|
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Psalmii 3:8
"La Domnul este scăparea: binecuvântarea Ta să fie peste poporul Tău."
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
31/08/13 11:43
|
|
antonela
Moderator
|
|
Proverbe 21:29
"Dar omul fără prihană îşi îmbunătăţeşte calea!"
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
04/09/13 14:05
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Romani 8:14
„Caci toti cei ce sunt calauziti de Duhul lui Dumnezeu sunt fii ai lui Dumnezeu.”!
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
06/09/13 22:54
|
|
antonela
Moderator
|
|
Galateni 5:24
“Cei ce sunt ai lui Hristos Isus si-au rastignit firea pamanteasca impreuna cu patimile si cu poftele ei."
|
|
12/09/13 17:23
|
|
Old
Moderator
|
|
Matei 26:31
„Atunci, Isus le-a zis: „In noaptea aceasta, toti veti gasi in Mine o pricina de poticnire, caci este scris: Voi bate Păstorul si oile turmei vor fi risipite. ”
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
13/09/13 21:10
|
|
antonela
Moderator
|
|
Psalm 34:4
"Eu am căutat pe Domnul, şi mi-a răspuns: m-a izbăvit din toate temerile mele."
|
|
27/09/13 16:51
|
|
antonela
Moderator
|
|
Proverbele 25:28
"Omul care nu este stăpân pe sine este ca o cetate surpată şi fără ziduri."
|
|
29/09/13 15:21
|
|
Old
Moderator
|
|
Luca 19:10
"Pentru ca Fiul omului a venit sa caute si sa mantuiasca ce era pierdut."
|
|
02/10/13 20:39
|
|
Old
Moderator
|
|
(Ps.141:2)
„Ca tamaia sa fie rugaciunea mea inaintea Ta, si ca jertfa de seara sa fie ridicarea mainilor mele!”
|
|
03/10/13 21:43
|
|
antonela
Moderator
|
|
Proverbele 3:5
"Încrede-te în Domnul din toată inima ta şi nu te bizui pe înţelepciunea ta!"
|
|
12/10/13 10:01
|
|
antonela
Moderator
|
|
Ioan 15:4
"Rămâneţi în Mine, şi Eu voi rămâne în voi. După cum mlădiţa nu poate aduce rod de la sine, dacă nu rămâne în viţă, tot aşa nici voi nu puteţi aduceţi rod, dacă nu rămâneţi în Mine."
|
|
13/10/13 13:22
|
|
antonela
Moderator
|
|
Proverbe 4:10
"Ascultă, fiule, primeşte cuvintele mele, şi anii vieţii tale se vor înmulţi."
|
|
02/11/13 09:27
|
|
Old
Moderator
|
|
Isaia 55:10,11
„Căci, după cum ploaia şi zăpada se coboară din ceruri şi nu se mai întorc înapoi, ci udă pământul şi-l fac să rodească şi să odrăslească, pentru ca să dea sămânţă semănătorului şi pâine celui ce mănâncă, tot aşa şi cuvântul Meu, care iese din gura Mea, nu se întoarce la Mine fără rod, ci va face voia Mea şi va împlini planurile Mele.”
|
|
06/11/13 21:53
|
|
Old
Moderator
|
|
Iacov 4:15
"Voi, dimpotrivă, ar trebui să ziceţi: „Dacă va vrea Domnul, vom trăi şi vom face cutare sau cutare lucru.”
|
|
09/11/13 22:23
|
|
Oblio
membru
 Inregistat: 03/10/10
|
|
Iona 4:10,11
Atunci şi Domnul a zis: „Ţie îţi este milă de curcubetele acesta, care nu te-a costat nicio trudă şi pe care nu tu l-ai făcut să crească, ci într-o noapte s-a născut şi într-o noapte a pierit.
Şi Mie să nu-Mi fie milă de Ninive, cetatea cea mare, în care se află mai mult de o sută douăzeci de mii de oameni care nu ştiu să deosebească dreapta de stânga lor, afară de o mulţime de vite!”
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
17/11/13 00:13
|
|
Old
Moderator
|
|
Matei 24:35
„Cerul și pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.”
|
|
23/11/13 22:48
|
|
Old
Moderator
|
|
2Timotei 2:11
"Adevarat este cuvantul acesta: daca am murit impreuna cu El, vom si trai impreuna cu El."
|
|
25/11/13 06:27
|
|
Oblio
membru
|
|
2Timotei 2:15
Cautaă să te înfăţişezi înaintea lui Dumnezeu ca un om încercat, ca un lucrător care n-are de ce să-i fie ruşine şi care împarte drept Cuvântul adevărului.
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
26/11/13 20:08
|
|
Old
Moderator
|
|
Evrei 2:18
„Și, prin faptul că El însuși a fost ispitit în ceea ce a suferit, poate să vină în ajutorul celor ce sunt ispitiți.”
|
|
28/11/13 19:03
|
|
Oblio
membru
|
|
Da!
Ioan 15:7
Dacă rămâneţi în Mine şi dacă rămân în voi cuvintele Mele, cereţi orice veţi vrea, şi vi se va da.
|
|
01/12/13 12:15
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
"Domnul este aproape de cei cu inima zdrobită şi-i izbăveşte pe cei cu duhul zdrobit"
-Psalmi 34:18
|
|
20/12/13 20:23
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Apocalipsa (Revelatia) 2:17
"Cine are urechi să asculte ce zice bisericilor Duhul: „Celui ce va birui îi voi da să mănânce din mana ascunsă şi-i voi da o piatră albă; şi pe piatra aceasta este scris un nume nou pe care nu-l ştie nimeni decât acela care-l primeşte.” "
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
24/12/13 09:16
|
|
march
membru
Inregistat: 27/02/12
|
|
"Daca vreunuia dintre voi ii lipseste intelepciunea, s-o ceara de la Dumnezeu, care da tuturor cu mana larga si fara mustrare, si ea ii va fi data. " Iacov 1:5
_______________________________________ "Care este, în adevăr, neamul acela aşa de mare încât să fi avut pe dumnezeii lui aşa de aproape cum avem noi pe Domnul Dumnezeul nostru, ori de câte ori Îl chemăm?" Deuteronom 4:7
|
|
14/01/14 21:23
|
|
Old
Moderator
|
|
„Si pe drum, propovaduiti si ziceti: „Impărăția cerurilor este aproape!”
Matei 10:7
|
|
17/01/14 06:25
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
"Apropiati-va de Dumnezeu si El se va apropia de voi."
Iacov 4:8
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
18/01/14 08:38
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|