|
|
|
junia
membru
 Inregistat: 18/09/11
|
|
2 Corinteni 4:16 "De aceea, noi nu cădem de oboseală, ci chiar dacă omul nostru de afară se trece, totuşi cel dinăuntru se înnoieşte din zi în zi."
_______________________________________ "Noi stim ca toate lucrurile lucreaza împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu!"
|
|
30/03/12 08:11
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|

_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
31/03/12 10:40
|
|
antonela
Moderator
|
|

_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
01/04/12 13:29
|
|
junia
membru
|
|
1 Petru 1:7 "...încercarea credinţei voastre, cu mult mai scumpă decât aurul care piere şi care totuşi este încercat prin foc, să fie găsită spre laudă, slavă, şi cinste, la descoperirea lui Isus Hristos."
_______________________________________ "Noi stim ca toate lucrurile lucreaza împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu!"
|
|
02/04/12 10:15
|
|
4givenByJesus
membru
Inregistat: 14/04/08
|
|
Osea 10:12
Semănaţi potrivit cu neprihănirea, şi veţi secera potrivit cu îndurarea. Desţeleniţi-vă un ogor nou! Este vremea să căutaţi pe Domnul, ca să vină şi să vă plouă mântuire.
_______________________________________ Oricât de tare m-aș supara, tot îmi trece... așa că, ce rost are să mă mai supăr?
|
|
03/04/12 00:50
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
2Corinteni 5:8
Da, suntem plini de incredere, si ne place mult mai mult sa parasim trupul acesta, ca sa fim acasa, la Domnul.
|
|
04/04/12 00:40
|
|
ioanna
membru
Inregistat: 12/07/06
|
|
Proverbe 15:4
Limba dulce este un pom de viaţă, dar limba stricată zdrobeşte sufletul.
_______________________________________ Căile lui Dumnezeu sunt desăvirşite,Cuvăntul Domnului este incercat El este un scut pentru toţi cei ce aleargă la El.
|
|
05/04/12 08:52
|
|
antonela
Moderator
|
|

|
|
07/04/12 10:08
|
|
junia
membru
|
|
Romani 8:37 "Totuşi în toate aceste lucruri noi suntem mai mult decât biruitori prin Acela care ne-a iubit."
|
|
08/04/12 10:19
|
|
ioanna
membru
|
|
Romani 11:29
Căci lui Dumnezeu nu-I pare rău de darurile şi de chemarea făcută.
_______________________________________ Căile lui Dumnezeu sunt desăvirşite,Cuvăntul Domnului este incercat El este un scut pentru toţi cei ce aleargă la El.
|
|
09/04/12 08:17
|
|
ioanna
membru
|
|
Luca 10:42
Dar un singur lucru trebuie. Maria şi-a ales partea cea bună, care nu i se va lua.
|
|
10/04/12 10:41
|
|
junia
membru
|
|
Efeseni 3:12 "În El avem, prin credinţa în El, îndrăzneala şi apropierea de Dumnezeu cu încredere."
|
|
11/04/12 10:52
|
|
march
membru
Inregistat: 27/02/12
|
|
Proverbe 30: 32-33
"Daca mandria te impinge la fapte de nebunie, si daca ai ganduri rele, pune mana la gura: caci baterea laptelui da smantana, scarpinarea nasului da sange, si stoarcerea maniei da certuri."
_______________________________________ "Care este, în adevăr, neamul acela aşa de mare încât să fi avut pe dumnezeii lui aşa de aproape cum avem noi pe Domnul Dumnezeul nostru, ori de câte ori Îl chemăm?" Deuteronom 4:7
|
|
12/04/12 09:18
|
|
antonela
Moderator
|
|

|
|
13/04/12 00:01
|
|
march
membru
|
|

_______________________________________ "Care este, în adevăr, neamul acela aşa de mare încât să fi avut pe dumnezeii lui aşa de aproape cum avem noi pe Domnul Dumnezeul nostru, ori de câte ori Îl chemăm?" Deuteronom 4:7
|
|
14/04/12 11:24
|
|
march
membru
|
|

Ultima modificare de march (15/04/12 10:22)
|
|
15/04/12 10:14
|
|
junia
membru
|
|
Psalmul 18:46 "Trăiască Domnul şi binecuvântată să fie Stânca mea! Mărit să fie Dumnezeul mântuirii mele."
|
|
15/04/12 10:16
|
|
antonela
Moderator
|
|
Eclesiastul 8:5
"Pe cine păzeşte porunca, nu-l atinge nicio nenorocire, dar inima înţeleptului cunoaşte şi vremea şi judecata."
|
|
16/04/12 13:20
|
|
ioanna
membru
|
|
Iacov 2:14
Fraţii mei, ce-i foloseşte cuiva să spună că are credinţă, dacă n-are fapte? Poate oare credinţa aceasta să-l mântuiască?
|
|
18/04/12 08:41
|
|
monday_73
membru
Inregistat: 19/01/08
|
|
Ieremia 33:3
"Cheama-Ma, si-ti voi raspunde; si iti voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunosti."
"Sufletul nostru nadajduieste in Domnul; El este ajutorul si scutul nostru." (Ps.33:20)
|
|
19/04/12 04:11
|
|
4givenByJesus
membru
Inregistat: 14/04/08
|
|
Iacov 1:17
"...orice ni se dă bun şi orice dar desăvârşit este de sus, coborându-se de la Tatăl luminilor, în care nu este nici schimbare, nici umbră de mutare."
_______________________________________ Oricât de tare m-aș supara, tot îmi trece... așa că, ce rost are să mă mai supăr?
|
|
20/04/12 00:11
|
|
march
membru
|
|
2 Cronici 12:12
"Pentru că Roboam se smerise, Domnul Şi-a abătut mânia de la el şi nu l-a nimicit de tot. Şi tot mai era ceva bun în Iuda."
|
|
21/04/12 00:00
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Romani 15:1
""Noi, care suntem tari, suntem datori să răbdăm slăbiciunile celor slabi, şi să nu ne plăcem nouă înşine.""
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
22/04/12 08:42
|
|
march
membru
|
|
Psalmul 112:4
"Celui fara prihana ii rasare o lumina in intunerec, el este milostiv, indurator si drept."
|
|
23/04/12 06:53
|
|
march
membru
|
|
2 Crinici 27:6
"Iotam a ajuns puternic, pentru ca si-a urmat necurmat caile inaintea Domnului, Dumnezeului sau."
|
|
25/04/12 07:12
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|