|
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Proverbe 31:30
"Dezmierdările sunt înşelătoare, şi frumuseţea este deşartă, dar femeia care se teme de Domnul va fi lăudată."
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
20/01/13 11:38
|
|
junia
membru
 Inregistat: 18/09/11
|
|
Psalmul 138:3 "In ziua cand Te'am chemat, m'ai ascultat, m'ai încurajat si mi'ai întărit sufletul."
_______________________________________ "Noi stim ca toate lucrurile lucreaza împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu!"
|
|
22/01/13 09:08
|
|
Roxana
membru
|
|
Matei 5:6
"Ferice de cei flamanzi si insetati dupa neprihanire, caci ei vor fi saturati!"
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
26/01/13 11:49
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Daniel 4:34
... am ridicat ochii spre cer şi mi-a venit iarăşi mintea la loc. Am binecuvântat pe Cel Preaînalt, am lăudat şi slăvit pe Cel ce trăieşte veşnic, Acela a cărui stăpânire este veşnică şi a cărui Împărăţie dăinuie din neam în neam.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
27/01/13 12:46
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
Tefania 2:3
Cautati pe Domnul, toti cei smeriti din tara, care impliniti poruncile Lui! Cautati dreptatea, cautati smerenia! Poate ca veti fi crutati in ziua maniei Domnului.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
28/01/13 12:07
|
|
Roxana
membru
|
|
Tefania 3:17
"Domnul Dumnezeul tău este în mijlocul tău, ca un viteaz care poate ajuta; se va bucura de tine cu mare bucurie, va tăcea în dragostea Lui, şi nu va mai putea de veselie pentru tine."
|
|
03/02/13 08:30
|
|
ioanna
membru
Inregistat: 12/07/06
|
|
Coloseni 1:26-27
"Vreau să zic: taina ţinută ascunsă din veşnicii şi în toate veacurile, dar descoperită acum sfinţilor Lui, cărora Dumnezeu a voit să le facă cunoscut care este bogăţia slavei tainei acesteia între Neamuri, şi anume: Hristos în voi, nădejdea slavei".
_______________________________________ Căile lui Dumnezeu sunt desăvirşite,Cuvăntul Domnului este incercat El este un scut pentru toţi cei ce aleargă la El.
|
|
04/02/13 08:34
|
|
Roxana
membru
|
|
Filipeni 2:13
"Căci Dumnezeu este Acela care lucrează în voi, şi vă dă, după plăcerea Lui, şi voinţa şi înfăptuirea."
|
|
05/02/13 09:05
|
|
Roxana
membru
|
|
Luca 15:7
"Tot aşa, vă spun că va fi mai multă bucurie în cer pentru un singur păcătos care se pocăieşte, decât pentru nouăzeci şi nouă de oameni neprihăniţi care n-au nevoie de pocăinţă."
|
|
06/02/13 19:58
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
Iov 5:9
El face lucruri mari si nepatrunse, minuni fara numar.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
08/02/13 23:46
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Psalm 31:14
"Dar eu mă încred în Tine, Doamne, şi zic: „Tu eşti Dumnezeul meu!”
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
09/02/13 00:15
|
|
Roxana
membru
|
|
Matei 5:8
"Ferice de cei cu inima curată, căci ei vor vedea pe Dumnezeu!"
|
|
16/02/13 07:46
|
|
april
admin forum
|
|
Mica 7:7
Eu însă voi privi spre Domnul, îmi voi pune nădejdea în Dumnezeul mântuirii mele; Dumnezeul meu mă va asculta.
|
|
17/02/13 14:01
|
|
ioanna
membru
|
|
Psalmul 127:2b
"...căci preaiubiţilor Lui El le dă pâine ca în somn."
_______________________________________ Căile lui Dumnezeu sunt desăvirşite,Cuvăntul Domnului este incercat El este un scut pentru toţi cei ce aleargă la El.
|
|
20/02/13 08:20
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Faptele Apostolilor 20:24
"Dar eu nu tin numai decat la viata mea, ca si cum mi-ar fi scumpa, ci vreau numai sa-mi sfarsesc cu bucurie calea si slujba, pe care am primit-o de la Domnul Isus, ca sa vestesc Evanghelia harului Lui Dumnezeu.
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
22/02/13 14:46
|
|
antonela
Moderator
|
|
Iosua 1:9
"Nu ți-am dat Eu oare porunca aceasta: «Întărește-te și îmbărbătează-te! Nu te înspăimanta și nu te îngrozi, căci Domnul, Dumnezeul tău, este cu tine în tot ce vei face.“
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
23/02/13 09:19
|
|
antonela
Moderator
|
|
Proverb 10:11
"Gura celui neprihănit este un izvor de viaţă!"
|
|
24/02/13 14:20
|
|
Roxana
membru
|
|
Psalmul 110:3
"Poporul Tău este plin de înflăcărare, cînd Îţi aduni oştirea; cu podoabe sfinte, ca din sînul zorilor, vine tineretul Tău la Tine, ca roua."
|
|
27/02/13 16:48
|
|
ioanna
membru
|
|
Efeseni 3:20-21
Iar a Celui ce, prin puterea care lucrează în noi, poate să facă nespus mai mult decât cerem sau gândim noi, a Lui să fie slava în Biserică şi în Hristos Isus, din neam în neam, în vecii vecilor! Amin.
|
|
28/02/13 08:32
|
|
Roxana
membru
|
|
Romani 10:17 (BVA)
"Deci credinţa vine în urma auzirii mesajului; iar acest mesaj este proclamat prin Cuvântul lui Cristos."
|
|
28/02/13 23:58
|
|
Roxana
membru
|
|
Isaia 1:18
"Veniţi totuşi să ne judecăm, zice Domnul. De vor fi păcatele voastre cum e cârmâzul, se vor face albe ca zăpada; de vor fi roşii ca purpura, se vor face ca lâna."
|
|
02/03/13 10:03
|
|
april
admin forum
|
|
Maleahi 3:16
Atunci şi cei ce se tem de Domnul au vorbit adesea unul cu altul ; Domnul a luat aminte la lucrul acesta şi a ascultat ; şi o carte de aducere aminte a fost scrisă înaintea Lui, pentru cei ce se tem de Domnul şi cinstesc Numele Lui.
|
|
03/03/13 12:15
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Psalmul 103:1
"Binecuvintează, suflete, pe Domnul, şi tot ce este în mine să binecuvinteze Numele Lui cel sfînt!"
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
04/03/13 12:20
|
|
Roxana
membru
|
|
Evrei 5:7-8
"El este Acela care, în zilele vieţii Sale pămînteşti, aducînd rugăciuni şi cereri cu strigăte mari şi cu lacrămi către Cel ce putea să-L izbăvească de la moarte, şi fiind ascultat, din pricina evlaviei Lui, măcar că era Fiu, a învăţat să asculte prin lucrurile pe cari le-a suferit."
Ultima modificare de Roxana (05/03/13 14:35)
|
|
05/03/13 14:34
|
|
junia
membru
 Inregistat: 18/09/11
|
|
Iov 36:24 "Nu uita să lauzi faptele Lui, pe care toţi oamenii trebuie să le mărească!"
_______________________________________ "Noi stim ca toate lucrurile lucreaza împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu!"
|
|
06/03/13 07:57
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|