|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 ... 6 |
|
sunshine
membru
Inregistat: 10/04/06
|
|
Aici putem posta diferite teste, sau link-uri de la acestea.
Testeaza-ti calitatile muzicale:
http://jakemandell.com/tonedeaf/
Ultima modificare de asherit (24/11/06 22:36)
|
|
24/11/06 22:30
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Primul lucru pe care il vezi dupa fata sefului si a colegilor este fata de perna? Scos in oras - mai mult sau mai putin cu fortza - descoperi umanoizi ciudati, locuri straine, obiceiuri nefiresti? Te intelegem! Cu totii iti suntem tovarasi de drum intre singurele destinatii ramase: Birou si Pat. Unii mai mult, altii mai putin… Dar tu? Cat de BiroPat esti? Afli din testul de mai jos http://www.viata-dupa-munca.ro/
|
|
02/05/07 14:05
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
DIAGNOSTIC : Esti 60.00% Biropat.
S-ar putea sa nu ajungi in dormitor chiar imediat dupa birou, dar... sigur motzai pe canapea la stirile de noapte, asa-i? Iar diminetile ti se lasa tot mai greu pe pleoape, hai recunoaste acum, mai tarziu va fi poate prea taziu. Despre situatia familiala: nici alba, nici neagra. Ai tai inca isi mai amintesc de tine si, intr-o oarecare masura, si tu mai poti sa faci diferenta intre copil, nevasta si soacra. Traiesti, deci, in zona gri. Nu panica. Mai poti scapa de BiroPatie. Iti trebuie ceva mai multa energie, dar daca o capetzi, sfatul nostru e sa nu-ti faci seful fericit cu ea.
Ce chestie :P .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
02/05/07 15:17
|
|
filip
membru
|
|
Mie mi-o ieşit 66%. Cică mai sunt ceva speranţe pentru mine, din moment ce am avut curajul să-mi fac testul. Dar, cică deşi speranţa moare ultima, în cazul meu se pare că în final tot o să moară... 
|
|
02/05/07 16:20
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
Old :|, mai aveti de mancat pana sa ma ajungeti ... sau, mai am eu de mancat pana sa va ajung 
|
|
02/05/07 16:24
|
|
april
admin forum
|
|
Seraphim a scris:
Old :|, mai aveti de mancat pana sa ma ajungeti ... sau, mai am eu de mancat pana sa va ajung  |
Rezultatul, rezultatul !!!!!! 
|
|
02/05/07 18:41
|
|
Joseph7
membru
 Inregistat: 02/03/07
|
|
Maiiiiii. Eu cred ca v-am intrecut pe toti....
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
02/05/07 21:22
|
|
Ste.fan
membru
|
|
|
02/05/07 21:25
|
|
Dana
membru
Inregistat: 04/01/07
|
|
Un test sa-ti afli varsta psihologica
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
24/05/07 09:42
|
|
daaria
membru
Inregistat: 20/05/07
|
|
La mine a iesit exact varsta care scrie si in buletin.E in ordine sau e bai?
|
|
24/05/07 21:41
|
|
Dana
membru
|
|
E ok , Daaria . 
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
24/05/07 21:46
|
|
filip
membru
|
|

Mămăă ce-am îmbătrânit! Ca să ştiţi şi voi, măi nepoţilor, cu cine aveţi de-a face:
Vârsta ta psihologică este 38 de ani. Eşti o persoană foarte echilibrată, matură, dar prea precaută. Eşti comod, nu faci nimic dacă nu trebuie cu adevărat făcut, pentru a nu-ţi consuma energia. Ai principii şi opinii foarte clare, pe care le susţii permanent şi la care nu eşti dispus să renunţi. Schimbările nu-ţi plac pentru că îţi ameninţă siguranţa şi stabilitatea pe care le preţuieşti aşa de mult. Nu eşti sociabil, ai doar câţiva prieteni, dar acest lucru nu te deranjează, aşa cum nu te supără nici singurătatea. Faţă de cei din jur eşti rezervat şi timid sau doar dezamăgit de experienţe anterioare neplăcute. Este foarte importantă liniştea ta interioară şi eşti o persoană conservatoare.
Aşa că, îs timid doar până mă calcă vreunul pe bombeul principiilor. După aia devin leu paraleu!    
Ultima modificare de Filip. (25/05/07 09:13)
|
|
25/05/07 09:12
|
|
andra4jesus
membru
Inregistat: 13/09/05
|
|
is mai tanara cu un decat u filip 
_______________________________________ dare2dreamagain.wordpress.com
|
|
25/05/07 10:39
|
|
Ste.fan
membru
|
|
Idem Filip, doar ca am 36 de ani cica 
Ultima modificare de Seraphim (25/05/07 10:40)
|
|
25/05/07 10:40
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
Mai nu stiu cat de real a iesit la unii dar pe mine m-a caracterizat exact asa cum sunt!! ( mai putin varsta - 39 ani )
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
25/05/07 11:58
|
|
Dana
membru
|
|
Testul este pentru a "stabili" varsta PSIHOLOGICA  [adica in general suntem mai maturi decat varsta biologica:)]
|
|
25/05/07 12:15
|
|
filip
membru
|
|
dana a scris:
[adica in general suntem mai maturi decat varsta biologica:)] |
Eh, io de fapt biologic am 50 de ani. Dar n-am vrut să mă dau mai tânăr decât alţi moşnegi şi băbuţe de pe-acilea... 
Hai că iar sunt off-topic. Astea trebuiau scris la "spune ceva despre mine". Da' mi-e o leneeee... Adică de fapt am o dorinţă puternică de conservare a energiei... 
Ultima modificare de Filip. (25/05/07 12:26)
|
|
25/05/07 12:25
|
|
april
admin forum
|
|
Cand 2 se cearta , al treilea castiga .
Mai, hai ca recunosc : l-am facut de vreo doua ori, am schimbat niste raspunsuri, si tot 41 mi-a dat :P .
Asa ca va rog sa ma respectati : eu sunt cea mai old . Scoateti-va palaria in fata mea !
P.S. cred ca-l voi face inca o data. Cine stie, poate intineresc miraculos .
|
|
25/05/07 13:35
|
|
vaxaly
membru
Inregistat: 28/03/05
|
|
mie testul mi-a zis ca am murit de mult ..... glumesc, cica 33 de ani. hmmm. ciudat.
_______________________________________ "Nu de aripi are nevoie spiritul omenesc, spune Bacon, ci de plumb. Cu prea mare usurinta se avanta in cele mai inalte abstractiuni pierzand orice contact cu omenescul si realitatea."
|
|
25/05/07 14:52
|
|
Dana
membru
|
|
april a scris:
Cand 2 se cearta , al treilea castiga .
Mai, hai ca recunosc : l-am facut de vreo doua ori, am schimbat niste raspunsuri, si tot 41 mi-a dat :P .
|
Deci , suntem in aceasi gasca! Mie tot 41 .[la a 2a incercare ,40 : ) ]
|
|
25/05/07 15:17
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|