|
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
am obosit sa mai merg la atatea inmormantari si sa ma tot gandesc ca poate maine voi fi eu in locul lor...
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
08/08/07 15:55
|
|
justdoit
membru
Inregistat: 27/07/07
|
|
nimic nu este prea devreme... nimic prea tarziu... toate la timpul lor (BILBIA)
_______________________________________ "Tot ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic"-Friedrich Nietzsche
|
|
09/08/07 11:15
|
|
andreya
membru
Inregistat: 07/03/07
|
|
am obosit sa tot iubesc, sa fiu ranita si, sa imi mai spun ca data viitoare asta nu se va mai intampla.inevitabil,tot asa se intampla
_______________________________________ ...imi plec umarul sub povara binecuvantarii si Iti spun : multumesc, Doamne !...
|
|
18/08/07 21:52
|
|
dora27
membru
Inregistat: 14/08/07
|
|
am obosit sa tot sper......cu toate ca se spune ca speranta moare ultima! Sa ne ajute Dumnezeu "sa obosim" pentru El........si nu pentru lucrurile trecatoare din lumea asta!
_______________________________________ "Eu zice Domnul te voi invata si iti voi arata calea pe care trebuie sa o urmezi......"
|
|
18/08/07 22:09
|
|
Dana
membru
Inregistat: 04/01/07
|
|
dora27 esti din Botosani? Chiar din orasul Botosani? Daca da, ce biserica frecventezi? (daca vrei sa-mi raspunzi, nu e obligatoriu ) : )
La "noi cei de pe forum" poti sa-ti faci o mica/mare prezentare.Adica aici:
http://www.tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=206
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
18/08/07 22:33
|
|
tamarta
membru
|
|
andreya a scris:
am obosit sa tot iubesc, sa fiu ranita si, sa imi mai spun ca data viitoare asta nu se va mai intampla.inevitabil,tot asa se intampla |
inteleg mult prea bine ce inseamna. Am o idee din tot ceea ce tu simti. Pazeste-ti inima mai mult decar orice caci din ea ies izvoarele vietii. Fii binecuvantata si Domnul sa fie cu tine si sa te intareasca
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
19/08/07 12:45
|
|
hopeful
membru
Inregistat: 30/05/07
|
|
am obosit de la atata dor ... mi-e dor de toti ... de aia din ro ... de buni, de simi, de idi, de cris... de aia care au plecat in vacanta ... de alexandra, de ana, de sami ... macar am mai ramas cativa aici
cel mai rau e sa iti fie dor de cineva
_______________________________________ Love Makes The World Go Round
|
|
19/08/07 15:39
|
|
justdoit
membru
|
|
andreya a scris:
am obosit sa tot iubesc, sa fiu ranita si, sa imi mai spun ca data viitoare asta nu se va mai intampla.inevitabil,tot asa se intampla |
exista Cineva care a re pentru noi o dragoste care nu raneste niciodata... e pacat ca vedem in asta un lucru putin...
haideti sa cerem Domnului ca macar sa ne lase sa gustam din ceea ce ne ofera EL pentru ca apoi sa nu mai vrem sa mai plecam de langa izvor
GBU
_______________________________________ "Tot ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic"-Friedrich Nietzsche
|
|
19/08/07 16:10
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
LOOOOOOOOOOOOL AM OBOOOOOOOOSIIIIT!!!! dar oboseala asta parca nu treeece,cerul abia da semne sa se insenineze,e atata galagie in jur,in inima, vreau sa se schimbe ceva....cred ca eu trebuiesc schimbata
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
21/08/07 20:46
|
|
tamarta
membru
|
|
eu am obosit din nou ... mama e iar in spital... tata a avut accident... fratii mei au nevoie de mine...mai trebuie sa ma duc si la munca...si tot asa... Pana cand Doamne????
|
|
23/08/07 19:57
|
|
justdoit
membru
|
|
cu ce te putem ajuta?
concret
si vom face tot ce putem
Ultima modificare de justdoit (23/08/07 20:41)
|
|
23/08/07 20:41
|
|
mihaella
+
Inregistat: 04/07/07
|
|
Cred ca rugaciunea ar fi o solutie! Ne vom ruga pentru tine si familia ta Tamara! Nu descuraja!
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
23/08/07 21:07
|
|
Joseph7
membru
Inregistat: 02/03/07
|
|
tamarta4jc a scris:
eu am obosit din nou ... mama e iar in spital... tata a avut accident... fratii mei au nevoie de mine...mai trebuie sa ma duc si la munca...si tot asa... Pana cand Doamne???? |
Mai rabda putin. Domnul Isus te va scoate la liman. Acum nu poti intelege de ce trebuie sa treci prin greutatile astea, dar sa stii ca in curand vei vedea. Poate Domnul te pregateste pentru o lucrare deosebite, poate sa incurajezi pe altii cand vor trece ei prin greutati. Poate Domnul vrea sa Il cunosti pe El mai bine si sa te alipesti cu toata fiinta ta de El si promisiunile Lui, sa traiesti ca o fiica de Imparat care stie ca totul este in mana Tatalui si El poate schimba totul intr-o clipita.
Poate suna ca niste cuvinte scoase dintr-o carte, dar sa stii ca izvorasc din adancul inimii mele .
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
24/08/07 02:30
|
|
tamarta
membru
|
|
va multumesc mult...mi-am pierdut toate cvintele... Am luptat singura timp de doi ani jumate. M-am obisnuit asa. Suferinta face parte din mine si din viata mea...doar ca in ultimul timp obosisem din toate punctele de vedere. satan se lupta, dar eu ii rad in fata si ii fac in ciuda pentru ca Cel ce este in mine e mai tare decat el...si voi fi biruitoare intr-o zi.
"justdoit" nu puteti sa ma ajutati decat prin rugaciune..daca doriti sa ma sustineti va multumesc si daca nu..e totul ok... Dumnezeu vede rugaciunile mele, toate noptile nedormite si lacrimile varsate...
multumesc Mihaella si tie..
Multumesc Joseph..ai perfecta dreptate...Eu vreau sa plec in misiune anul viitor...pana atunci ma duc la evanghelizari prin oras, prin sate...fac parte dintr-un grup de misiune si evanghelizare, un grup de ajutorare pt batrani si bolnavi, grup de rugaciune...si altele.. E logic ca lui satan sa nu-i convina..si mai ales acum ca am venit de la Peniel focul arde si mai puternic si dorinta de a-I sluji e si mai mare...fii binecuvantat si iti multumesc pentru cuvintele tale...
|
|
24/08/07 14:45
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
eu is franta ca am mers 6 ore prin oras , la cumparaturi ... da si ne-am intors plini cu plase acasa .faina oradea asta
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
29/08/07 21:21
|
|
CatalinD
membru
|
|
RainSong a scris:
eu is franta ca am mers 6 ore prin oras... |
Surioaro, m-ai amuzat... Cand am citit prima data ce-ai scris am inteles: "eu îs franţa că am mers 6 ore prin oraş..." Imi venea in cap sa-ti raspund ca eu sunt italia...
Ultima modificare de CatalinD (30/08/07 08:42)
_______________________________________ "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc şi ele vin după Mine. Eu le dau viaţa veşnică, în veac nu vor pieri şi nimeni nu le va smulge din mâna Mea." Ioan 10:27-28
|
|
30/08/07 08:40
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
eu am obosit sa-mi tot pice netul si sa mearga la viteza melcului electrocutat... vreau si eu internet normal!! e prea mult ce cer??
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
01/09/07 22:21
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Am obosit de atatea discutii off-topic.
Sa nu va speriati cand nu va veti mai gasi anumite mesaje.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
03/09/07 16:53
|
|
sytri
membru
Inregistat: 18/08/07
|
|
april, imi cer scuze pentru conflictul dintre mine si giany... problema e ca el vorbeste in necunostiinta de cauza... imi pare rau si o sa incerc sa evit asemenea certuri
_______________________________________ Azi??? ...doar o poarta spre maine
|
|
03/09/07 16:58
|
|
Joseph7
membru
|
|
Wow. Neobosita April a obosit? Cam greu de crezut. Hmm. Cred ca e timpul sa mai dea si ea vacante. Poate mai bine tac ca s-ar putea sa fiu printre primii care sa primeasca una :P.
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
03/09/07 17:02
|
|
april
admin forum
|
|
Ok, sytri. Apreciez.
Joseph7 a scris:
Wow. Neobosita April a obosit? Cam greu de crezut. Hmm. Cred ca e timpul sa mai dea si ea vacante. Poate mai bine tac ca s-ar putea sa fiu printre primii care sa primeasca una :P. |
Sau care imi poate tine locul .
|
|
03/09/07 17:57
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
sytri a scris:
april, imi cer scuze pentru conflictul dintre mine si giany... problema e ca el vorbeste in necunostiinta de cauza... imi pare rau si o sa incerc sa evit asemenea certuri |
am "obosit" de atatia dashtepti pe aici pe forum ...
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
04/09/07 13:04
|
|
albertina
membru
Inregistat: 12/11/06
|
|
am obosit sa astept... am obosit sa mi se explice ca atunci cand nimic nu se intampla, totusi se intampla ceva...si totusi nimic sa nu se intample
Ultima modificare de albertina (05/09/07 04:35)
_______________________________________ Nu astepta sa nu mai vezi nici o cale de iesire ca sa privesti in sus!!!
|
|
05/09/07 04:34
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
|
05/09/07 11:43
|
|
april
admin forum
|
|
Filip. a scris:
I hear you... |
Pe cine ?
|
|
05/09/07 12:22
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|