|
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
Da,am gasit o solutie pentru neg-ul asta.(este in farmacie,ca un fel de BandAid,cu o solutie puternica in int.care arde negii)
Ce faceti cand va ardeti,ma refer la arsuri usoare? Am avut pe-aici ceva Panthenol,dar azi...nici urma de el...asa ca suport consecintele neglijentei sau neindemanarii 
Ultima modificare de Sarah (30/11/07 06:00)
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
19/07/07 23:59
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Io după ce mă ard suflu şi-n iaurt!
|
|
20/07/07 00:04
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Tine comprese cu alcool pe arsura. Alcoolul va mentine temperatura locului respectiv scazuta si nu te va mai ustura.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
20/07/07 00:38
|
|
Joseph7
membru
 Inregistat: 02/03/07
|
|
Eu am inceput sa suflu si in inghetata .
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
20/07/07 00:43
|
|
Sarah
membru
|
|
si ce legatura are asta,cu intrebarea mea? Sa suflu in iaurt si inghetata,sa imi treaca? Sau mai bine sa fiu mai atenta sa nu se mai repete  Multumesc,April.
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
20/07/07 05:50
|
|
Joseph7
membru
|
|
Eram si eu pus pe sotii . Dar asa este, nu mai repeta greseala ce ai facut-o.
Si apoi, exista un sprei care se numeste Dermoplast. E bun pentru arsuri.
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
20/07/07 07:22
|
|
april
admin forum
|
|
Exista cu siguranta mai multe spray-uri si/sau creme contra arsurilor, dar tot te cam doare :P . In Romania era si un alt spray, Bioxiteracor.
De asemenea, gelul de aloe ar mai fi bun.
Si suflati baieti, si-n iaurt si-n inghetata. Anuntati-ne si pe noi cand se vor raci suficient de mult .
|
|
20/07/07 08:03
|
|
Joseph7
membru
|
|
Suflu, ca m-am "ars" de prea multe ori .
|
|
20/07/07 18:08
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Pentru arsuri eu folosesc MIERE DE ALBINI. Imbinata cu rugaciune face minuni. Imi aduc aminte ca mi-a sarit odata ulei pe fata si mi-am pus miere de albini si a doua zi profei nu i-a venit a crede cand mi-am motivat absenta din ziua precedenta.
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
23/07/07 01:52
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Hm. Mie dacă-mi pui borcanul cu miere în mână, pot să fiu cât de ars că nu ştiu dacă mai ajunge ceva şi pe arsură... În schimb bioxiteracor n-am mâncat încă. Cred că o să continui cu leacul ăsta care nu e băbesc, dar vindecă. Că leacurile comestibile... hai măi fraţilor, ispita e prea mare ca s-o pot răbda!
|
|
23/07/07 06:41
|
|
Sarah
membru
|
|
dar pentru raguseala,ce leac folositi??? ma chinuie de 2 zile,si vreau sa-mi revin cat de repede,nu mai pot asa 
|
|
14/09/07 06:40
|
|
sytri
membru
Inregistat: 18/08/07
|
|
ceai negru...
si ar mai merge si 2 oua prajite pe zi
_______________________________________ Azi??? ...doar o poarta spre maine
|
|
14/09/07 11:05
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
Dana a scris:
Stiu ca pentru reumatism sunt bune impachetarile cu foi de varza |
adica se pune o foaie de varza direct pe piele ?Sau intai o bati ?
Pentru anemie stie cineva ce sa mananc ?Deja ma streseaza ,ca de cativa ani nu imi mai revin . Banuiesc ca pentru vene subtiri nu exista nici un leac ,nu ?
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
08/02/08 20:34
|
|
april
admin forum
|
|
RainSong a scris:
adica se pune o foaie de varza direct pe piele ?Sau intai o bati ? |
O intinzi cu facaletul sau cu o sticla, nu o chiar bati .
RainSong a scris:
Pentru anemie stie cineva ce sa mananc ?Deja ma streseaza ,ca de cativa ani nu imi mai revin . Banuiesc ca pentru vene subtiri nu exista nici un leac ,nu ? |
Pentru anemie ... ce-ti lipseste, fierul ?
Pentru vene subtiri nu-mi vine deocamdata nimic in cap..dar daca gasesc ceva, iti spun.
|
|
08/02/08 20:57
|
|
RainSong
membru
|
|
eu cand faceam moldamin perioade de cateva luni folosesc foi batute ,imi placea sa le bat pai la mine toate lipsesc :calciu ,magneziu ,vitamine ,fier ,desi iau tablete cu de toate .ma gandeam sa fac injectii cu glucolactat de calciu si magneziu ,alea se asimileaza ?
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
08/02/08 21:10
|
|
april
admin forum
|
|
Hm, poate ai de fapt probleme din cauza neasimilarii lor.
De obicei injectiile se asimileaza mai repede si mai bine decat pastilele. Intreaba doctorul si vezi ce-ti recomanda.
Leacuri babesti nu as sti.
|
|
08/02/08 22:41
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
RainSong, am avut un prieten care avea lipsa mare de calciu si leacul babesc pe care-l folosea era urmatorul: cateva coji de oua de la tara se sfaramiteaza bine, bine, se adauga niste miere de albini si cateva picaturi de lamaie.
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
09/02/08 07:02
|
|
RainSong
membru
|
|
incerc maine ultimul leac al Larisei 
Nu stiti ceva pentru insomnii ,vreun ceai ?Ca mama nu ma lasa sa iau somnifere si nici nu am chef de nopti albe .
|
|
01/05/08 17:41
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
si tu ai insomnii,RainSong? :| macar nu mai sunt singura... eu am luat cam vreo 3 saptamani nitrazepan,dar e destul de periculos sa il iei pe o perioada mai indelungata si dimineata asa stare naspa de somnolenta aveam...desi era in cantitatile cele mai reduse.eu am auzit ceva de nu stiu ce extract de valeriana care-s-ar zice-ca e natural,dar nu stiu...o sa ma mai interesez
pt cicatrici stiti ceva?
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
01/05/08 18:37
|
|
mihaicin
membru
Inregistat: 03/05/08
|
|
RainSong a scris:
Pentru anemie stie cineva ce sa mananc ?Deja ma streseaza ,ca de cativa ani nu imi mai revin . Banuiesc ca pentru vene subtiri nu exista nici un leac ,nu ? |
pentru anemie incearca sa mananci ceva cu cat mai multe vitamine.ai grija cu anemia ca este periculoasa,incearca sa mananci fructe,legume si eventual si vitamine(care le vezi mai complexe) de la farmacie. pentru vene subtiri nu stiu,pentru insomnie incearca un pui de somn:))
|
|
03/05/08 17:44
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
asaaaa.am si eu o mica problema si s enumeste moleseala si somn.de la ora 14 ma apuca un somn de zile mari.dors de amiaz, dar pe la 16 din nou mi-e somn pana cand se face 22-23 cand ma pun la culcare.intrebarea mea e urmatoare:exista un remediu ca sa am mai multa energie(inafara de Prigat ),si sa nu fiu asa molesita si somnoroasa?nu de alta, dar nici nu invatat nu am chef, efectiv mi se inchid ochii.
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
14/05/08 20:47
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Pei, leacu pentru asta-i vacanta mare. 
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
15/05/08 08:48
|
|
RainSong
membru
|
|
multumesc mihaicin ,eu iau vitamine ,minerale ,calciu si toate cele tablete ,mananc fructe [mancare mai putina] dar ma simt slabita toata ziua . Fluflu ,si eu eram la fel ,cred ca de la anemie .Veneam de la scoala pe la 3pm si cand ma puneam sa citesc nu puteam tine ochii deschisi ,pe la scoala ma prelingeam pe banca si aveam ochii umflati .Ma puneam sa dorm la pranz ,stateam vreo ora in pat fara sa atipesc macar ,numa ma chinuiam si dimineata hopa sus pe la 6 . In schimb ,acuma mi mai bine [bun ,am si zile cand nu ma pot tine pe picioare].De la 7 pana la 8 ma chinui sa ma ridic din pat ,dupaia invat ,merg la scoala ,seara merg la inot unde imi trece tot somnul ,adorm pe la 11 si ceva ,12 ,doar ca ma mai doare inima de nesomn . Ia si tu ceva vitamine si daca nu merge ramane sa te consolezi cu o portie de skillet - comatose 
Ultima modificare de RainSong (15/05/08 10:25)
|
|
15/05/08 10:11
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Sau o cafea tare..., fara zahar, si fara cofeta...(cum beau altele). 
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
15/05/08 10:31
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|