|
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|

_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
23/05/12 00:26
|
|
AndreeaC
membru
Inregistat: 17/01/12
|
|
2 Corinteni 18. Pentru ca noi nu ne uitam la lucrurile care se vad, ci la cele ce nu se vad; caci lucrurile care se vad sunt trecatoare, pe cand cele ce nu se vad sunt vesnice.
Ultima modificare de AnaMaria (24/05/12 22:31)
_______________________________________ Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people. Eleanor Roosevelt
|
|
24/05/12 15:59
|
|
4givenByJesus
membru
Inregistat: 14/04/08
|
|
1 Tesaloniceni 2:4
...fiindca Dumnezeu ne-a gasit vrednici sa ne incredinteze Evanghelia, cautam sa vorbim asa ca sa placem nu oamenilor, ci Lui Dumnezeu, care ne cerceteaza inima...
_______________________________________ Oricât de tare m-aș supara, tot îmi trece... așa că, ce rost are să mă mai supăr?
|
|
25/05/12 00:05
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Luca 1:45
"Ferice de aceea care a crezut; pentru că lucrurile, care i-au fost spuse din partea Domnului, se vor împlini."
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
26/05/12 10:22
|
|
march
membru
Inregistat: 27/02/12
|
|
Psalmul 7:10
"Scutul meu este în Dumnezeu, care mântuieşte pe cei cu inima curată."
_______________________________________ "Care este, în adevăr, neamul acela aşa de mare încât să fi avut pe dumnezeii lui aşa de aproape cum avem noi pe Domnul Dumnezeul nostru, ori de câte ori Îl chemăm?" Deuteronom 4:7
|
|
27/05/12 09:55
|
|
junia
membru
 Inregistat: 18/09/11
|
|
Psalmii 62:7 "Pe Dumnezeu se întemeiază ajutorul şi slava mea; în Dumnezeu este stâncă puterii mele, locul meu de adăpost."
_______________________________________ "Noi stim ca toate lucrurile lucreaza împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu!"
|
|
28/05/12 08:20
|
|
AndreeaC
membru
|
|
Psalmul 9:9
Domnul este scaparea celui asuprit, scapare la vreme de necaz.
_______________________________________ Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people. Eleanor Roosevelt
|
|
29/05/12 06:31
|
|
junia
membru
|
|
1 Ioan 5:4 " ...oricine este născut din Dumnezeu biruieşte lumea; şi ceea ce câştigă biruinţa asupra lumii, este credinţa noastră."
_______________________________________ "Noi stim ca toate lucrurile lucreaza împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu!"
|
|
31/05/12 12:42
|
|
march
membru
|
|

_______________________________________ "Care este, în adevăr, neamul acela aşa de mare încât să fi avut pe dumnezeii lui aşa de aproape cum avem noi pe Domnul Dumnezeul nostru, ori de câte ori Îl chemăm?" Deuteronom 4:7
|
|
01/06/12 08:05
|
|
AndreeaC
membru
|
|
Ps.116:1
Iubesc pe Domnul, caci El aude glasul meu, cererile mele.
|
|
02/06/12 00:20
|
|
junia
membru
|
|
Isaia 41:13 "Căci Eu sunt Domnul Dumnezeul tău care te iau de mâna dreaptă şi-ţi zic: "Nu te teme de nimic, Eu îţi vin în ajutor!""
|
|
03/06/12 06:59
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Osea 10:12
""Semănaţi potrivit cu neprihănirea şi veţi secera potrivit cu îndurarea. Desţeleniţi-vă un ogor nou! Este vremea să căutaţi pe Domnul, ca să vină şi să vă ploaie mântuire.""
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
04/06/12 09:27
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
Psalmul 121:1-2
"Îmi ridic ochii spre munţi... De unde-mi va veni ajutorul? Ajutorul îmi vine dela Domnul, care a făcut cerurile şi pămîntul."
|
|
06/06/12 11:42
|
|
march
membru
|
|
Psalmul 23:1
"Domnul este păstorul meu: nu voi duce lipsă de nimic."
|
|
07/06/12 14:38
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
2 Corinteni 4:17
"Căci întristările noastre uşoare de o clipă lucrează pentru noi tot mai mult o greutate veşnică de slavă."
|
|
08/06/12 08:11
|
|
Roxana
membru
|
|
Psalmi 9:10
""Cei ce cunosc Numele Tău, se încred în Tine, căci Tu nu părăseşti pe cei ce Te caută, Doamne!""
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
09/06/12 10:47
|
|
junia
membru
|
|
Psalmul 37:23,24 "Domnul întăreşte paşii omului, când Îi place calea lui; dacă se întâmplă să cadă, nu este doborât de tot, căci Domnul îl apucă de mână."
|
|
10/06/12 10:21
|
|
march
membru
|
|
Romani 5:3,4
"Ba mai mult, ne bucurăm chiar şi în necazurile noastre; căci ştim că necazul aduce răbdare, răbdarea aduce biruinţă în încercare, iar biruinţa aceasta aduce nădejdea."
|
|
13/06/12 14:49
|
|
march
membru
|
|

Ultima modificare de march (14/06/12 07:11)
|
|
14/06/12 07:09
|
|
Roxana
membru
|
|
Ioan 20:31
""Dar lucrurile acestea au fost scrise, pentru ca voi să credeţi că Isus este Hristosul, Fiul lui Dumnezeu; şi crezând, să aveţi viaţa în Numele Lui.""
|
|
16/06/12 08:07
|
|
AndreeaC
membru
|
|
Macar ca zici ca nu-L vezi, totusi pricina ta este inaintea Lui: asteapta-L! (Iov.35:14)
|
|
17/06/12 11:20
|
|
4givenByJesus
membru
Inregistat: 14/04/08
|
|
Matei 10:26
Caci nu este nimic ascuns care nu va fi descoperit, si nimic tainuit care nu va fi cunoscut.
_______________________________________ Oricât de tare m-aș supara, tot îmi trece... așa că, ce rost are să mă mai supăr?
|
|
18/06/12 01:36
|
|
Roxana
membru
|
|
Isaia 43:2
""Dacă vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine; şi râurile nu te vor îneca; dacă vei merge prin foc, nu te va arde, şi flacăra nu te va aprinde""
|
|
19/06/12 10:21
|
|
march
membru
|
|
Psalmul 20:1
"Să te asculte Domnul în ziua necazului, să te ocrotească Numele Dumnezeului lui Iacov"
|
|
20/06/12 12:26
|
|
march
membru
|
|
Psalmul 84:11
"Căci Domnul Dumnezeu este un soare şi un scut, Domnul dă îndurare şi slavă, şi nu lipseşte de niciun bine pe cei ce duc o viaţă fără prihană."
Ultima modificare de march (21/06/12 08:18)
|
|
21/06/12 08:07
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|