|
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Aha. Deci tu esti grupa. Trebuie sa mai gasesti pe cineva. Nu te chem atunci in grupa mea; nu vreau sa fac piraterie. 
Ultima modificare de OLD TRAIAN (28/10/11 21:06)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
28/10/11 21:06
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
si pe cine sa mai gasesc?
noi nu am vorbit unul cu altul de luni bune de zile?(ma refer la baietii din grupa mea)
|
|
28/10/11 21:11
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Hai sa avem un motiv de rugaciune, sa mai gasim oameni in echipe.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
28/10/11 21:14
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
alex, esti singurul din grupa ta care a mai ramas. daca tu nu stii de fostii tai colegi, de unde sa stiu eu ? incerc sa-ti mai fac rost de unul, ca sa faceti grupa de 2.
as fi refacut repede grupele daca aveam cu cine, sorry. au ramas 2 grupe cu cate 3 fete, una cu 2 fete, una cu o fata, una fara nimeni si 2 grupe cu cate 1 baiat fiecare. s-au anuntat 3 fete si un baiat in plus, fata de membrii vechi, impreuna cu care pot completa 3 grupe. imi mai trebuie o fata si un baiat si asa ar fi 3 grupe a cate 3 fete, 2 grupe a cate 2 fete si 2 grupe a cate 2 baieti.
recunosc ca de data asta nu m-am mai "rugat" de nimeni, ca in alte dati. mi-a cam ajuns neseriozitatea si dezinteresul tardiv al unora, care s-au angajat la ceva apoi s-au evaporat.
unii zic ca nu se pot angaja la asa ceva. la ce, de fapt ? este greu ca intr-o anumita zi a saptamanii sa se roage o data si pt locul unde petrec un anumit timp ? celelalte subiecte de rugaciune se pot stabili sau nu in cadrul grupelor, daca se fac si cum se fac. dar e greu, frate, cu viata de rugaciune. e mai usor sa petrecem timpul altfel decat asa. pt persoanele care au o viata constanta si regulata de rugaciune nu cred ca ar fi greu. pt celelalte insa, da. si e trist ca se pare ca cei mai multi dintre noi ne incadram in ultima categorie.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
28/10/11 23:32
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Stiu ca o sa primesc o bata in cap, dar cineva trebuie sa o spuna si pe asta...se pare ca vulturii se aduna doar la subiectele unde miroase a prada, nicidecaum acolo unde unitatea ne cheama la dragoste, rugaciune si implicare 
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
29/10/11 09:02
|
|
april
admin forum
|
|
Si mai e ceva : faptul ca baietii nu se implica. Ei ar trebui sa fie primii in prima linie, nu sa lase fetele singure acolo.
|
|
29/10/11 10:32
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
eu sunt reprezentantul baietiilor 
app, o sa incerc sa iau legatura cu vechii membri din grupa mea si anume kojack si benny prin facebook..sa vedem ce iese
|
|
29/10/11 15:45
|
|
daaria
membru
Inregistat: 20/05/07
|
|
april a scris:
...s-au anuntat 3 fete... | m-ai numarat si pe mine, da?
|
|
29/10/11 22:58
|
|
april
admin forum
|
|
bineinteles 
|
|
29/10/11 23:00
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
april a scris:
au ramas 2 grupe cu cate 3 fete. |
grupa noastra de luni are 4 fete si vorbim saptamanal. Nu stiu cum ceilalti nu reusesc sa se auda cu secolele.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
30/10/11 08:44
|
|
april
admin forum
|
|
grupa voastra avea 4 fete. una n-a mai intrat pe forum demult si nici nu s-a mai anuntat de ceva timp. ai vb tu recent cu ea ? si nu cred ca o persoana care nu mai da cu lunile pt TC se (mai) roaga din toata inima pt TC.
|
|
30/10/11 13:51
|
|
Roxana
membru
|
|
pai, in acest caz, nici la mine irinus nu prea a mai activat pe forum.
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
31/10/11 06:25
|
|
april
admin forum
|
|
am scos-o si pe irinus. in caz ca ai vb tu cu ea si ti-a zis tie ca vrea sa ramana, o s-o las in continuare in grupa.
|
|
31/10/11 08:00
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
april a scris:
grupa voastra avea 4 fete. una n-a mai intrat pe forum demult si nici nu s-a mai anuntat de ceva timp. ai vb tu recent cu ea ? si nu cred ca o persoana care nu mai da cu lunile pt TC se (mai) roaga din toata inima pt TC. |
Eu am ținut legătura cu Lizbeth. Deși nu ne trimite mesaje săptămânal, din când în când ne trimite și ea motive de rugăciune. M-a asigurat că continuă să se roage , deși nu are timpul fizic pentru a se implica mai des. Consider deci că trebuie lăsată pe listă. 
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
31/10/11 08:25
|
|
april
admin forum
|
|
Ok, ramane 
|
|
31/10/11 17:38
|
|
Roxana
membru
|
|
april a scris:
am scos-o si pe irinus. in caz ca ai vb tu cu ea si ti-a zis tie ca vrea sa ramana, o s-o las in continuare in grupa. |
Astept raspuns, dar cred ca o sa vrea sa ramana 
|
|
01/11/11 06:03
|
|
Roxana
membru
|
|
am primit confirmarea,ramane si irinus
|
|
04/11/11 10:07
|
|
april
admin forum
|
|
ok 
am probleme cu o grupa, ca nu primesc raspuns de la cineva. cand voi primi va fi treaba, sper, gata .
|
|
04/11/11 10:33
|
|
april
admin forum
|
|
Tocmai am primit raspunsul asteptat si nu a fost cel...asteptat.
Mai este nevoie de o fata (sunt acceptate cu placere si mai multe). Cine, cine vrea sa fie ?
|
|
22/11/11 19:56
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Eu as dori. Am zis si mai demult, dar nu am primit niciun raspuns concret. 
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
23/11/11 14:06
|
|
Oblio
membru
 Inregistat: 03/10/10
|
|
Si eu m-am oferit, nu stiu daca am fost luat in calcul.
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
23/11/11 17:37
|
|
RainSong
membru
|
|
april a scris:
Tocmai am primit raspunsul asteptat si nu a fost cel...asteptat. |
ar trebui sa ii fie rusine [cui?] ca ne-a tinut asa pe toti aiurea in asteptare [asta in caz ca nu a avut motive super-intemeiata sa tasteze raspunsul dupa 7 mii de ani]. [
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
23/11/11 22:43
|
|
Oblio
membru
 Inregistat: 03/10/10
|
|
Multumesc April. RainSong, nu trebuie sa te superi. Putem sa ne rugam si separat (neorganizat) dupa cum considera fiecare. E mai bine decat sa asteptam pana se rezolva impedimentele. 
Ultima modificare de Oblio (24/11/11 14:19)
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
24/11/11 14:19
|
|
RainSong
membru
|
|
pe mine nu m-a afectat asteptarea asta fiindca grupa mea a continuat si va continua in acelasi format. Dar ideea in sine e deranjanta, eu nu suport oamenii care se lasa asteptati, in orice fel, ca sa incerce rabdarea sfintilor 
|
|
24/11/11 21:38
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|