|
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Isaia 1:18
"Veniţi totuşi să ne judecăm, zice Domnul. De vor fi păcatele voastre cum e cârmâzul, se vor face albe ca zăpada; de vor fi roşii ca purpura, se vor face ca lâna."
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
17/12/12 12:06
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Daniel 12:3
"Cei înţelepţi vor străluci ca strălucirea cerului, şi cei ce vor învăţa pe mulţi să umble în neprihănire vor străluci ca stelele, în veac şi în veci de veci."
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
19/12/12 16:46
|
|
AndreeaC
membru
Inregistat: 17/01/12
|
|
Ieremia 29:13
,,Ma veti cauta si Ma veti gasi daca Ma veti cauta cu toata inima.,,
_______________________________________ Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people. Eleanor Roosevelt
|
|
20/12/12 21:54
|
|
Roxana
membru
|
|
Maleahi 4:2
"Dar pentru voi, care vă temeţi de Numele Meu, va răsări Soarele neprihănirii, şi tămăduirea va fi sub aripile Lui; veţi ieşi, şi veţi sări ca viţeii din grajd."
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
21/12/12 19:25
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Deuteronomul 28:13
"Domnul te va face să fii cap, nu coadă; întotdeauna vei fi sus, şi niciodată nu vei fi jos, dacă vei asculta de poruncile Domnului Dumnezeului tău pe care ţi le dau astăzi, dacă le vei păzi şi le vei împlini."
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
22/12/12 12:53
|
|
Roxana
membru
|
|
Isaia 9:6
"Căci un Copil ni s-a născut, un Fiu ni s-a dat, şi domnia va fi pe umărul Lui; Îl vor numi: Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Părintele veşniciilor, Domn al păcii."
|
|
23/12/12 12:02
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Luca 2:14
„Slavă lui Dumnezeu în înălţimi şi pace pe pământ, între oamenii peste care se odihneşte bunăvoinţa Lui!“
|
|
24/12/12 10:44
|
|
antonela
Moderator
|
|
Luca 2:11
"Astăzi, în cetatea lui David, vi S-a născut un Mântuitor, care este Hristos, Domnul."
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
25/12/12 09:38
|
|
Roxana
membru
|
|
Ioan 17:3
"Şi viaţa veşnică este aceasta: să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat şi pe Isus Hristos, pe care L-ai trimis Tu."
|
|
26/12/12 11:06
|
|
Roxana
membru
|
|
Psalmi 91:4
"El te va acoperi cu penele Lui, şi te vei ascunde supt aripile Lui. Căci scut şi pavăză este credincioşia Lui!"
|
|
30/12/12 08:22
|
|
4givenByJesus
membru
Inregistat: 14/04/08
|
|
Osea 6:3
Să cunoaştem, să căutăm să cunoaştem pe Domnul! Căci El Se iveşte ca zorile dimineţii şi va veni la noi ca o ploaie, ca ploaia de primăvară care udă pământul!
_______________________________________ Oricât de tare m-aș supara, tot îmi trece... așa că, ce rost are să mă mai supăr?
|
|
31/12/12 15:29
|
|
Roxana
membru
|
|
Apocalipsa 1:8
„Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
01/01/13 10:26
|
|
4givenByJesus
membru
|
|
Iov 22.21
Imprieteneste-te dar cu Dumnezeu si vei avea pace; te vei bucura astfel iarasi de fericire.
Ultima modificare de 4givenByJesus (03/01/13 03:15)
_______________________________________ Oricât de tare m-aș supara, tot îmi trece... așa că, ce rost are să mă mai supăr?
|
|
03/01/13 03:14
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
Geneza 2:7
"Domnul Dumnezeu a făcut pe om din ţărâna pământului, i-a suflat în nări suflare de viaţă, şi omul s-a făcut astfel un suflet viu."
|
|
04/01/13 11:45
|
|
junia
membru
 Inregistat: 18/09/11
|
|
Proverbe 13:12 "O speranţă amânată îmbolnăveşte inima, dar o dorinţă împlinită este un pom de viaţă."
_______________________________________ "Noi stim ca toate lucrurile lucreaza împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu!"
|
|
05/01/13 10:45
|
|
Roxana
membru
|
|
2 Corinteni 5:19
..că adică, Dumnezeu era în Hristos, împăcând lumea cu Sine, neţinându-le în socoteală păcatele lor, şi ne-a încredinţat nouă propovăduirea acestei împăcări."
Ultima modificare de Roxana (06/01/13 15:07)
|
|
06/01/13 15:07
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
Psalmul 56:3
"Oridecîteori mă tem, eu mă încred în Tine."
Ultima modificare de FiicaDeRege (07/01/13 19:49)
|
|
07/01/13 19:48
|
|
antonela
Moderator
|
|
Ieremia 29:11
"Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde."
|
|
08/01/13 12:35
|
|
antonela
Moderator
|
|
Isaia 48:17
"Aşa vorbeşte Domnul, Răscumpărătorul tău, Sfântul lui Israel: Eu, Domnul Dumnezeul tău, te învăţ ce este de folos şi te călăuzesc pe calea pe care trebuie să mergi!"
|
|
09/01/13 15:25
|
|
4givenByJesus
membru
|
|
Filipeni 3.14
Alerg spre tinta pentru premiul chemarii ceresti a Lui Dumnezeu.
|
|
10/01/13 02:01
|
|
Roxana
membru
|
|
Efeseni 4:29
"Nici un cuvânt stricat să nu vă iasă din gură; ci unul bun, pentru zidire, după cum e nevoie, ca să dea har celor ce-l aud."
|
|
11/01/13 13:40
|
|
Roxana
membru
|
|
Plangeri 3:22-23
"Bunătăţile Domnului nu s-au sfârşit, îndurările Lui nu sunt la capăt,ci se înnoiesc în fiecare dimineaţă. Şi credincioşia Ta este atât de mare!"
|
|
13/01/13 18:07
|
|
junia
membru
 Inregistat: 18/09/11
|
|
Psalmul 93:4 "Dar mai puternic decat vuietul multor ape si decat vuietul valurilor puternice ale marii este Domnul, in locurile înalte."
_______________________________________ "Noi stim ca toate lucrurile lucreaza împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu!"
|
|
15/01/13 14:52
|
|
Roxana
membru
|
|
Evrei 10:38
"Si cel neprihanit va trai prin credinta; dar, daca da inapoi, sufletul Meu nu gaseste placere in el."
|
|
18/01/13 23:28
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Psalmul 10:17
"Tu auzi rugaciunile celor ce sufera, Doamne! Le intaresti inima, Iti pleci urechea spre ei."
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
19/01/13 09:05
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|