|
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
1Tesaloniceni 2:12
sa va purtati intr-un chip vrednic de Dumnezeu, care va cheama la Imparatia si slava Sa.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
04/02/12 19:31
|
|
junia
membru
 Inregistat: 18/09/11
|
|
Psalmul 105:4 "Alergaţi la Domnul şi la sprijinul Lui; căutaţi necurmat faţa Lui!"
_______________________________________ "Noi stim ca toate lucrurile lucreaza împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu!"
|
|
05/02/12 13:31
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Matei 24:42
"Vegheaţi dar, pentru că nu ştiţi în ce zi va veni Domnul vostru."
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
06/02/12 10:07
|
|
RainSong
membru
|
|
1 Tesaloniceni 5:14 Va rugam, de asemenea, fratilor, sa mustrati pe cei ce traiesc in neoranduiala; sa imbarbatati pe cei deznadajduiti; sa sprijiniti pe cei slabi, sa fiti rabdatori cu toti.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
07/02/12 12:05
|
|
RainSong
membru
|
|
1 Tesaloniceni 4:11 Sa cautati sa traiti linistiti, sa va vedeti de treburi si sa lucrati cu mainile voastre, cum v-am sfatuit.
|
|
09/02/12 18:35
|
|
RainSong
membru
|
|
2 Tesaloniceni 3:5
Domnul sa va indrepte inimile spre dragostea lui Dumnezeu si spre rabdarea lui Hristos!
|
|
10/02/12 13:11
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Efeseni 6:11
""Imbrăcaţi-vă cu toată armătura lui Dumnezeu, ca să puteţi ţine piept împotriva uneltirilor diavolului.""
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
11/02/12 13:56
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
1 Ioan 2:27
"Cât despre voi, ungerea, pe care aţi primit-o de la El, rămâne în voi, şi n-aveţi trebuinţă să vă înveţe cineva; ci, după cum ungerea Lui vă învaţă despre toate lucrurile şi este adevărată, şi nu este o minciună, rămâneţi în El, după cum v-a învăţat ea."
|
|
12/02/12 22:24
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Iov 12:13
"La Dumnezeu este înţelepciunea şi puterea; sfatul şi priceperea ale Lui sunt."
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
13/02/12 17:40
|
|
antonela
Moderator
|
|
Deuteronomul 28:13
"Domnul te va face să fii cap, nu coadă; întotdeauna vei fi sus, şi niciodată nu vei fi jos, dacă vei asculta de poruncile Domnului Dumnezeului tău pe care ţi le dau astăzi, dacă le vei păzi şi le vei împlini"
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
14/02/12 16:31
|
|
junia
membru
|
|
Psalmul 62:8 "Popoare, în orice timp incredeţi-vă în El; vărsaţi-vă inimile înaintea Lui! Dumnezeu este adăpostul nostru."
_______________________________________ "Noi stim ca toate lucrurile lucreaza împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu!"
|
|
15/02/12 11:48
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Luca 8:15
"Sămânţa care a căzut pe pământ bun sunt aceia care, după ce au auzit Cuvântul, îl ţin într-o inimă bună şi curată şi fac rod în răbdare."
|
|
16/02/12 08:59
|
|
4givenByJesus
membru
Inregistat: 14/04/08
|
|
Isaia 41.10
"Nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îţi vin în ajutor. Eu te sprijinesc cu dreapta Mea biruitoare.”
_______________________________________ Oricât de tare m-aș supara, tot îmi trece... așa că, ce rost are să mă mai supăr?
|
|
17/02/12 09:47
|
|
antonela
Moderator
|
|
Exodul 20:3
"Să nu ai alţi dumnezei afară de Mine."
|
|
18/02/12 10:35
|
|
antonela
Moderator
|
|
Psalm 23:1
"Domnul este păstorul meu: nu voi duce lipsă de nimic."
|
|
19/02/12 13:58
|
|
junia
membru
|
|
Galateni 6:9 "Să nu obosim în facerea binelui; căci la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală."
|
|
20/02/12 12:40
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Iov 8:21
""Ba încă, El îţi umple gura cu strigăte de bucurie, şi buzele cu cântări de veselie.""
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
21/02/12 20:04
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Evrei 13:5 "....El însuşi a zis: „Nicidecum n-am să te las, cu niciun chip nu te voi părăsi.” "
|
|
23/02/12 09:17
|
|
antonela
Moderator
|
|
Psalm 103:12
"Cât este de departe răsăritul de apus, atât de mult depărtează El fărădelegile noastre de la noi."
|
|
24/02/12 00:27
|
|
antonela
Moderator
|
|
Filipeni 4:6
" Nu vă îngrijoraţi de nimic; ci, în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri."
|
|
25/02/12 11:14
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
Proverbe 22:24-25
"Nu te împrieteni cu omul mânios, şi nu te însoţi cu omul iute la mânie, ca nu cumva să te deprinzi cu cărările lui, şi să-ţi ajungă o cursă pentru suflet."
|
|
26/02/12 21:46
|
|
junia
membru
|
|
1 Ioan 3:21 "Prea iubiţilor, dacă nu ne osândeşte inima noastră, avem îndrăzneală la Dumnezeu."
|
|
28/02/12 14:11
|
|
antonela
Moderator
|
|
2 Corinteni 10:4
" Căci armele cu care ne luptăm noi nu sunt supuse firii pământeşti, ci sunt puternice, întărite de Dumnezeu ca să surpe întăriturile."
|
|
29/02/12 18:04
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
Cantarea Cantarilor 2:11-12
"Căci iată că a trecut iarna; a încetat ploaia, şi s-a dus.Se arată florile pe câmp, a venit vremea cântării, şi se aude glasul turturicii în câmpiile noastre."
|
|
01/03/12 21:51
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
2 Cronici 9:23
"Toti imparatii pamantului cautau sa vada pe Solomon, ca sa auda intelepciunea pe care o pusese Dumnezeu in inima lui. "
Ultima modificare de Old (02/03/12 22:34)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
02/03/12 22:34
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|