeste ...
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
03/12/08 16:20
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
ca oamenii mai au si altfel de povesti in viata,decat cele pe care le povestesc de obicei, trebuie sa fiu gata sa ascult,indiferent daca vreau sau nu, sa o fac din inima,si cu dragoste.
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
12/12/08 04:37
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
Asta am invatat aseara, dar scriu acum .
Am invatat ca, chipul Lui Dumnezeu e : si barbat si femeie , conform Geneza 1 : 27, care spune : Dumnezeu a facut pe om dupa chipul Sau, l-a facut dupa chipul Lui Dumnezeu ; parte barbateasca si parte femeiasca i-a facut .
Dumnezeu este atat de minunat si desavarsit din toate punctele de vedere, incat nu avea cum sa fie limitat, doar la aspectele si laturile barbatesti , continand si elemente feminine .
Ultima modificare de flory (30/12/08 11:55)
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
30/12/08 11:55
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
nu.i chestie invatat azi : versurile "On the outside all we see is clay /That hides the perfect light /But no one really knows the pain inside" & "Are we happy plastic people /Under shiny plastic steeples /With walls around our weakness /And smiles to hide our pain .. So with a painted grin, I play the part again /So everyone will see me the way that I see them" sunt destul de adevarate . Multi oameni par fericiti ,dar dupa zambetul lor ascund multa suferinta si frustrari . Incearca sa se prosteasca singuri afisand un zambet fals .. si in final toata lumea e fericita ,pana la adanci batraneti . Partea proasta e ca altii ii vad fericiti si ravnesc sa fie ca ei si devin si ei frustrati .
Ultima modificare de RainSong (07/01/09 18:47)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
07/01/09 18:47
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
am invatat ca inca pot plange si la niste desene animate 
|
|
17/01/09 20:43
|
|
simple
membru
Inregistat: 19/10/05
|
|
astazi am invatat...ca nu are rost sa contrazici un barbat...ca tot varianta lui o tine :d
_______________________________________ calator spre eternitate
|
|
17/01/09 20:53
|
|
nathanael
membru
Inregistat: 05/01/09
|
|
azi am invatat ca poti sa te plictisesti si in unele locuri unde tot timpul te simteai bine
_______________________________________ Psalmul 62:5 Da, suflete, increde-te in Dumnezeu, caci de la El imi vine nadejdea.
http://cristianhercuti.wordpress.com
|
|
17/01/09 20:57
|
|
lorre
membru
|
|
azi am invatat ca viata nu inseamna numai mancare si imbracaminte..
|
|
18/01/09 16:01
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
Am invatat de multe ori acestea lucruri dar cred ca sa le inveti din nou nu e rau... pina ajunge ca reflex. Am invatat sa tac, sa nu mai ma duc oriunde... sa imi vad de treaba, sa nu mai incerc sa ajut caci faci mai mult rau decat bine si am invatat iarasi ca nimeni nu te poate intelege... doar El.
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
19/01/09 02:34
|
|
lorre
membru
|
|
* exista si baieti prea rusinosi sa se intereseze de cineva 
|
|
19/01/09 20:54
|
|
fluflu
membru
|
|
azi am invatat sa copiez un dvd  cam greu.am stricat un dvd,dar...in cele din urma am reusit 
|
|
21/01/09 20:55
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
ce inseamna gbv [stiti ca sunt multe carti scoase de societatea asta -de fapt nu cred ca e societate - mai ales brosura cu "samanta buna" care se da anual ,pe gratis ,si contine chestii foarte faine] .
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
23/01/09 17:12
|
|
nikku
membru
Inregistat: 26/11/08
|
|
RainSong a scris:
ce inseamna gbv [stiti ca sunt multe carti scoase de societatea asta -de fapt nu cred ca e societate - mai ales brosura cu "samanta buna" care se da anual ,pe gratis ,si contine chestii foarte faine] . |
Cum se da gratis la tine "Samanta buna"? La mine la biserica trebuie sa o cumperi 
|
|
23/01/09 17:25
|
|
fluflu
membru
|
|
RainSong a scris:
ce inseamna gbv [stiti ca sunt multe carti scoase de societatea asta -de fapt nu cred ca e societate - mai ales brosura cu "samanta buna" care se da anual ,pe gratis ,si contine chestii foarte faine] . |
ia spune-mi si mie sa invat.Eu stiu doar ca e o editura...germana pare-mi-se.
|
|
23/01/09 17:30
|
|
nikku
membru
Inregistat: 26/11/08
|
|
Pai e prescurtarea de la GUTE BOTSCHAFT Verlag, care inseamna, in engleza, Good Message Publishing House. Cum zice fluflu, e o editura.
|
|
23/01/09 17:36
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|