+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Noroc cu tine. )
Ce sa zic? Bine ai (re)venit! Sper ca data asta sa fii cuminte. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
23/11/08 01:24
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Un picut de curatenie nu strica pe-aici. Topicul de aici este despre satanism. Daca aveti ceva de spus despre acesta bine. Daca nu, mai sunt si alte subiecte.
P.S. Daca sunt comentarii va rog sa le faceti la... Comentarii.
|
|
04/02/09 09:39
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
important e ca s-a redeschis si este cine sa-l modereze 
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
04/02/09 10:26
|
|
pavel
membru
Inregistat: 23/04/09
|
|
doar omul trebuie catalogat , etichetat , fulgerat , batut si pus in genunchi fara vlaga , nu un curent sau gandire oarba...
mai vreau sa spun ceva... am gresit nu trebuie batut ci ajutat daca cere ajutor , oricine deschis la minte sa stea sa asculte nu satanismul e ceva gresit ( care sigur vine doar din niste experiente din viata de la cel care afirma ca e)ci o minte bolnava care duce la rautati....
cred ca e acelasi lucru intr-un fel doar ca nu vrea sa fie bagat in acelasi "festival teatatrical" care-l joaca mai toti de prin lume , iar cel cu rautati mu trebuie pedepsit stand intre 4 pereti cativa ani ci oferindu-i un echilibru
|
|
27/04/09 00:44
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Pai satanismul inseamna raul absolut. Cine vrea sa inteleaga altceva inseamna ca doar ii place cum suna cuvantul.
|
|
27/04/09 08:47
|
|
romanescu
membru
Inregistat: 26/03/08
|
|
continuati voi sa discutati despre satanism cu satanisti I am out of here !
_______________________________________ un crestin caldicel face mai mare paguba ca o mie de pagani
|
|
28/04/09 00:56
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
bye!
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings