|
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
2Timotei 4:18
"Domnul mă va scăpa de orice lucru rău şi mă va mântui pentru Împărăţia Lui cerească. A Lui să fie slava, în vecii vecilor! Amin."
|
|
07/03/13 06:16
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
1 Tesaloniceni 5:23
"Dumnezeul păcii să vă sfinţească El însuşi pe deplin; şi duhul vostru, sufletul vostru şi trupul vostru să fie păzite întregi, fără prihană, la venirea Domnului nostru Isus Hristos."
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
08/03/13 13:59
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
1 Cronici 17:20
"Doamne! nimeni nu este ca Tine, şi nu este alt Dumnezeu afară de Tine, după tot ce am auzit cu urechile noastre."
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
09/03/13 07:36
|
|
junia
membru
 Inregistat: 18/09/11
|
|
Isaia 61:3 "Sa dau celor întristati din Sion, frumuseţe în loc de cenuşă, un untdelemn de bucurie în locul plânsului, o haină de laudă în locul unui duh mâhnit, ca să fie numiţi "terebinţi ai dreptăţii", "un răsad al Domnului, ca El să fie slăvit.""
_______________________________________ "Noi stim ca toate lucrurile lucreaza împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu!"
|
|
10/03/13 07:07
|
|
Roxana
membru
|
|
1 Tesaloniceni 5:14
"Vă rugăm, de asemenea, fraţilor, să mustraţi pe cei ce trăiesc în neorânduială; să îmbărbătaţi pe cei deznădăjduiţi; să sprijiniţi pe cei slabi, să fiţi răbdători cu toţi."
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
11/03/13 12:09
|
|
junia
membru
|
|
Numeri 23:19 "Dumnezeu nu este om ca să mintă, nici un fiu al omului, ca să-I pară rău. Ce a spus, oare nu va face? Ce a făgăduit, oare nu va împlini?"
_______________________________________ "Noi stim ca toate lucrurile lucreaza împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu!"
|
|
12/03/13 12:14
|
|
Roxana
membru
|
|
Proverbe 30:25
"Orice cuvânt al lui Dumnezeu este încercat. El este un scut pentru cei ce se încred în El."
|
|
14/03/13 21:29
|
|
Roxana
membru
|
|
Exod 33:13
"Acum, dacă am căpătat trecere înaintea Ta, arată-mi căile Tale; atunci Te voi cunoaşte, şi voi avea trecere înaintea Ta. Şi gândeşte-Te că neamul aceasta este poporul Tău!"
|
|
15/03/13 19:59
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Romani 8:2
"In adevar, legea Duhului de viata in Hristos Isus m-a izbavit de Legea pacatului si a mortii."
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
16/03/13 09:05
|
|
Oblio
membru
 Inregistat: 03/10/10
|
|
Luca 2:14
"Slavă lui Dumnezeu în locurile preaînalte şi pace pe pămant între oamenii plăcuţi Lui".
Ultima modificare de Oblio (17/03/13 07:57)
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
17/03/13 07:55
|
|
Roxana
membru
|
|
Deuteronom 18:13
"Tu să te ţii în totul totului tot, numai de Domnul Dumnezeul tău."
|
|
19/03/13 13:56
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Mica 5:9
"Ţi se va ridica mâna peste potrivnicii tăi, şi toţi vrăjmaşii tăi vor fi nimiciţi!"
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
21/03/13 19:23
|
|
ioanna
membru
Inregistat: 12/07/06
|
|
2 Corinteni 1:20
În adevăr, făgăduinţele lui Dumnezeu, oricâte ar fi ele, toate în El sunt „da”; de aceea şi „Amin”, pe care-l spunem noi, prin El, este spre slava lui Dumnezeu.
_______________________________________ Căile lui Dumnezeu sunt desăvirşite,Cuvăntul Domnului este incercat El este un scut pentru toţi cei ce aleargă la El.
|
|
22/03/13 11:17
|
|
junia
membru
|
|
Eclesiastul 5:2 "Nu te grăbi să deschizi gura şi să nu îţi rostească inima cuvinte pripite înaintea lui Dumnezeu; căci Dumnezeu este în cer şi tu pe pământ, de aceea să nu spui cuvinte multe."
|
|
24/03/13 06:54
|
|
Roxana
membru
|
|
2 Cronici 15:7
"voi dar, întăriţi-vă, şi nu lăsaţi să vă slăbească mâinile, căci faptele voastre vor avea o răsplată."
|
|
25/03/13 06:36
|
|
ioanna
membru
|
|
2 Timotei 2:22
Fugi de poftele tinereţii şi urmăreşte neprihănirea, credinţa, dragostea, pacea, împreună cu cei ce cheamă pe Domnul dintr-o inimă curată.
_______________________________________ Căile lui Dumnezeu sunt desăvirşite,Cuvăntul Domnului este incercat El este un scut pentru toţi cei ce aleargă la El.
|
|
26/03/13 09:30
|
|
Roxana
membru
|
|
Iosua 1:9
"Nu ţi-am dat Eu oare porunca aceasta: ,Întăreşte-te şi îmbărbătează-te? Nu te înspăimânta şi nu te îngrozi, căci Domnul, Dumnezeul tău, este cu tine în tot ce vei face."
|
|
06/04/13 00:01
|
|
Roxana
membru
|
|
Psalmi 111:1
"Lăudaţi pe Domnul! Voi lăuda pe Domnul din toată inima mea, în tovărăşia oamenilor fără prihană şi în adunare."
|
|
08/04/13 17:51
|
|
Roxana
membru
|
|
1 Petru 1:21
"Cei ce prin El aţi crezut în Dumnezeu, Care L-a înviat pe El din morţi, şi I-a dat Lui slavă, ca să vă fie credinţa şi nădejdea voastră în Dumnezeu."
|
|
10/04/13 18:12
|
|
Roxana
membru
|
|
1 Tesaloniceni 3:13
"El să vă edifice inima, ca să fiţi puri şi sfinţi înaintea Dumnezeului şi Tatălui nostru, atunci când Domnul nostru Isus Cristos va veni cu toţi sfinţii Săi."
|
|
13/04/13 22:32
|
|
Roxana
membru
|
|
Exod 14:14
"Domnul Se va lupta pentru voi; dar voi, staţi liniştiţi."
|
|
19/04/13 07:10
|
|
ioanna
membru
|
|
Psalmul 119:89
Cuvântul Tău, Doamne, dăinuie în veci, în ceruri.
|
|
23/04/13 08:53
|
|
Roxana
membru
|
|
Romani 12:2
"Să nu vă potriviţi chipului veacului acestuia, ci să vă prefaceţi, prin înnoirea minţii voastre, ca să puteţi deosebi bine voia lui Dumnezeu: cea bună, plăcută şi desăvârşită."
|
|
26/04/13 13:54
|
|
Roxana
membru
|
|
Fapte 17:28
"Căci în El avem viaţa, mişcarea şi fiinţa, după cum au zis şi unii din poeţii voştri: „Suntem din neamul Lui…” "
|
|
29/04/13 20:36
|
|
ioanna
membru
|
|
Proverbe 20:27
Suflarea omului este o lumină a Domnului, care pătrunde până în fundul măruntaielor.
|
|
09/05/13 11:01
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|