|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 5 6 ... 8 |
|
angel_tabitutza
membru
Inregistat: 30/07/06
|
|
- Ce fel de restaurant e asta? Supa nu mai este, tocanita nu mai este, salata nu mai este. Adu-mi, te rog, paltonul. - Nici paltonul nu mai este!
|
|
06/08/06 21:57
|
|
angel_tabitutza
membru
|
|
Condamnatul este adus în camera de executie. Priveste scaunul electric de care sînt legate tot felul de fire si întreba: - Cum se cheama aparatura asta? Directorul închisorii îi raspunde: - Nu-ti bate capul cu întrebari, o sa te punem imediat la curent.
|
|
06/08/06 21:58
|
|
angel_tabitutza
membru
|
|
- Unde lucrezi dumneata? întreaba politistul. - Nicaieri. Sînt somer. - Si dumneata? - Eu sînt adjunctul dumnealui.
|
|
06/08/06 22:08
|
|
angel_tabitutza
membru
|
|
Personalul primariei unei localitati descopera ca un renumit avocat din localitate nu a facut niciodata vreo donatie catre primarie. Persoana care raspundea de acest lucru se deplaseaza la domiciliul avocatului sa-l convinga sa faca o donatie. - Domnule avocat, cercetarile noastre arata ca aveti un venit de peste 500.000 dolari pe an, dar nu ati facut vreodata vreo donatie. Nu ati vrea sa ajutati într-un fel comunitatea? Avocatul rumega un timp ideea si apoi raspunde: - Cercetarile dv. au aratat si ca mama mea este pe moarte, dupa o boala lunga, iar pensia pe care o are este de patru ori mai mica decît pretul medicamentelor pe care ar trebui sa le ia pentru a-i mai usura chinurile? Jenat, reprezentantul îngaima: - Pai... nu... - Sau, continua avocatul, ca fratele meu, veteran lasat la vatra, este orb si condamnat sa-si duca viata într-un scaun cu rotile? Reprezentantul încearca sa-si ceara scuze, dar avocatul continua: - Sau ca sotul surorii mele a murit într-un accident de circulatie, spuse el ridicînd vocea, lasînd-o cu trei copii si fara nici un ban? Umilit, înfrînt complet, omul murmura: - Nu am stiut, îmi pare nespus de rau... - Atunci, îi taie vorba din nou avocatul, daca lor nu le dau nici un ban, ce te face sa crezi ca v-as da voua?
|
|
07/08/06 20:50
|
|
anca4j
membru
Inregistat: 24/01/05
|
|
anaida a scris:
Se spune ca o batranica a mers in padure sa adune surcele.Dupa ceva timp,ajunsa la capatul puterilor,lasa surcelele jos si zice: -Ah,Moarte,unde esti? -Aici!Chiar in spatele tau!raspunse Moartea... -Pai.....pune mana pe surcelele astea,ce stai?
Pe o banca, in parc, un copil manca intr-o disperare dintr-o cutie de bomboane. O batrana il vede si ii spune: - Nu trebuie sa mananci atatea bomboane, te poti imbolnavi! - Dar dumneavoastra stiti cat a trait bunicul meu? 105 ani! - Si manca atat de multe bomboane? - Nu, DAR ISI VEDEA DE TREABA LUI!!!
Legile elevului - Intotdeauna are dreptate ... chiar daca nu i se da. - Nu copiaza niciodata ... consulta. - Nu vorbeste ... schimba impresii. - Nu isi distrage atentia ... studiaza anatomia mustelor. - Nu chiuleste ... este solicitat in alte parti. - Nu ramane corigent ... este lasat corigent. - Nu fumeaza ... se stimuleaza. - Nu injura ... se descarca. - Nu insulta profesorii ... le aminteste ceea ce sunt. - Nu citeste reviste in timpul orelor ... se informeaza. - Nu distruge scoala ... o decoreza. - Nu arunca cu creta ... studiaza legea gravitatiei. - Nu rade in ore ... e fericit
Se spune ca un baiat mergea prin pustie.Deodata auzi o voce: -Esti fiul meu,dar eu nu sunt tatal tau... Cine credeti ca ar putea fi? |
|
|
26/09/06 10:33
|
|
jezzy
membru
Inregistat: 13/03/06
|
|
Paul, care calatoreste singur cu trenul si se plictiseste, incearca sa lege o conversatie cu un domn asezat pe bancheta din fata lui: - Ma scuzati, domnule, nu cumva am onoarea sa vorbesc cu domnul Oliver din Marsilia? - Nu, este o eroare, raspunde domnul posac. - Extraordinar, chiar asa ma gandeam si eu, pentru ca nu-i semanati deloc
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
11/01/07 14:13
|
|
jezzy
membru
|
|
Daca vrei ca cineva sa iti faca orice ca sa iti fie pe plac...cumpara-ti un catel! Daca vrei ca cineva sa iti aduca ziarul fara sa scoata mai intai sectiunea de sport...cumpara-ti un catel! Daca vrei ca cineva sa se bucure ca un idiot de bucurie ca te vede...cumpara-ti un catel! Daca vrei ca cineva sa manance tot ce ii pui in farfurie si niciodata sa spuna ca maica-sa o facea mai buna...cumpara-ti un catel! Daca vrei pe cineva permanent dispus sa iasa afara, la orice ora si oriunde vrei tu...cumpara-ti un catel! Daca vrei pe cineva care niciodata sa nu atinga telecomanda, caruia sa nu ii pese de un meci de fotbal...cumpara-ti un catel! Daca vrei pe cineva care sa nu critice niciodata ce faci, sa nu-i pese daca esti frumoasa sau urata, grasa sau slaba, tanara sau batrana...cumpara-ti un catel! Care se comporta ca si cum fiecare cuvant al tau ar merita in mod special sa fie ascultat si care sa te iubeasca neconditionat la infinit...cumpara-ti un catel!
Dar daca, dimpotriva vrei pe cineva care sa nu vina niciodata cand il chemi, care sa te ignore total cand intri, sa umble toata noaptea, sa vina acasa doar ca sa manance si sa doarma, si sa se comporte ca si cum tu ai exista doar ca sa te ocupi ca sa fie el fericit, atunci...cumpara-ti un pisoi!!!
NOTA:Orice asemanare cu un barbat este pura coincidenta!
Ultima modificare de jezzy (29/10/07 11:04)
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
09/02/07 14:41
|
|
jezzy
membru
|
|
Parca am citit undeva pe forum de motivele pentru care sa te bucuri ca esti barbat.Si noi avem motive :p
- suntem sexul frumos - noi nu avem nevoie sa purtam cravate - inteligenta noastra se poate compara cu inteligenta barbatilor, dar aspectul nostru este mai bun - creierul nostru are aceeasi capacitate ca a barbatilor, chiar daca avem 6 miliarde de neuroni mai putin, asta inseamna ca neuronii nostri sunt mai eficienti - suntem in stare sa ne ocupam de mai multe treburi in acelasi timp - stim tot timpul unde se gasesc ciorapii - sotia presedintelui se cheama “first ladyâ€. Sotul unei femei presedinte este ca un nimic pus la stanga, chiar daca este de dreapta - daca ne casatorim cu un ereditar al tronului, suntem regine, in timp ce daca un barbat se casatoreste cu o mostenitoare a tronului, va fi sotul reginei - copiii spun pt prima oara “mama†- avem concediu de maternitate - suntem mereu prezente la nasterea fiilor - a mai auzit cineva vorbindu-se de “muz(a) (la masculin) inspiratieiâ€? - suntem “star†la casatorie - traim mai mult - suntem mai rezistente la boli si infectii - avem mai putine probleme cardiace - avem prioritate pe navele de salvare - suntem mai sensibile - avem ziua noastra internationala - suntem intr-adevar minunate
|
|
20/02/07 13:51
|
|
jezzy
membru
|
|
Leul iese dimineata nervos din casa si da cu ochii de vulpe: -Cine e regele animalelor? -Tu, tu, tu esti, maria- ta, zice vulpea infricosata. Mai merge si da peste lup: -Ia zi, cine e regele animalelor? -Maria-ta, zice lupul galben de frica. Mai merge el si intr-o poiana da peste elefant, care manca linistit niste iarba: -Ia zi, ma, umflatule, cine e regele animalelor? Elefantul il prinde cu trompa dupa cap, il izbeste de vreo 3 copaci si-l lasa lat in mijlocul drumului. Dupa vreo jumatate de ora, leul se ridica anevoie de jos: -Ei, daca nu stii, nu stii si gata, nu trebuie sa devii violent!
|
|
28/02/07 15:39
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Cele cinci porunci ale vietii:
Sa nu gandesti. Daca gandesti, sa nu spui. Daca spui, sa nu scrii. Daca scrii, sa nu semnezi. Daca semnezi, sa nu te miri.
|
|
21/03/07 15:49
|
|
filip
membru
|
|
Din jurnalul unui turist american:
VENETIA : Am sosit in oras dupa o ploaie torentiala, cred. Toate strazile sunt inundate. Nu se circula decat cu barca. Cu toate acestea barcagii sunt foarte veseli si canta niste cantonete numite barcarole.
Hotelul este cam vechi si broasca de la usa camerei oracaie ingrozitor.
LONDRA: La Londra n-am vazut nimic din cauza cetii.
In ultima zi, ceata s-a ridicat pentru cateva secunde si am putut vedea un superb turn cu ceas.
Ceasul statea, dar eu n-am mai stat.
MADRID: Orasul este frumos, are strazi largi, cu fantani ecvestre si statui arteziene.
Au si un palat mare, dar cam neprimitor.
In schimb, locuitorii sunt simpatici, vorbareti, ospitalieri si se numesc români.
PARIS: Dupa cate imi aduc aminte de la scoala, Parisul este capitala Germaniei.
Cu toate acestea, strazile Parisului sunt pline de japonezi.
Numarul frumoaselor si renumitelor frantuzoaice s-a redus foarte mult.
Ele nu mai pot fi vazute decat sub forma unui tablou expus la Muzeul Luvru si care reprezinta o italianca uratica ce zambeste tamp. PRAGA: La Praga am cunoscut o blonda delicioasa, care m-a servit cu o sunca de neuitat...
BUCURESTI: Ghidul pe care-l am la mine, aparut in New York , imi prezinta Bucurestiul drept capitala Ungariei.
Cred ca la mijloc este o greseala.
In Gara de Nord se vorbeste mult turceste, ceea ce ma face sa cred ca nu sunt in Bucuresti, ci in Frankfurt pe Main.
Ultima modificare de Filip. (16/04/07 16:34)
|
|
16/04/07 16:34
|
|
filip
membru
|
|
4 puncte de vedere...
Pesimistul vede într-un tunel întunericul, optimistul vede lumina de la capătul lui, realistul vede luminile trenului care vine. Mecanicul de locomotivă vede trei idioţi pe şine...
|
|
25/04/07 08:51
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
SCRISOAREA UNEI MAME CATRE FIUL EI Draga fiule,
Iti scriu aceste randuri ca sa stii ca iti scriu. Daca primesti aceasta scrisoare inseamna ca a ajuns cu bine. Daca nu o primesti, atunci sa ma anunti pentru a ti-o mai timite o data.
Iti scriu incet pentru ca stiu ca tu nu citesti prea repede.
Acum cateva zile tatal tau a citit ca marea majoritate a accidentelor se petrec la o distanta de un kilometru de casa. De aceea ne-am hotarat sa ne mutam mai departe.
Noua casa este minunata; are si masina de spalat, dar nu stiu sigur daca merge. Ieri, am bagat lenjeria in ea, am tras de maneta, si de-atunci n-am mai vazut-o.
Vremea pe aici nu e foarte rea. Saptamana trecuta n-a plouat decat de doua ori. Prima data, ploaia a tinut 3 zile, a doua oara 4 zile.
A propos de vesta pe care o voiai, unchiul Petre mi-a spus ca daca o trimitem cu nasturi, cum sunt ei grei, o sa coste mai mult; atunci am taiat nasturii si i-am pus in buzunar.
In sfarsit, l-am ingropat pe bunicu'; l-am gasit cand ne-am mutat. Era in dulap din ziua in care a castigat la 'De-a v-ati ascunselea'.
Sa-ti mai zic ca alaltaieri, a explodat bucataria si tatal tau si cu mine am 'zburat' din casa. Ce emotie! a fost pentru prima data dupa multi ani cand tatal tau si cu mine iesim impreuna undeva.
A venit doctorul sa vada daca suntem in regula, si mi-a pus un tub din sticla in gura. Mi-a zis sa nu vorbesc 10 minute. Tatal tau s-a oferit sa cumpere tubul acela.
Si daca tot vorbim de taica'tu, te anunt ca si-a gasit de lucru, e foarte mandru de asta. Lucreaza peste aproape 500 de oameni. L-au angajat sa tunda iarba in cimitir.
Sora ta Julia, cea care s-a casatorit cu sotul ei, a nascut in sfarsit, da' nu stim inca sexul copilului. N-as putea inca sa-ti spun daca esti unchi sau matusa.
Taica'tu intrebat-o pe sora-ta Lucia daca mai este insarcinata. Lucia i-a zis ca da, in 5 cinci luni de-acum; atunci taica'tu a intrebat-o daca era sigura ca era al ei. Ea i-a spus sigura ca da. Ce fata sigura, cata mandrie! Asa fata, asa tata!
Varul tau Paul s-a casatorit si se roaga in fiecare zi in fata sotiei lui. E fecioara!
Dimpotriva, nu l-am mai vazut pe unchiul Vasile, ala care a murit anul trecut...
Cel mai rau e frate-tu' ala' mic, Ionut. A incuiat masina si a lasat cheile inauntru. A trebuit sa se duca pana acasa sa aduca dublura ca sa ne scoata pe toti de acolo.
Bine, fiule. Nu pot sa-ti trec adresa pe plic pentru ca n-o stiu. De fapt, ultima familie care a locuit aici, a plecat cu numerele pentru a le pune la noua adresa.
Daca o vezi pe Margareta, transmite-i salutarile noastre. Daca n-o vezi nu-i spune nimic.
Mama ta care te adora, Antoaneta
P.S. Aveam de gand sa-ti pun si niste bani, dar deja am inchis plicul
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
27/04/07 21:15
|
|
jezzy
membru
|
|
Doi electricieni lucrau la o linie de inalta tensiune. Cel de pe stalp zice catre cel de jos: - Prinde putin de firul acela din stanga. - Am prins. - Simti ceva? - Nu! - Atunci fii atent sa nu te atingi de cel din dreapta ca sunt 30.000 de volti in el!
|
|
30/04/07 20:31
|
|
jezzy
membru
|
|
2 romani se arunca cu parasuta de pe un bloc cu 10 etaje. La etajul 9 unul zice: -Bai,deschidem parasuta? -Nu acum, ma, e prea devreme. La etajul 8: -Bai deschidem parasuta? -Nu acum, ma, e prea devreme. La etajul 2: -Bai, deschidem parasuta? -Mai tarziu un pic. La etajul 1: -Bai, deschidem parasuta? La care celalalt spune: -Ce ma, nu ai mai sarit niciodata de la etajul 1?
|
|
03/05/07 10:36
|
|
CatalinD
membru
Inregistat: 02/03/07
|
|
- Domnule doctor, am avut un cosmar toata noaptea: se facea ca trageam de o usa pe care scria ceva. - Si ce scria ? - Impinge !
_______________________________________ "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc şi ele vin după Mine. Eu le dau viaţa veşnică, în veac nu vor pieri şi nimeni nu le va smulge din mâna Mea." Ioan 10:27-28
|
|
03/05/07 17:40
|
|
Joseph7
membru
|
|
Profesorul Dorel Zaica aduna, de aproape 40 de ani, afirmatii ale copiilor pe teme deloc simple. Deja celebru, demersul sau e cunoscut sub numele de 'experimentul Zaica'. In curind, Editura Arrs Decendi a Universitatii Bucuresti ii va publica un volum cu raspunsuri legate de religie: Dumnezeu si diavol, ingeri, rugaciune.
Rautatea e cind imbraci pe tine bunatatea pe dos. (Tudor Matache, 11 ani si 9 luni)
Trebuie si ore de religie acasa, dar sa le facem cu bunica, nu cu mama si cu tata, ca bunica stie mai mult Dumnezeu. (Serban-Andrei Ionescu, 9 ani si 3 luni)
Ingerul e cu aripi si are fata noastra ca sa-l cunoastem care e al nostru, cind ne ingereste. (Ciprian Ungureanu, 11 ani si 8 luni)
Sufletele cind ajung in Rai nu stau degeaba si intii asteapta sa le dea aripile, cum le-a dat dintii cind erau mici copii pe pamint, si sa se faca ingeri. (Madalina Stoica, 12 ani si 7 luni)
Nu e bine sa stai cu pacatul in tine, trebuie sa fugi la spovedit, ca pacatul din tine sa nu-si faca pui de pacati. (Adrian Ionita, 10 ani si 2 luni)
Zadarnic e sa ai aripi, iar cerul usile inchise. (Cassandra Halchias, clasa a VIII-a)
Sint unii oameni care-l cauta pe Dumnezeu si nu-L gasesc, pentru ca se gindesc sa-l prinda pe Dumnezeu sa faca o fotografie cu El si sa ajunga celebri. (Radu Andrei Gogoasa, 8 ani si 4 luni)
Dumnezeu se intelege mai usor cu copiii mici, ca cei mici au un suflet mai incapator. La oamenii mari, in suflet, e o inghesuiala de rele ca nici nu ai unde sa stai. (Pavel Martin, 9 ani si 11 luni)
Pedeapsa e cind faci rau, asta e chiar pedeapsa. (Tudor Matache, 11 ani si 10 luni)
Libertatea cu Dumnezeu e o arta, iar sa fii liber fara Dumnezeu inseamna sa traiesti intre prostii si rautati pina obosesti. (Alexandru Maxim, 14 ani si 10 luni)
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
03/05/07 21:59
|
|
dodo86
membru
Inregistat: 14/02/07
|
|
Zambim, zambim, dar inteleptul invata si din gura unui copil...
Joseph7 a scris:
Dumnezeu se intelege mai usor cu copiii mici, ca cei mici au un suflet mai incapator. La oamenii mari, in suflet, e o inghesuiala de rele ca nici nu ai unde sa stai. (Pavel Martin, 9 ani si 11 luni) |
Fiti copii la rautate...
_______________________________________ Dumnezeu nu exista. Dumnezeu este! Paul Tillich
|
|
03/05/07 23:46
|
|
CatalinD
membru
|
|
Culmea fortei:
Sa strangi o bacnota de 500 de lei pana îi iese limba lui Iorga!!!
_______________________________________ "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc şi ele vin după Mine. Eu le dau viaţa veşnică, în veac nu vor pieri şi nimeni nu le va smulge din mâna Mea." Ioan 10:27-28
|
|
04/05/07 08:48
|
|
maryan
membru
Inregistat: 21/02/07
|
|
Balada angajatului model
Imi place munca, bani de-ar fi s-aduc in firma zi de zi. Il plac pe sefu' cel mai tare! Si sefii lui, pe fiecare..
Iubesc biroul, ce-i pe el, Concediul nu-l iubesc de fel ! Mobila gri plina de praf, Hirtiile crescute vraf.
De munca mea sunt fericit, Nimic atata n-am iubit . Iubesc computerul fereastra Cu scafirlia lui albastra.
Iubesc sedintele mai lungi Cind am in creier cifre, dungi, Iubesc, va spun acu' din nou, Sa stau o viata la birou!
Imi place munca, as munci Mai mult in fiecare zi. Nu vreau salariu, nu vreau stima, Mi-ajunge critica drept prima.
Nu vreau nimic, decit un pat, Fix in biroul meu bagat, Langa PC-ul meu cel drag. Sa pot munci aci non-stop Pina se urca firma-n top!
Nu vreau nimic, dar am un dor, Vreau la biroul meu sa mor, Si sa ma-ngroape-ntre dosare Ca pe Eminovici in mare.... ........ s-ar parea ca-i scrisa de un japonez! Oricum nu trebuie s-o vada sefii ca ne pun s-o invatam. ))
_______________________________________ Prietenul adevarat iubeste oricand, si in nenorocire ajunge ca un frate. Proverbe 17:17
|
|
04/05/07 17:19
|
|
CatalinD
membru
|
|
- Mamă, pot sa fiu pedepsită pentru ceva ce nu am făcut ? - Sigur că nu. - Deci nu poţi să mă pedepseşti pentru că nu am făcut curat în camera mea?
|
|
07/05/07 16:58
|
|
filip
membru
|
|
- Cum poţi să dai libertate femeilor? - Lărgind bucătăria.
- Cine este omul în faţa căruia toţi bărbaţii îşi scot pălăria? - Frizerul.
- Ce e verde, mic şi urcă pe perete? - Un castravete cu voinţă!
- Cum scoate Mihai Viteazu sabia din fântână? - Udă
- Cum se numesc dacii care gândesc? - Gândaci.
- Când sunt femeile fericite? - Pe cine interesează?
- De ce are ciocănitoarea cioc? - Să nu dea cu capul de copac
- Ce a făcut căpitanul Titanicului înainte să moară? - Gargară.
- Care este motivul divorţului? - Căsătoria!?
- Ce face broasca la bibliotecă? - Stă în uşă.
- De ce are veveriţa coada în spate? - Pentru că în faţă e ea!
- De ce are rinocerul corn? - Pentru că nu a găsit chiflă.
- Toţi bărbaţii sunt nebuni? - Nu. Unii rămân burlaci.
- Poate o femeie să-l facă pe un bărbat milionar? - Da, dacă el e miliardar.
- Să-mi spui imediat, de unde ai ruj pe gulerul cămăşii? - Dar nu e decât...o pată de bulion! - Da?! Şi cum o cheamă pe roşia care te-a pătat?
|
|
08/05/07 14:04
|
|
CatalinD
membru
|
|
Un ardelean si un matematician in tren... dupa un timp trec pe langa o stână. Ardeleanul 12345...425 de oi. Se uita matematicinaul, scoate un pix si o foaie calculeaza... nimic. Dupa o ora mai trec pa langa o stână. Ardeleanul 123456...281 de oi. Matematicianul scoate notebook-ul calculeaza, tot nimic, dupa inca cateva ore trec pe langa alta stână. Ardeleanul: 12345...892 de oi. Matematicianul exasperat il intreabă: - Ma cum pana mea? Eu matematician cu 'spe mii de diplome nu am putu numara iar tu un ardelean obosit... cum pana mea ai facut? - Pai simplu domnul meu, numeri picioarele si imparti la patru...
|
|
09/05/07 09:00
|
|
CatalinD
membru
|
|
Doi ciobani: - Gheorghe, am gasit o modalitate ca sa nu-ti mai miroasa urit ciorapii! - Care, ma? - Nu-i mai porti!
|
|
10/05/07 09:54
|
|
CatalinD
membru
|
|
- De ce nu au oltenii flori in fata casei? - Ca sa nu le faca nevestele copii din flori.
|
|
11/05/07 09:27
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|