|
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Psalmul 20:1
"Să te asculte Domnul în ziua necazului, să te ocrotească Numele Dumnezeului lui Iacov!"
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
27/07/12 13:06
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Faptele Apostolilor 5:42
“ Şi, în fiecare zi, în Templu şi acasă, nu încetau să înveţe pe oameni şi să vestească Evanghelia lui Isus Hristos.”
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
28/07/12 13:44
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Tefania 3:17
"Domnul Dumnezeul tău este în mijlocul tău, ca un viteaz care poate ajuta; se va bucura de tine cu mare bucurie, va tăcea în dragostea Lui, şi nu va mai putea de veselie pentru tine."
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
29/07/12 09:09
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
Romani 12:12
"Bucuraţi-vă în nădejde. Fiţi răbdători în necaz. Stăruiţi în rugăciune."
|
|
30/07/12 13:10
|
|
Claudiu
membru
Inregistat: 30/12/10
|
|
Geneza 22:12
"Ingerul a zis: "Să nu pui mana pe băiat, şi să nu-i faci nimic; căci ştiu acum că te temi de Dumnezeu, intrucât n-ai cruţat pe fiul tău, pe singurul tău fiu, pentru Mine.""
_______________________________________ "A vorbi despre Isus înseamnă a invita oamenii să pună mai multe întrebări, nu mai puţine... întrebări menite să conducă la aprofundarea adevărului." A. Graham Maxwell
|
|
02/08/12 01:38
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
Psalmul 25:7
"Nu-Ţi aduce aminte de greşelile din tinereţa mea, nici de fărădelegile mele; ci adu-Ţi aminte de mine, după îndurarea Ta, pentru bunătatea Ta, Doamne!"
|
|
03/08/12 23:08
|
|
Roxana
membru
|
|
Luca 18:27
""Isus a răspuns: Ce este cu neputinţă la oameni, este cu putinţă la Dumnezeu.""
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
05/08/12 08:41
|
|
antonela
Moderator
|
|
Daniel 10:19
„Nu te teme de nimic, om preaiubit! Pace ţie! Fii tare şi cu inimă!”
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
11/08/12 10:44
|
|
Roxana
membru
|
|
Romani 15:13
""Dumnezeul nădejdii să vă umple de toată bucuria şi pacea, pe care o dă credinţa, pentru ca, prin puterea Duhului Sfânt, să fiţi tari în nădejde!""
|
|
14/08/12 09:29
|
|
antonela
Moderator
|
|
Psalmii 119:80
"Inima să-mi fie neîmpărţită în orânduirile Tale, ca să nu fiu dat de ruşine!"
|
|
16/08/12 16:31
|
|
Roxana
membru
|
|
Efeseni 6:24
""Harul să fie cu toţi cei ce iubesc pe Domnul nostru Isus Hristos în curăţie. Amin.""
|
|
22/08/12 07:04
|
|
antonela
Moderator
|
|
2 Corinteni 12:9
" Şi El mi-a zis: „Harul Meu îţi este de ajuns; căci puterea Mea în slăbiciune este făcută desăvârşită.” Deci mă voi lăuda mult mai bucuros cu slăbiciunile mele, pentru ca puterea lui Hristos să rămână în mine."
|
|
23/08/12 11:51
|
|
junia
membru
 Inregistat: 18/09/11
|
|
1 Petru 4:11 "Dacă vorbeşte cineva, să vorbească cuvintele lui Dumnezeu. Dacă slujeşte cineva, să slujească după puterea pe care i-o dă Dumnezeu, pentruca în toate lucrurile să fie slăvit Dumnezeu prin Isus Hristos, a căruia este slava şi puterea în vecii vecilor! Amin.
_______________________________________ "Noi stim ca toate lucrurile lucreaza împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu!"
|
|
26/08/12 10:30
|
|
march
membru
Inregistat: 27/02/12
|
|
Eclesiastul 1:9
"Ce a fost va mai fi, si ce s-a facut se va mai face; nu este nimic nou sub soare."
_______________________________________ "Care este, în adevăr, neamul acela aşa de mare încât să fi avut pe dumnezeii lui aşa de aproape cum avem noi pe Domnul Dumnezeul nostru, ori de câte ori Îl chemăm?" Deuteronom 4:7
|
|
27/08/12 09:59
|
|
antonela
Moderator
|
|
Psalmul 73:28
"Cât pentru mine, fericirea mea este să mă apropii de Dumnezeu: pe Domnul Dumnezeu Îl fac locul meu de adăpost, ca să povestesc toate lucrările Tale."
|
|
30/08/12 00:01
|
|
antonela
Moderator
|
|
Filipeni 2:14
"Faceţi toate lucrurile fără cârtiri şi fără şovăieli."
|
|
02/09/12 14:25
|
|
march
membru
|
|
Isaia 28:29 b
"Minunat este planul Lui si mare este intelepciunea Lui!"
_______________________________________ "Care este, în adevăr, neamul acela aşa de mare încât să fi avut pe dumnezeii lui aşa de aproape cum avem noi pe Domnul Dumnezeul nostru, ori de câte ori Îl chemăm?" Deuteronom 4:7
|
|
04/09/12 12:08
|
|
march
membru
|
|
Isaia 30:21
"Urechile tale vor auzi dupa tine glasul care va zice: "Iata drumul, mergeti pe el!", cand veti voi sa va mai abateti la dreapta sau la stanga."
|
|
05/09/12 12:26
|
|
junia
membru
|
|
Eclesiastul 3:14 "Ştiu că tot ce face Dumnezeu rămâne în veci şi la ceea ce face El nu mai este nimic de adăugat şi nimic de scăzut şi că Dumnezeu face aşa pentru ca lumea să se teamă de El."
_______________________________________ "Noi stim ca toate lucrurile lucreaza împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu!"
|
|
06/09/12 11:32
|
|
Roxana
membru
|
|
Psalmul 34:8
"Gustati si vedeti ce bun este Domnul! Ferice de omul care se încrede în El!"
|
|
08/09/12 16:44
|
|
Roxana
membru
|
|
Isaia 63:8
""El a zis: Negreşit, ei sunt poporul Meu, nişte copii care nu vor fi necredincioşi! Şi astfel El s-a făcut Mântuitorul lor.""
|
|
10/09/12 20:43
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
Psalmul 54:4
"Da, Dumnezeu este ajutorul meu, Domnul este sprijinul sufletului meu!"
|
|
11/09/12 13:32
|
|
Roxana
membru
|
|
Coloseni 3:16
""Cuvântul lui Hristos să locuiască din belşug în voi în toată înţelepciunea. Învăţaţi-vă şi sfătuiţi-vă unii pe alţii cu psalmi, cu cântări de laudă şi cu cântări duhovniceşti, cântând lui Dumnezeu cu mulţumire în inima voastră.""
|
|
13/09/12 07:01
|
|
antonela
Moderator
|
|
Exod 14:14
"Domnul Se va lupta pentru voi; dar voi staţi liniştiţi."
|
|
15/09/12 14:30
|
|
junia
membru
|
|
2 Petru 3:18 "... creşteţi în harul şi în cunoaşterea Domnului şi Mântuitorul nostru Isus Hristos. A Lui să fie slava, acum şi în ziua veşniciei. Amin!"
|
|
16/09/12 06:41
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|