|
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Apocalipsa 12:5
""Ea a născut un fiu, un copil de parte bărbătească. El are să cârmuiască toate neamurile cu un toiag de fier. Copilul a fost răpit la Dumnezeu şi la scaunul Lui de domnie.""
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
28/09/11 07:06
|
|
daaria
membru
Inregistat: 20/05/07
|
|
Luca12:35
Mijlocul sa va fie incins, si facliile aprinse.
Ultima modificare de daaria (31/05/12 20:28)
|
|
29/09/11 19:34
|
|
Roxana
membru
|
|
Galateni 4:16
""M-am făcut oare vrăjmaşul vostru, pentru că v-am spus adevărul?""
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
30/09/11 19:08
|
|
Roxana
membru
|
|
2 Corinteni 2:10
""Dar pe cine iertaţi voi, îl iert şi eu. În adevăr, ce am iertat eu, dacă am iertat ceva am iertat pentru voi, în faţa lui Hristos""
|
|
02/10/11 17:45
|
|
Roxana
membru
|
|
Plangeri 5:19
""Dar Tu, Doamne, împărăţeşti pe vecie; scaunul Tău de domnie dăinuieşte din neam în neam!""
|
|
05/10/11 06:08
|
|
Roxana
membru
|
|
Matei 11:26
""Da, Tată, Te laud, pentru că aşa ai găsit Tu cu cale!""
|
|
08/10/11 08:50
|
|
Roxana
membru
|
|
Psalmi 10:12
""Scoală-Te, Doamne, Dumnezeule, ridică mîna! Nu uita pe cei nenorociţi!""
|
|
12/10/11 06:33
|
|
Roxana
membru
|
|
Ieremia 15:16
""Când am primit cuvintele Tale, le-am înghiţit; cuvintele Tale au fost bucuria şi veselia inimii mele, căci după Numele Tău sunt numit, Doamne, Dumnezeul oştirilor!""
|
|
15/10/11 09:30
|
|
Roxana
membru
|
|
Psalmi 37:5
""Incredinţează-ţi calea în mana Domnului, încrede-te în El, şi El va lucra!""
|
|
18/10/11 06:34
|
|
ioanna
membru
Inregistat: 12/07/06
|
|
Luca 12:7
Şi chiar perii din cap, toţi vă sunt număraţi. Deci să nu vă temeţi: voi sunteţi mai de preţ decât multe vrăbii.
_______________________________________ Căile lui Dumnezeu sunt desăvirşite,Cuvăntul Domnului este incercat El este un scut pentru toţi cei ce aleargă la El.
|
|
19/10/11 20:50
|
|
ioanna
membru
|
|
Ezechiel 47:12
Dar lângă râul acesta, pe malurile lui de amândouă părţile, vor creşte tot felul de pomi roditori. Frunza lor nu se va veşteji, şi roadele lor nu se vor sfârşi; în fiecare lună vor face roade noi, pentru că apele vor ieşi din Sfântul Locaş. Roadele lor vor sluji ca hrană, şi frunzele lor, ca leac.”
_______________________________________ Căile lui Dumnezeu sunt desăvirşite,Cuvăntul Domnului este incercat El este un scut pentru toţi cei ce aleargă la El.
|
|
20/10/11 11:06
|
|
ioanna
membru
|
|
Galateni 6:9
Să nu obosim în facerea binelui; căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală.
|
|
21/10/11 18:43
|
|
Roxana
membru
|
|
1 Timotei 2:8
""Vreau dar ca bărbaţii să se roage în orice loc, şi să ridice spre cer mâini curate, fără mânie şi fără îndoieli.""
|
|
22/10/11 16:50
|
|
daaria
membru
|
|
Ps.27:3
Chiar o ostire de ar tabari impotriva mea,inima mea tot nu s-ar teme. Chiar razboi de s-ar ridica impotriva mea,tot plin de incredere as fi.
Ultima modificare de daaria (21/11/12 12:32)
|
|
23/10/11 18:37
|
|
Roxana
membru
|
|
Ioel 1:13
"" Încingeţi-vă, preoţi, şi plângeţi! Bociţi-vă, slujitori ai altarului; veniţi şi petreceţi noaptea îmbrăcaţi cu saci, slujitori ai Dumnezeului meu! Căci au încetat darurile de mâncare şi jertfele de băutură din Casa Dumnezeului vostru.""
|
|
26/10/11 19:54
|
|
Roxana
membru
|
|
Apocalipsa 1:6
""şi a făcut din noi o împărăţie şi preoţi pentru Dumnezeu, Tatăl Său: a Lui să fie slava şi puterea în vecii vecilor! Amin.""
|
|
27/10/11 19:26
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Exodul 15:2
"Domnul este tăria mea şi temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu: pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu: pe El Îl voi preamări."
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
28/10/11 00:13
|
|
irlanda
membru
|
|
2Pet.3:9
Domnul nu intarzie in implinirea fagaduintei Lui, cum cred unii;
|
|
29/10/11 00:29
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Iacov 1:17
orice ni se dă bun şi orice dar desăvârşit este de sus, coborându-se de la Tatăl luminilor, în care nu este nici schimbare, nici umbră de mutare.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
30/10/11 08:24
|
|
ioanna
membru
|
|
Psalmul 31 : 24
Fiţi tari şi îmbărbătaţi-vă inima, toţi cei ce nădăjduiţi în Domnul!
|
|
01/11/11 08:37
|
|
daaria
membru
|
|
Mica 7: 18
Care Dumnezeu este ca Tine, care ierti nelegiuirea, si treci cu vederea pacatele ramasitei mostenirii Tale? El nu-Si tine mania pe vecie, ci Ii place indurarea
Ultima modificare de daaria (31/05/12 20:27)
|
|
02/11/11 18:52
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Plangerile lui Ieremia 3:40
"Să luăm seama la umbletele noastre, să le cercetăm, şi să ne întoarcem la Domnul."
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
03/11/11 00:25
|
|
Roxana
membru
|
|
Marcu 11:25
""Şi, când staţi în picioare de vă rugaţi, să iertaţi orice aveţi împotriva cuiva, pentru ca şi Tatăl vostru care este în ceruri, să vă ierte greşelile voastre.""
|
|
05/11/11 08:27
|
|
jezzy
membru
 Inregistat: 13/03/06
|
|
Psalmii 126:3.
Domnul a facut mari lucruri pentru noi, si de aceea suntem plini de bucurie.
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
07/11/11 14:07
|
|
ioanna
membru
|
|
Coloseni 1:27
"cărora Dumnezeu a voit să le facă cunoscut care este bogăţia slavei tainei acesteia între Neamuri, şi anume: Hristos în voi, nădejdea slavei".
|
|
09/11/11 10:43
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|