|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 ... 4 5 6 7 8 |
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
dictionar
PRUDENT = pastă de dinţi cu extras de prune MONOLOG = olog de un picior BIOLOG = olog de ambele picioare SEXOLOG = olog de 6 picioare (de ex. miriapod sexolog) AŢÂŢAT = fără sâni AMÂNAT = fără mâini ÎNCHINARE = transport către China ÎNVINUIRE = procesul de fermentare a mustului! ÎNFOCARE = transformare în focă GHINIOANE = varianta moldovenească pentru ardelenescul „Bine, Ioane” ÎMPRĂŞTIERE = rezultatul procesului prin care beţivii se fac praştie BIZAR = zar dublu MĂCEL = mac mic MICROSCOP= scop mărunt ÎNVIORAT = Prevăzut cu vioară LEŞINĂ = pe unde merge „le tren” MERITORIU = teritoriul ocupat de livadă de meri RATEU = pateu din carne de raţă SCARABEU = cetăţean ce locuieşte la bloc, la scara a doua; TRACTOR = actor cu mult trac TUTUN = a-a-armă de-de-de a-a-artilerie ŢURŢUR = Sunetul soneriei, iarnă BATALION = fratele mai mic al plutonierului Batal Gheorghe
Ultima modificare de fluflu (09/02/09 16:22)
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
05/02/09 19:27
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
Nume de localităţi româneşti traduse în engleză!
Afumaţi - Neversober Urlaţi – Gimme Some Noise Constanţa - The Steadiness Slobozia - A Very Wrong Local Tradition Călăraşi - Silly-dressed Folks on Horses Piteşti - Youdohide Oneşti - The Sincere Huşi - Shoo Buhuşi - Boo Satu-Mare - The Rather Roomy Rural Community Slatina - Slut Tina Târgu Frumos - The Aesthetically Pleasing Bazaar Buzău - Really Fat Lip Năvodari - Networkers Dor Mărunt - Miniature Melancholy Voluntari - Town of Unpaid Assistants.
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
18/02/09 20:30
|
|
fluflu
membru
|
|
Un barbat si sotia lui aveau probleme acasa si si-au aplicat tratamentul tacerii. La un moment dat, barbatul si-a dat seama ca in ziua urmatoare avea nevoie ca sotia sa sa-l trezeasca la ora 5.00 pentru un zbor de afaceri. Nedorind sa fie primul care sa rupa tacerea (si sa piarda), a scris pe o bucata de hartie "Te rog sa ma trezesti la ora 5.00 > si a lasat biletul unde stia ca sotia sa o sa-l gaseasca. In dimineata urmatoare, barbatul se trezeste si descopera ca este ora 9.00 si ca a pierdut avionul.. Furios, tocmai se pregatea sa se certe cu sotia lui ca nu l-a trezit, cand a observat un biletel langa pat: "Este ora 5.00.Trezeste-te!"
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
18/02/09 21:37
|
|
fluflu
membru
|
|
Sunteti pregatiti sa deveniti parinti? Iata un test de "sarcina":
1. Pentru a va pregati sa deveniti mama, imbracati un halat de baie si fixati-va pe burta un sac plin cu fasole. Dupa 9 luni, scoateti doar 10% din continutul sacului! 2. Pentru a avea o idee despre cum va veti petrece serile, intre orele 17h si 22h parcurgeti in lung si in lat sufrageria purtand in brate un sac umed care cantareste intre 4 si 6 kg. La ora 22h lasati sacul, reglati desteptatorul la 00h00 si mergeti la culcare. La miezul noptii, treziti-va si parcurgeti din nou sufrageria purtand sacul timp de o ora. Reglati desteptatorul la ora 3h00. Imposibil sa mai adormiti, evident, asa ca treziti-va la ora 2h00 si serviti-va ceva de baut. Intoarcerea in pat la 2h45. Cand suna desteptatorul, un sfert de ora mai tarziu, trezirea! Cantati cantecele de leagan pana la ora 4h00. Reglati desteptatorul la 5h00. Treziti-va si preparati micul dejun. Mentineti acest ritm timp de 5 ani...fara sa va pierdeti buna dispozitie! 3. Goliti un pepene si practicati in mijloc o gaura de talia unei mingi de golf. Suspendati-l de tavan cu o sfoara si balansati-l de la stanga la dreapta. Dintr-o farfurie cu supa (foarte lichida) incercati sa hraniti "pepenele" (care e in miscare), jucandu-va de-a avionul cu o lingurita. Continuati exercitiul pana cand farfuria e pe jumatate golita, varsati restul... pe genunchii dvs...bravo! Acum stiti sa hraniti un bebelus! 4. Pentru a avea o idee despre ceea ce se va intampla cand va incepe sa mearga, etalati dulceata pe canapea si pe perdele, puneti un pic de peste congelat in spatele televizorului si lasati-l acolo timp de o luna sau doua... 5. Imbracatul celor mici nu e chiar o formalitate. Incepeti prin a cumpara o caracatita si o plasa pentru peste. Incercati sa introduceti caracatita in plasa. Timp prevazut: toata dimineata. 6. Nu sperati ca veti mai avea o masina curata si stralucitoare ca in ziua cand ati cumparat-o. Cumparati o inghetata de vanilie si uitati-o in cutia de pe bord. Introduceti o moneda in casetofon (CD player). Sfaramati un pachet de biscuti sau de ciocolata pe scaune. Bun.
Multa bafta!
|
|
13/03/09 22:04
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
Doi proaspat arestati discuta in celula: - De ce ai fost arestat? - Pentru concurenta. - ...? - Fabricam aceleasi bancnote ca si statul
|
|
14/03/09 16:03
|
|
fluflu
membru
|
|
Revolta unei maimute...
Odata, o maimuta din neamul anecdotic, Venind la sfat pe-o creanga de arbore exotic A zis: Atentiune! Sunt foarte afectata! Caci circula in lume o vorba deloc adevarata Ca omul se descinde din buna noastra rasa Si insasi ideea aceasta mi se pare odioasa! Ati pomenit vreodata divorturi printre noi? Copii lasati pe drumuri, sau strigat de razboi? Cine-a vazut in horda la noi bolnavi mintali, Drogati, lacomi de carnuri sau homosexuali, Excroci, banditi, gherile sau vreo tutungerie! In neamul nostru nobil nu vezi asa prostie! Noi n-avem mafii crude in stripea noastra aleasa, Nici teroristi, nici dogme, nici luptele de clasa. Cat am batut eu jungla, scuzati, n-am observat In obstea maimuteasca un cocotier privat, Nici garduri si nici paznici, nici pui murind de foame Sau omorati in taina de asa zise mame. Nu veti vedea vreodata cat soarele si luna O minte de maimuta, dospind in ea minciuna Chiar de-ar fi silita de un laborator N-as deveni port-bata si nici informator. Si iata, inc-un lucru din lumea mea de jos: La noi nu se intampla razboi religios, Nici sfinte inchizitii, nici libertati in lanturi Nici chefuri dupa care sa ne culcam in santuri, Nici ordine mondiala si nici nationalism, Si nici vreo indoiala ce-aduce ateism. E adevarat ca omul a coborat la noi, Dar – fiti rezonabili – n-a coborat din noi!!!!
|
|
24/08/09 20:21
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
cugetari despre om si viata: 1. viata e asa tragica: azi esti ,maine iarasi .. 2. poate ca banii vorbesc, dar cu auzul nu stau prea bine pentru ca niciodata nu vin cand ii chem. 3.mult mai multi barbati si-ar parasi nevestele daca ar avea habar cum sa-si faca singuri bagajele.
I: Cum i se spune unui barbat inteligent, sensibil si frumos? R: Un zvon!
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
12/02/10 11:39
|
|
RainSong
membru
|
|
cu dedicatie pentru polo, dupa o caricatura din cartea de engleza:
Tatal: vad din raportul de la scoala ca nu stai prea bine la istorie Copilul: Nu-i vina mea! Profesoara ma tot intreaba despre lucruri care s-au intamplat inainte sa ma nasc.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
22/02/10 20:24
|
|
RainSong
membru
|
|
- Vecine, sunt distrus. Nevasta mea ma inseala! Mi-a zis aseara ca a dormit la Nuti. - Si? - Pai, la Nuti am dormit eu!
|
|
25/02/10 20:25
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
Acum cativa ani, cand invata Abel sa numere, aveam o carte cu poze, cu animale. Si intr-o imagine erau 3 purcelusi. Si l-am intrebat "- Cati purcelusi sunt in poza asta?" La care Abel numara asa mai incet : "- 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10.." si dupaia zice tare " - TREI! "
Ultima modificare de lorre (03/03/10 18:47)
|
|
03/03/10 18:47
|
|
dodo86
membru
 Inregistat: 14/02/07
|
|
Any Key
_______________________________________ Dumnezeu nu exista. Dumnezeu este! Paul Tillich
|
|
15/04/10 23:38
|
|
RainSong
membru
|
|
Ghidul pilotului incepator:
1.Decolarea este optionala, dar aterizarea este obligatorie.
2. Daca impingi mansa, casele devin mai mari. Daca tragi de mansa, casele se fac mai mici, asta daca nu tragi in continuare pana cand ele devin mari din nou.
3. Zborul nu este pericolos, periculos este sa te prabusesti.
4.Singurul caz in care ai prea mult combustibil este atunci cand esti in flacari.
5. Elicea e doar un ventilator mare montat in fata avionului ca sa il racoreasca pe pilot. Cand se opreste, se poate vedea cum pilotul incepe sa transpire.
6.O aterizare buna este aceea dupa care poti pleca pe picioare tale.O aterizare excelenta este aceea dupa care se mai poate utiliza si avionul.
7.Probabilitatea supravietuirii este invers proportionala cu unghiul de sosire. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat probabilitatea supravietuirii este mai mica.
8. Stati afara din nori. Linia argintie de care se tot vorbeste poate fi un alt avion care vin sens opus. Surse demne de incredere spun ca muntii obisnuiesc sa se ascunda in nori.
9. Incearca sa mentii semnul egal intre numarul de decolari si numarul de aterizari.
10. Pentru a efectua o aterizare lina, exista trei reguli simple. Din nefericire nu le stie nimeni.
11.Daca tot ce poti vedea prin hublou este pamantul care se invarte si tot ce poti sa auzi sunt strigatele de disperare ale pasagerilor, inseamna ca lucrurile nu sunt tocmai cum ar trebui sa fie.
12.Gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea gresita.
13.Aminteste- ti ca forta gravitationala nu e doar o idee buna, e o lege. Si nu se refera doar la mere...
Ultima modificare de RainSong (01/05/10 14:30)
|
|
01/05/10 14:30
|
|
copilu
Exclus
Inregistat: 11/05/10
|
|
Ce tare faza ))))) http://www.220.ro/farse/La-Scaldat-In-Copca/Bd4NwTx2Hj/
mai ales rasul lui ala )
_______________________________________ doar c8ilu!
|
|
28/07/10 15:23
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
norocul tau ca nu stiu rusa 
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
28/07/10 15:48
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
Zilele trecute am fost la un cunoscut. Din gradina vecina iesea un fum deranjant. Acesta intreba : "Oare cine si-a aprins soacra?" 
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
16/10/10 20:18
|
|
Oblio
membru
 Inregistat: 03/10/10
|
|
Un email ("misogin") asa cum l-am primit (azi) :
Un bărbat analizează articolul nehotărât din limba română :
"Stau şi mă gândesc: oare e întâmplător faptul că tot ce denumeşte ceva care te enervează, te pune în pericol, sau te distruge pare a fi FEMININ? Iar apoi, tot ce ne alină, ne bucură şi ne mai dă un ţel în viaţă este de natură MASCULINA?"
Voi, femeile, sunteţi O ploaie, O zăpadă, O grindină, O furtună.
Noi suntem UN soare, UN timp frumos, UN paradis.
Stau şi mă uit, chiar nu aveţi noroc:
O bucătărie, O veselă, O mătură, O caldură, O mizerie. Noi suntem UN repaus liniştit într-UN fotoliu confortabil, citind destinşi UN ziar şi ascultând UN jurnal, asta dacă nu veniţi voi să semănaţi O discordie sau să ne faceţi O şicană.
Voi, femeile, vă daţi mari că aveţi O telecomandă, dar priviţi la UN televizor, unde noi alegem UN post care îl dorim.
În trecut, pentru a face calcule aveaţi O numărătoare prăpădită, acum bărbaţii au inventat UN calculator.
Si ceea ce vă defineşte, sexul, tot UN sex se spune şi niciodată O sex. Când vă simţiţi bine, trăiţi, nu-i aşa, UN orgasm, iar dacă o daţi în bară vă alegeţi cu O frustrare.
Voi puteţi avea O carte de credit, dar aceasta nu înseamnă nimic fara UN cont.
Ce poate provoca O problemă care se poate transforma într-O catastrofă? O eroare de pilotaj, O pană de benzină, O proastă vizibilitate, O întrerupere de curent.
Voi pentru a ne înrobi doriţi O căsătorie, dar există şi eliberarea, care este UN divorţ.
Este limpede că limba română a fost inventată de UN bărbat, care nu v-a avut deloc la suflet!!!
Trimite acest mesaj tuturor femeilor care crezi că au suficient umor încât să nu facă o criză de nervi când îl vor citi, şi bărbaţilor care sunt suficient de cerebrali ca să nu şi-o ia în cap.
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
06/02/12 14:17
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Cum e? Un e-mail primit de un misogin, de la un alt misogin? 
-...sune-mi ceva care sa ma face sa ma simt femeie! - nu stii sa parchezi cu spatele. 
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
06/02/12 14:30
|
|
jezzy
membru
 Inregistat: 13/03/06
|
|
Mi-a placut asta 
O fetiţă de 5 anişori şi-a întrebat fratele mai mare: « ce e “iubirea” ? » El i-a răspuns: « Iubirea e atunci când tu îmi furi ciocolata din ghiozdan în fiecare zi şi totuşi eu o ţin în acelaşi loc mereu »!
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
07/02/12 13:52
|
|
Oblio
membru
 Inregistat: 03/10/10
|
|
  Frumos!
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
07/02/12 14:43
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
O familie de credinciosi avea copii foarte mici. 5,6 ani. Si cand erau parintii plecati de acasa, copii s'au gandit "hai sa ne jucam de'a adunarea". Unul incepuse sa predice, ceilalti ascultau. Apoi sa recite etc. Intre timp, mama venea acasa. Cand a ajuns ramasese la geam si se uita la ei cum se joaca : predicau, cantau. Si i'a placut. Si la un moment dat au inceput sa se joace de'a proorociile. Si unul cica "asculta, poporule, un mare necaz se va abate asupra ta".
Cand a vazut mama, i'a altoit bine si i'a bagat la culcare. La care unul, scoate capul de sub patura "nu credem ca se va adeveri asa repede proorocia"

Ultima modificare de edi.theraven (22/02/12 21:01)
|
|
22/02/12 21:01
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
ioana234, tu esti crestina?
Glume, glume, dar nu ti se pare ca mergi cam departe?
Esti cam noua pe aici, totusi,
Te rog sa-ti modifici mesajul sa nu fim noi nevoiti sa-l modificam.
Ultima modificare de Old (12/06/12 06:25)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
11/06/12 12:13
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Cred ca mai degraba o utopie. 
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
29/01/13 19:29
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Pentru cine crede ca Van Damme e tare intre tiruri )
[pardodie, evident]
http://www.youtube.com/watch?v=T-D1KVIuvjA
|
|
23/12/13 20:33
|
|
edi.theraven
membru
|
|
|
12/02/14 23:23
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|